Çocuksu Durmak...

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
Yapabileceğin hiçbir şey YÖK. Ben de öyleyim de ordan biliyorum

Maalesef ne yapsan pek fark etmez diye düşünüyorum. Ben 24 yaşındayım 20 sanıyorlar. Hadi bende uçurum farkı yok ama bir arkadaşım 22 yaşındayken 14 sanan vardı. Ne yapsa yaşını gösteremiyordu..

Topuklu giyme,makyajı düzgün yapma ve saçımı boyatmayla değiştirebileceğimi düşünüyorum:KK31:
Olabilir bende bunların hiçbiri YÖK :) 24 yaşındayken kaça gidiyorsun diye soranı gördü bu gözler :) bir de kilolu olmak yaşa yaş katıyor bence ve kaşları inçe almak. Dene istersen

Oda birşey mi ben iki çocuk annesiyim.1 ay önce ev gezmesine gitmiştik görümce ile.ev sahibi kızım bana bir sigara al da gel marketten dedi beni yeni ergenliğe giren çocuk zannetmiş.Benim görümce o bizim gelin deyince kadın ayıp mı oldu acaba demiş31 yaşındayım bu arada

O oyle olmuyor iste panpacim:olamaz: Rahat mi, giyilir mi, yurunur mu, topugu saglam mi iyice bakicaksin.

Bunu cok yurumeyecegim gunlerde ofiste oturacaksam giyerim mesela. Bununla yurunur topugu saglam ama yurumeyin ayaga yazik cinsten:KK48:

Eki Görüntüle 2193314

Bunu da cumartesi disari cikarken arkadaslarimla bulusacaksam, cafeye giderken, magaza gezerken giyerim. Sokakta yurunuyor yani. Topugu gayet rahat, cok yuksek degil ama hos ayakkabi kendini gosteriyor bence:

Eki Görüntüle 2193316 1. ayakkabıyla yürüsem 50 metre hayatımın en buyuk başarısı olurdu herhalde .bende heveslenip böyle pontlu yazlık bır ayakkabı aldım ama evde kuflenıyor gıyemedım yuruyemıyorum çünkü 2 metre bile.

Ikisi de sicak tutan ayakkabilar bu arada, kis aylarinda sicaklik cok cok onemli.

Gece gece sana sebep foto cektim bak ugrastim goruyor musun:KK76:

O oyle olmuyor iste panpacim:olamaz: Rahat mi, giyilir mi, yurunur mu, topugu saglam mi iyice bakicaksin.

Bunu cok yurumeyecegim gunlerde ofiste oturacaksam giyerim mesela. Bununla yurunur topugu saglam ama yurumeyin ayaga yazik cinsten:KK48:

Eki Görüntüle 2193314

Bunu da cumartesi disari cikarken arkadaslarimla bulusacaksam, cafeye giderken, magaza gezerken giyerim. Sokakta yurunuyor yani. Topugu gayet rahat, cok yuksek degil ama hos ayakkabi kendini gosteriyor bence:

Eki Görüntüle 2193316

Ikisi de sicak tutan ayakkabilar bu arada, kis aylarinda sicaklik cok cok onemli.

Gece gece sana sebep foto cektim bak ugrastim goruyor musun:KK76:

Siyah olan güzelmiş tam benlik :) ama oteki gibi bende aldim siyahini. Rahat oluyor yururken kalin topuk :)

Bizim topluma gore kadinsan ve kilolu degilsen kucuksundur. Erkeksen, kel ve gobekli degilsen kucuksundur.

Esim 33 yasinda ve yasini ogrenenler sasiriyor. Sasircak ne var bilmiyorum bence adam gayet yasini gosteriyor. Gozlerinin yaninda kaz ayaklari cikmis hala adama 23 filan gosterdigini soyluyorlar salak salak, sirf kilosu yok vs diye.

25 yasindayim 16-17 duruyormuşum... Alakam yok sadece inceyim.

