Çocuksu görünüm

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Bu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Babam surekli kiz cocugu gibi durmuyosun diyor hic suslu degilmisim
Bu durum artik canimi sikmaya basladi
Oysa guzel uyumlu bana yakisani giymeye calisirm
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum
Acaba bu yuzden mi kimse begenmiyor beni diye dusunmeye basladim..

Sariya boyat diyenler icin not:esmerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Saclarina fon cek hafif makyaj yap yazın dolgu topuklu giy hic yoktan sıcakta bol elbiseler giy moda bu sene. Al iste sana genc kiz. Bu arada 26 yasindayim 16 gösteriyorum yüzüm cok kucuk benim beden buyuyor yuz kaliyor ayni cocuk yuzu gibi bende buna care bulamadim. Bazen millet cocuk sanip ciddiye almiyo cok sinir bozucu

Ever bu tarz guzel ben de soyle bir sikinti var alisverise cikinca farkli seyler alamiyorum bu sefer degisik bi tarz denicem diyorum bi bakiyorum yine beyaz bluz kot pantolon almisim

Ya cok güldüm komsuna. Lütfen yanlış anlama saçlarını sarıya boyatsan. Röfle balyaj. Valla cok arıcaksın bu minyonluğu ilerde.

Ever bu tarz guzel ben de soyle bir sikinti var alisverise cikinca farkli seyler alamiyorum bu sefer degisik bi tarz denicem diyorum bi bakiyorum yine beyaz bluz kot pantolon almisim
O zaman internetten foto indir git onların aynısını al.

Kız ben nerelere gideyim, okunmanım öğrenci işlerinde bağırıyorlar "çık! Giriş yok öğrenciye" diye, derdimi anlatana kadar ın dk azarlanmışlığım var, sesim de ince. İş anlamında da zorluk çekiyorum, 28 yaşındayım, düzelmiyor boy da kısa olunca. Sarı saç işe yaramıştı eskiden, satı saçı dene.

Ya cok güldüm komsuna. Lütfen yanlış anlama saçlarını sarıya boyatsan. Röfle balyaj. Valla cok arıcaksın bu minyonluğu ilerde.
Bana da böyle dediler ama hiç aramıyorum, öğrenciler ve tanımayan hocalar küçük sanıyor, ciddiye alınmadığımı düşünüyorum. Genç göstermek hep iyi bir şey değil ne yazık ki.

Ben de 27 yaşına girmek üzereyim. 15 yaşındayım desem bile inanırlar. Üstelik bir de evladım var. Tabi ben halimden çok memnunum

istediğini giyin o bebeksi ifadeyi degistiremezsin. Kendini olduğun gibi sev canım boşver başkalarının ne dediğini

Banada öyle diyenler oluyo ama yaşımın 36 olması beni yerle bir ediyo

ufak durmanın avantajları :) bende 23'ümü doldurdum ama bna da en fazla 19-20 diyorlar :) genetik olunca bir şey olmuyor ki saçlarım da sarı

29 yaşıma dek 46 kıloydum boyumda 157 158 falan.yüzümde çocuksuydu.Öyle makyajda yapmazdım pek bir tek doğal yeşil lens kullanırdım gözüm bozul olduğu için ve sevdığım için.22 yaşımda uluslar arası bir şirketin orta düzey yöneticisi oldum okul biter bitmez.minyon olmak asla sıkıntı değil iş hayatında ve özel yaşam da hatta yıllar geçtikçe bu durumu avantaja çevireceksin.38 yaşımdayım şu an ama en fazla 30 gösteririm.kıymetini bil üzülme sevin hatta fiziğin için

Bodur tavuk her daim pilictir.
Avantaja çevrilebilinir bence uzulme
Birde saçlarını boyatma bence doğal en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…