Çocuksu görünüm

saç rengi açılınca cidden biraz daha olgun gösteriyor,ama çok esmersen renkle oynama saçını açık ve dalgalı kullan toplama(resimlerdeki gibi) çünkü o da çok gençleştiriyor insanı;kıyafet olarak da kesinlikle topuklu giy,skinny jean giy,spor ayakkabıdan kaçın,spor ayakkabı da gençleştiriyor,üstüne spor ceketler giy;bi de japon kadınların giyim tarzını incele netten

Son düzenleme:
Ben de minyonum lisans mezunuyum geçen doktor liseli sandı. Bence memnun ol tadını çıkar ilerde de genç göstercez. Nişanlıyım ve bugün yengemler geldi yengem diyor ki at gb oğlana bu kızı niye verdiniz, küçücük duruyor daha 15 yaşınsa gibi diyor. Yaşım 25 ben çoookkk memnunum.

İlk zamanlar spor takılırdım senin gibi ama şimdi hem spor hem kadınsı takılmayı da biliyorum zamanla olacak şeyler çok takılma yavaştan küçük adımlarla başla

Öğretmenlik atamam çıktı.Annemle yolda yürüyoruz bi tanidiga denk geldik beni ilk kez görüyor kiziniz teoga girdi mi dedi.ben cildirdim anlatamam.gittim sari rofle yaptirdim.lensleri cikardim gözlük taktim.saclarimi ya fonledim yada joleledim asla toplamadim.boy 156 kilo 47 idi.hala spor giyinip sacimi toplasam yeni mi atandiniz derler.11 yillik ogretmenim.yas 32.moralini bozma.ilerde rahat edersin.

minyon bi kadın olarak sana şunu diyim, kulaklarını tıka bu tür şeylere, bi kere şöyle düşün, biz ve bizim gibi minyon kadınlar yaşlandıkça daha da tatlı oluyoruz, ben minyon olupta yaşını gösteren kadın görmedim hiç, evet belki seni yaşından küçük sanabilirler ama bu kötü bişey değilki 18 yasındayken bana 15 yaş muamelesi yapan hocalarım vardı. şimdi biraz daha iyiyim ama yaşımı yinede hiç göstermiyorum. saçını ne renge boyatırsan boyat bu değişmicektir, belki giyim tarzını değiştirebilirsin ama boyun kısa ve evet sana kalem etek çok gitmez bence, bana da hiç gitmiuo

eteği bol giyebilirsin çok tarz etekler var, bel üstü giyersin, kemer takar t-shirt üstüne ve uzun kolyeyle altınada spor veya adını bilmediğim o ayakkabılardan giyebilirsin.. sana tavsiyem üstünü dar altını hafif bol giyinmen..

şimdi sor bana sen nasıl giyiniyosun diye, evlendim koskoca kadın oldum bende topuklu giyemem, var ama giyemiyorum, eteğim ve elbiselerim kurtarıcımdır, altına spor giyebileceğim şeyler alırım ama kombin yaparım, renklerde önemli tabi.. takılarınıda uyumlu seçebilmelisin, hafif gölgeli makyajda yaptınmı tamamdır

bence bundan fazlasını zorlarsan annesini dolabını karıştırmış yaramaz kız cocukları gibi olursun

Sizi çok iyi anlıyorum boyum 1.50 50 kiloyum evliyim ve 19 yaşındayım. Görenler çok çok şaşırıyor. Herşeye çok şaşırıyorm bende sizin gibiyim makyaj falan yapmam. Ama lisedeyken bu durum yüzünden çok dalga geçiliyordum. Işte boyum olsun zayıflık olsun kız çocuģu gibisin diye hep dalga geçtiler bi hirsla bende saçımı falan boyattım giyinim tarzımı saç tarzımı değiştirdim. Bu sürede artık kimse dalga geçmemeye başladı çünkü sorun su biraz kendine özen gösterip kendine güvenin gelince insanların ağzını kapayabiliyorsunuz.

