- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
-
Merhaba cnm aynı durum bendede var ama düzelmicek birşey değilki ten rengine uygun makyaj yap ve saçlarına kahverengi balyaj attırabilirsin gerçekten işe yarar kıyafet konusuna gelince bu yıl fırfırlı şeyler modaydı onlardan tercih edebilirsin ve genelde giydiğin kıyafetin üzerine büyük taşlı kolyeler seni süslü gösterir :) alt kısmın için diz altı ama güzel bi model etek düşünebilirsin altınada dolgu topuklu ayakkabı tercih edebilirsin :) vee geçen lcw de kot bi elbise gördüm dizlere kdr sıfırkol çok gzl bi elbiseydi böylr bi elbise giyip balyajlı saçları dalgalı yapıp makyaj yapsan altınada seni uzun göstrricek dolgu topuklu ayakkabı giysen başınada gözlük taksan çok havalı ve çok hoş olursun :)))) son bir şey bence bu hayattaki en önemli şey sağlıktır eğer sağlığın yerindeyse vücut ölçülerini hiç dert etme güne sağlıklı başladığın için hep şükret mutlu ol bu en büyük nimet :) ztn bu şekilde olmak ileride en büyük avantaj olucak hep genç göstericeksin :)Bu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Babam surekli kiz cocugu gibi durmuyosun diyor hic suslu degilmisim
Bu durum artik canimi sikmaya basladi
Oysa guzel uyumlu bana yakisani giymeye calisirm
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum
Acaba bu yuzden mi kimse begenmiyor beni diye dusunmeye basladim..
Sariya boyat diyenler icin not:esmerim
Minyon olmak çok güzel bence ya ileride hep genç görünürsün ben minyon olmama rağmen 20 falan diyorlar ki 25 yaşındayım çok güzel birşey bu üzülmeBu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
19 yasindayim. Boyum 1.55 ve kilom 43 civari. Minyonum evet ama fizigimi begenirim garip bi sekilde. Universiteye gidiyorum ama sanki liseye yeni gecmis gibi gosteriyorum.
Gecen asansorde komsu bana teog'a girdin mi diye sordu. İnanabiliyor musunuz ya?
Ehliyet sinavi icin yazilmaya gittigimde, kadin sasirip 18ini doldurdun mu ki? Dedi
Annem bile diyor ki uniye gidip degismeyen tek insansin bi sacini boyat bisey yap diyor
Evet spor giyiniyorum. Kendime yakistiramiyorum boyle kalem etekmiş süslü elbiselermiş mesela hic topuklu ayakkabim yok
Ne yapmam lazim ben de universite ogrencisi gibi genc kiz gibi gorunmek istiyorum
ne güzel işte hiç yaşlanmazsın ama yaş alırsın sadeceBu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
Geçen de polikliniğe gelen kadın yaşımı sordu 27 deyince sok oldu 23-24 gösteriyorsun filan dedi kardeşim 4 yaş küçük hanginiz büyük derler hep ben memnunum.kucuk gostermektenYa bence bu is biraz bizden bagimsizben standart olculere sahip anam babam bir turk kadiniyim ama o yaslarda beni de kucuk görürlerdi. Ayni durumu ben de yasamistim, universite 2. Sinifta lise ne zaman bitiyor? Diye sorularla karşılaşıyordum. Ya da erkek arkadaşımla disarda yururken bir teyze durdurup erkek arkadasima kizmisti sanki kucuk kizlari tuzagina dusuren sapik muamelesi yapmıştı ki erkek arkadaşımla aynı yastaydik. Bu dedigim de 20 yasindayken olmustu. simdi 26 yaşındayım insanlar hala ayni. Poliklinige gelen hastalar ay ne kadar gencsiniz diye diye gidiyorlar halbuki yasimi gosteriyorum ama bizden yasca buyuk insanlarda yas algisi bozuluyor. Onlara gore 25 yas da cok küçük 20 yas da. Fark edemiyorlar aradaki farkini. Simdi mesela ben de yapmaya basladim. Liseye giden cocuklar gozume bir kucuk görünüyorlar ki her seferinde şaşırıyorum. Bana gore de artik 19 yasinda bir gencle 16 yasinda bir gencin cok farki yok. Ikisi de cok kucuk ve aradaki 3 yas farki anlayamam. Bu yuzden kırışıklıklar olusana kadar bu is boyle oluyor. Tarzini değiştirebilirsin ama bence sac boyama ve makyaj yapma gibi islere girme. Daha dogrusu ten ürünü kullanma. Sonra da herkes yasimdan buyuk goruyor dersin 10 seneye.
Seni çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım hiç unutmuyorum 23 yaşındayken kız kardeşinle korku filmine gidelim diye sinemaya gitmiştik filmde 16 yaş sınırlaması vardı beni almadılar kimliğini gösterince almışlardı :)Bu durumdan gercekten biktigim icin artik anlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?