Bizim toplumda yasini gostermen icin kilolu, kel, gobekli ya da cok kart filan durman lazim.
Etrafta xx yasindayim ama herkes 7 yas kucuk saniyor diyenlerin buyuk cogunlugu direk yuzune bakinca genc filan gostermiyor sadece boylari kisa oluyor. :) Benim de kisa :KK70:
çok haklısınız ben aşırı cilt bakımı beslenme takıntılıyım mınyonum genetık olarak bebek yuzluydum ama en fazla 6 yaş genç duruyorum yaşıtlarımdan oda 40 ım 33 34 duruyorum o kadar bakıma kremlere yuz jimnastığıne rağmen.burda 10 yaş ustu genç durduğunu ıddıa edenler hiç gerçekçi gelmedi bana 2 çocuklu kadına liseli dıyorlarmış olabılır mi böyle bir şey .yüze vuruyor az çok yaş.20 lerde görünüyorum desem anca kendimi kandırırım mümkün değil.20 ler gibi gıyınıyorum sadece ama görünmüyorum asla.makyajım hafif gıyımım basic fresh genetığımde ıyı olduğundan 6 7 yaşta gıyımımı değiştirsem fark 2 ye ıner yada makyajımı.yorumlararın bazılarına bayağı güldüm nedense

Siyah olan güzelmiş tam benlik :) ama oteki gibi bende aldim siyahini. Rahat oluyor yururken kalin topuk :)
bir sürü o topukta ayakkabım var ama ayağıma sneaker lardan bırını gıyıp çıkıyorum dışarı rahatlıktan güzel şey mi var .araba kullanırkende rahat hem yürürken de.stıletto gıyen kadınlara saygılar.valla mucize kadın dıyorum ben onlara

Konu sahibesi kilo almayi becerme bosver. Ben omrumce almaya çalıştım. Yillar nasilsa aldıracak cocuk dogum vs .. belki de almayacaksin. Alma daha iyi
Ben senelerce bu islerle ugrastim kilo almak icin en son doktor dediki sakın kilo alma insulin direnci olusur yoksa alirsan da veremezsin. Harbiden kilo alma diyetiyle aldigim kilolari da vermedim. 2 kilocuk ama vermedim yani. Genetik bide bazi tipler bosver kilo alma sen bi saglik sorunun yoksa vitamin degerlerin iyi ise hormonsal bir sorun yoksa.
Ben 21 yasindayken varya aaah ahh platform topuk modaydi giyerdim. Kaslarim inceydi. O zaman yoktu microblading bilmemne :) yaygin degildi yani. Saçlarım sapsariydi platin. Hergun makyaj yapardim. Yeni tanistigim biri kac yasindasin dediginde sence ? Derdim 20 21 derdi. Bir de derlerki sari sac insani büyük gosterir. Yalan yaaaav
Hala saclar sari,makyaj da yaparim,45 kgim evliyim yine kimse yasin buyuk duruyor demiyor belki sisko olsam ama daha buyuk gösterirdim. Sen insanlari kaale alma bence
Keyfine bak. Allah baska dert vermesin. Kucuk göstermek iyidir bence. Kadinlar bazi sebeplerden dolayi daha cabuk yıpranıyorlar. Ileride beyaz sacli kocanin yaninda daha genc gosterirsin :)
Cocugunla abla kardes gibi durursun.
Yasitlarin spor salonlarinda guzellik merkezlerinde diyetisyenlerde gezinirken sen mis gibi olursun.

Konu sahibesi kilo almayi becerme bosver. Ben omrumce almaya çalıştım. Yillar nasilsa aldıracak cocuk dogum vs .. belki de almayacaksin. Alma daha iyi
Ben senelerce bu islerle ugrastim kilo almak icin en son doktor dediki sakın kilo alma insulin direnci olusur yoksa alirsan da veremezsin. Harbiden kilo alma diyetiyle aldigim kilolari da vermedim. 2 kilocuk ama vermedim yani. Genetik bide bazi tipler bosver kilo alma sen bi saglik sorunun yoksa vitamin degerlerin iyi ise hormonsal bir sorun yoksa.
Ben 21 yasindayken varya aaah ahh platform topuk modaydi giyerdim. Kaslarim inceydi. O zaman yoktu microblading bilmemne :) yaygin degildi yani. Saçlarım sapsariydi platin. Hergun makyaj yapardim. Yeni tanistigim biri kac yasindasin dediginde sence ? Derdim 20 21 derdi. Bir de derlerki sari sac insani büyük gosterir. Yalan yaaaav
Hala saclar sari,makyaj da yaparim,45 kgim evliyim yine kimse yasin buyuk duruyor demiyor belki sisko olsam ama daha buyuk gösterirdim. Sen insanlari kaale alma bence
Keyfine bak. Allah baska dert vermesin. Kucuk göstermek iyidir bence. Kadinlar bazi sebeplerden dolayi daha cabuk yıpranıyorlar. Ileride beyaz sacli kocanin yaninda daha genc gosterirsin :)
Cocugunla abla kardes gibi durursun.
Yasitlarin spor salonlarinda guzellik merkezlerinde diyetisyenlerde gezinirken sen mis gibi olursun.[/QUOTO zamanlar gelince mutlu olurum ama şimdi kendimi kötü hissediyorum.Yaşımı göstermek istiyorum.