Insanların ne dediģine takılmayın yakışanı giyin saçınızı yakışan renge boyatıp yakıştırdığınız modelde kestirin.
Krndinize güvenin. Herşey sizin kendinize güveninizle daha güzel olacaktır.

ahhh tatlım sana bu mesaJı 28 yasındakı halın yazıyor bende senın gıbıydım 24 yasıma kadar 43 kıloydum boyum 1.65 sımdı 53 fazla sac bas yapmazdım temız bı kızdım ama bakımsızdım bakımdan kastım sacımı fonlemez gram makyaj yapmazdım unıversteye gıderken ılk yılımda otobuste kullanmak ıcın ogrenvı kartı cıkartmaya beledıyeye gtmıstım ve memura kımlıgımı uzattım bana gerı uzatıp" amcam al kımlıgını cantana guzelce koy sakın dusurme yarın annenle yada babanla gel tamam mı "dedı ben bı bozuldum adama ben resıtım dedım sadece şaka gıbıydı adam kımlıge bakmadan ınanmadı gzlerınde grdum o zamanlar bu kotuydu sacmaydı ama sımdı gulerek anlatıyorım :) unıdeyken bıle spor gıyınırdım koluma bı suru bıleklık takardım hanı su dolananlardan hıc topuklum yoktu zaten sevmedım. Sımdı geldık 28 yasına sacımı masalamadan sokaga cıkmam topuklu ayakkabılar dolaba sıgmıyor elbısem var cokca abartmasamda sade makyajımı yapmadan cıkmam mesela dıyecegım hıııc kafana takma ıcınden geldıgı gıbı yasa neyı nasıl yapmayo sevıyorsan oyle yap eskı fotograflarıma bakıyorum gulumsuyorum ıyıkı oyleymısım dıyorum saclarımı ılk defa gecen ay boyattım beyazlarım cıktıgı ıcınsen de bı sure snra mecbur boyatacaksın ıse gıreceksın mecbur topuklu ayakkabıların olacak zevklerın yasınla degısecek su an ıstedıgın gıbı olmazsan yapmadıklarına pısman olacaksın ve ıcınde kalacak bu arada ben hala kucuk gosterıyorum ve 28 yasında bu durum cok hosuna gıdıyor hoc uzulme

Aynen o yaşta kalem etek ne ki.
İş kadını gibi.
Büyümeye özenen insanlar gibi duruyor
Ben de minyonum , üniversitede hep salaş, casual giyinirdim.

Bodur tavuk her daim piliç. 40 yasina geldiğinde çocuğun için kardeşiniz mı diye soracaklar ve çok memnun olacaksın. Bana da ortaokulda kimin velisisiniz diye sormuslardi. Hangisi daha kötü sence?
Yok artık.bence onu diyen gözüne gözlük taksın.ne kadar iri kilolu olursa olsun çocuk yüzünden belli olur.

19 da kalem etek giymenin seni birden 25 göstereceğini mi sanıyosun. zaten türkiyenin yarısı 19 yaşındayken 15 filan gösterir sana özel bişey değil. kafaya takma.

şimdi memnun değilsin ama ileride inanılmaz işe yarayacak ,
sabah uyandıgında bir yerlere asıl ve bol süt iç boyun biraz daha uzasın ,

benım 19 yaşından sonra 1,5 cm uzattım

Yaş 19. Geçiş yaşı. Ben de 22 yaşıma kadar 17 yaşında gösterdim. Ben de minyonum yüzüm çocuksu.
İnsanlar sen şöylesin, sen böylesin demeseler takmayacağına eminim. Çünkü bana da herkes çok küçük gösteriyorsun diyordu. Bu durum hoşuma gidiyordu. Hastanede kadın sen tek başına buraya nasıl geldin annen baban yok mu demişti üniversite 3. sınıftayken. Otobüste kadın orta kaça geçtin diye sormuştu. Şimdi ise bunun avantajını yaşıyorum.
19 yaşında hayatında birinin olmasına gerek yok. Olsa ne olacak üniversite okuyormuşsun evlenecek misin?
Şuan 24 yaşındayım ve yüzüm oturdu olgunlaştım. Eski fotoğraflarımı görenler bu sen misin diyorlar.
Bu bir avantaj fakat henüz farkında değilsin. :)

