- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 777mutluluk
Karakterinizle ortaya çıkın. Ben ne minyonlar tanıyorum emrinde kaaaççç kişi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel de bazen sıkıntı yaratabiliyor girdigim ortamlar da yuzume bakan bu cocuk diye kaale almiyorBen de oyleyim ama ne guzel tatliyiz iste,tatlis tatlis gezmek de guzel degil mi![]()
Aynenilerde istediğin kadar kadınsı duracaksın zaten. 21 yaş bunu dert etmek için çok erken. ben de o yaşlarda senin gibi sanılıyordum. 27 oldum. şmdi 23 filan diyorlar. iyi oluyor boşver.
Çok çok teşekkür ederim canımO oyle olmuyor iste panpacimRahat mi, giyilir mi, yurunur mu, topugu saglam mi iyice bakicaksin.
Bunu cok yurumeyecegim gunlerde ofiste oturacaksam giyerim mesela. Bununla yurunur topugu saglam ama yurumeyin ayaga yazik cinsten
Eki Görüntüle 2193314
Bunu da cumartesi disari cikarken arkadaslarimla bulusacaksam, cafeye giderken, magaza gezerken giyerim. Sokakta yurunuyor yani. Topugu gayet rahat, cok yuksek degil ama hos ayakkabi kendini gosteriyor bence:
Eki Görüntüle 2193316
Ikisi de sicak tutan ayakkabilar bu arada, kis aylarinda sicaklik cok cok onemli.
Gece gece sana sebep foto cektim bak ugrastim goruyor musun![]()
Gerçekten bu durum beni rahatsız ettiği için paylaştım,çocuksu durmak yerine daha kadınsı bulunmak daha çok hoşuma gider diye düşünüyorum.Lisedeki kızlar bile daha olgun gözüküyor,bu durum kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Hoşlandığın biri var ve seni çocuksu bulup ciddiye almamasından korkuyorsun. Hiç korkma bütün erkekler sübyancıdır. 14-15 yaş şarkı türküleri dolu her kanal. Gençliğinin, bedeninin o geç bozulacak diriliğinin tadını çıkar. Bahar olmak var bir de bahara benzemek var. Hangisi iyi sence. Bedeni, olgun kadın haline sokmak estetik işi ama bakışlara o kıvamı kazandırmak hiç bir cerrahın harcı değil deneyimden başka. Beynini olgunlaştırmak ise senin elinde. Öğrenmek okumak ilk görevin olsun ama öyle her kişisel gelişim zırvalarına da takılma. Bahar olduğunun farkına var. Bir süre sonra yaşına iki yaş yakın tahminde bulundukları zaman için sızlayıp inceden kalbin kırılacak.
Ya da aslında öyle hissetmiyorsun da bu durumla övünüyorsun. Bunu da burada paylaşıp maşallah toplamak istedin biraz da kıskançlık. Ne diyelim öyleyse MAŞALLAH.
İlerde inşallah benim de hoşuma gider bu durumBende minyonum.hayatim boyunca yasima inandirmaya calistim herkezi.30 yasinda evlendim.doktora bir rahatsizlikta gittigimde doktor beni ayri bir odaya aldi ve sen zorlami evlendin cok kücüksün kizim bana söyle yardimci olayim demisti.hayir 30 yasindayim kücuk degilim deyince şok olmustu.35 yasinda hamileligimin ilk aylarinda hastanede yatarken hemsireler yazik kücücük kiz hamile kalmissin diyorlardi bana.sımdi 39 yasindayim 2.ye hamileyim hala kimse bu yasta olduguma inanmiyorlar.hem göruntü hem ruh olarak.şimdi hosuma gidiyor bu durumbence minyon olmak güzel bir sey yaslanmiyorsun
Bende minyonum.hayatim boyunca yasima inandirmaya calistim herkezi.30 yasinda evlendim.doktora bir rahatsizlikta gittigimde doktor beni ayri bir odaya aldi ve sen zorlami evlendin cok kücüksün kizim bana söyle yardimci olayim demisti.hayir 30 yasindayim kücuk degilim deyince şok olmustu.35 yasinda hamileligimin ilk aylarinda hastanede yatarken hemsireler yazik kücücük kiz hamile kalmissin diyorlardi bana.sımdi 39 yasindayim 2.ye hamileyim hala kimse bu yasta olduguma inanmiyorlar.hem göruntü hem ruh olarak.şimdi hosuma gidiyor bu durumbence minyon olmak güzel bir sey yaslanmiyorsun
Evlenince benim de çok hoşuma gider de şimdi bu durum sinirimi bozuyor.Allah baska dert vermesin.
Esimle yasitiz. Gecen gun biri esime "aranizda cok yas farki var di mi?" Demis.
Ama ileride dogum yapinca 2 3 yas kadar goruntun degisir.
Bana 25 yasimdayken resit misin diye soruyorlardi. Dogum yaptim simdi 28im 22 23 duruyorsun diyorlar...
Sikayetci miyim? Yoo bence cok guzel :)
Çok çok teşekkür ederim canımGerçekten çok güzeller,alırken bu tarz alacağım artık
![]()
Çok teşekkür ederim canım,çok yardımcı oldun.Ayakkabı alırken artık daha dikkatli olacağımValla panpa bak simdi bu ayakkabi isinde yillarin deneyimiyle konusuyorumDaha gencken, universitedeyken ben de gozume guzel gorunenleri aliyordum. Eee ne oluyor sonra giyilmiyor arkadas, disari cikarken eglenceye giderken, arabayla gidilecekse giyiyorsun onun disinda evde rafta duruyor. Cici ayakkabiyi ayda 1 kez giyiyorsun, gunluk hayatta yine eski rahat ayakkabina talim ediyorsun. Universiteyi bu kafayla gecirdikten sonra 23 yaslarimda daha mutevazi tipli, daha az gosterisli ama daha kaliteli, giymesi daha kolay, topugu daha gercekci
modellere yoneldim. Indirimden her sey aliniyor zaten. Bilmiyorum burda yazabiliyor muyuz ama 2. ayakkabım taba olan GÖN marka, yerli bir üretici malları hakiki deri ve indirimde çok çok uygun fiyata geliyor. Son 7-8 yıldır alıyorum bu markayı ve çok memnumum. Ayakkabı konusunda enginnn deneyimlerimi paylaştım umarım yardımcı olabilmişimdir
![]()
Kiymetini bil bence buyuyunce de küçük gostermek icin ugrascan :)Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
![]()