bir sürü o topukta ayakkabım var ama ayağıma sneaker lardan bırını gıyıp çıkıyorum dışarı rahatlıktan güzel şey mi var .araba kullanırkende rahat hem yürürken de.stıletto gıyen kadınlara saygılar.valla mucize kadın dıyorum ben onlara
Sneakar lari bende begenmeye basladim yatta yeni aldim daha giymedim o da taşlı parlak boyle uzerinde taş var. Illa kokos olcak :)
Valla haklisin,eskidendi o topuklu isleri eskiden yururken heryerde giyerdim,artik giyemiyorum ya yaşlandım mi ne. Bide boyun fıtığı çıktı belki de ondan. Giyemiyorum topuklu stiletto vs:(
Hatta gecen evimi temizlettim 1 poşette vardi o tpuklardan ve daha büyüğü 12 cm falan. Yepyeni yani..Temizlikci kıza verdim,benim ayagima kucuk numarasi dedi cevrenden birine verebilirsin dedim abla kimse giymezki dedi uzerime yuk yapmayim dedi almadi. Oylece duruyor bos odada :)

Sneakar lari bende begenmeye basladim yatta yeni aldim daha giymedim o da taşlı parlak boyle uzerinde taş var. Illa kokos olcak :)
Valla haklisin,eskidendi o topuklu isleri eskiden yururken heryerde giyerdim,artik giyemiyorum ya yaşlandım mi ne. Bide boyun fıtığı çıktı belki de ondan. Giyemiyorum topuklu stiletto vs:KK43:
Hatta gecen evimi temizlettim 1 poşette vardi o tpuklardan ve daha büyüğü 12 cm falan. Yepyeni yani..Temizlikci kıza verdim,benim ayagima kucuk numarasi dedi cevrenden birine verebilirsin dedim abla kimse giymezki dedi uzerime yuk yapmayim dedi almadi. Oylece duruyor bos odada :)
ben de vereceğimde ayak numaram 35 36.yeni nesilin ayakları buyuk olmuyorki arkadaş kızlarına .o ayakkabılar yada 1 kere gıyılmış neden almışım hala anlamıyorumya gorunuşune bakıp almışım netten denemeden hepsini.

Harbiden herkes de küçük gösteriyormus. Ne dertlisiniz yaa... Buraya anı bırakılıyordu aslında ama olsundu...

ben de vereceğimde ayak numaram 35 36.yeni nesilin ayakları buyuk olmuyorki arkadaş kızlarına .o ayakkabılar yada 1 kere gıyılmış neden almışım hala anlamıyorumya gorunuşune bakıp almışım netten denemeden hepsini.
Aynı ben... 36 benimde numaram. Yeni nesilin ayaklari buyuk sanırım dogru dediniz. Gorunusu guzel olanlar rahat olmuyorlar zaten ya. Ayakta cok onemli ama. Bizi tasiyor sonucta hemde butun gün butun omur onlari uzmememiz lazim :)

Harbiden herkes de küçük gösteriyormus. Ne dertlisiniz yaa... Buraya anı bırakılıyordu aslında ama olsundu...
Ben konuyu dert yerine boşuna açmışım meğer:KK70::KK70:
6 yaş küçük göstermek şu anda beni çok sinir etse de anlaşılan KK kadınları için çok güzel bir şey:21::21:

Back
X