Not: Kendini sev, kendine inan, başkalarının senle ilgili söylediklerini dinle işine gelmeyenleri çöp kutusuna at, mutlu ol sen her halinle güzelsin.

ay keşke 19umda olsam küçük göstersem eheheh
kuzucum eninde sonunda büyüyorsun merak etme hiç dert de etme
inan 28inden sonra ay şuram kırışıyor mu buram sarkmaya mı başlıyor yoksa derdine düşüyorsun zaten ister istemez..tadını çıkar gencecik halinin:)

ya küçük gösteriyorsan kalem etek, boya, makyaj bile sende annesinin kıyafetini çalmış makyajını yapmış gibi durur ahahahah :)

Ben ne yapayım 30 oldum hala bana 23 yaşında mısın diyorlar.
İyi mi kötü mü bilemedim çünkü bazen iş ortamında dikkate alınmıyorum :/

kimseyi takma keyfini çıkar :)

ay ne varki bunda ben ünvde okurken annemle yemeğe gitmiştik. ruj sürdüm diye kadınlardan biri daha erkendeğil mi demişti beni ortaokulda sanmış. hep kçük göründüm hala öyle görünyorum 33 yaşında çocuklu kadınım beni 20 küsür sanıyolar.

Ben de aynı senin gibi gösteriyorum. Ve bu benim her zaman her alanda çok hoşuma gitti. Bazen bende dedim herkes bana tatlı olduğumu söylüyor neden kimse güzel kelimesini kullanmıyor falan diye takıyordum. Ama bence bu güzel bir şans. Yaşım 22 çok büyümüş değilim ama hala küçük görünmenin faydalarını yaşıyorum. Hamile olmama rağmen hala bunun avantajını yaşıyorum

Beyaz bluz ve kot almanda bi abeslik yok.. Onemli olan nasil kombinleyip giyecegin.. Yani bi salaş hırka, bi kolye veya bileklik bile bambaska hale getirebiliyor o kiyafeti..
Kalem etek, gomlek filan daha eğreti durur uzerinde, bu kadar kucuk duruyorsan.. Hem ne alaka, daha 19 yasinda ciddi klasik giyim? Hele universite ortaminda.. Hani sunum olur, seminer olur, neyse ama gundelik tarz olarak cok sacma..
Salaş ve rahat tarzi olan, dogal genc kizlari daha guzel buluyorum sahsen..

kk.nın 0tuzluk teyze kaynaması diyeceğim şimdi :)))

18 yaşında, makyaja ihtiyaç duymayacak teninize sırf büyük göstermek için bir şeyler sürmeyin zaten..
bir kalem bir rimel belki biraz allık yeter de artar bile.

her şeyin doğalı sadesi güzel aslında..

Kizlar tesekkur ederim
Bugun mayo bakmaya gittik annemle. Satis gorevlisi kadin bana cicili bicili pembeli seyler gosterdi durdu cocuk mayolari bildigin
En son siyah guzel bi mayo begendim bana dedi ki senin yasina uymaz ki o
cevap bile vermedim gercekten beni bu hale getirdiler artik

Benim de evli oldugumu duyan genc yasli kadin erkek çoğu şaşırıyor hem yastan hem de insanlarin aklindaki evli kadin profili kilolu, bakimsiz olunca..

Sana takma demem cunku elinde olmadan takarsin. Biraz sivri dilli olabilirsin her kucuk gosteriyosun diyene direk cevap verip bozarsan bi daha kimsenin nasil gosterdigiyle ilgilenmezler belki.. ben kimseye büyük veya küçük duruyosun diyip moral bozmam durduk yere mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…