- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Arkadaşlar ben 23 yaşındayım tv le pek aram yoktur yalnız takipçisi olduğum hayranı olduğum bir kaç ünlü isimler vardır ben biraz dozunda sevemeyen biriyim çok aşırı severim ama herkese karşı böyleyim, her şeye karşı neyse yani ailem falan kardeşim bana çocuk gözüyle bakıyorlar neymiş aklım havadaymış falan filan, kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum ama maalesef onlar hiç sıcak bakmadı bu işe, işte nolucak aklı 5 karış havada falan durumlarına maruz kaldım :) araştırmayı seven biriyim bu yüzden sevdiğim ünlülere ulaştım hep imzalı fotolar veya bana özel çekilmiş fotoğrfaflar ( üzerinde benim adımı yazan afişlerle çekildikleri fotoğraflar ) hatta hala konuşurum kendimi sevdirdim, çok seven biriyim karşımdakini koşulsuz seviyorum.. duvarıma falan imzalı fotoğrafları asarım arada telefon ekranımda durur resimler ama kardeşim 23 yaşındasın ergen gibisin derler, hayran olmaktan vazgeçmeliymişim, niye ki? tuhaf mı ay çocuksu muyum yani aslında olgunumdur mantıklıyımdır ama ben sevmeyi çok severim e buda ünlü olmuş ünsüz olmuş farkeder mi? ama insanların bakış açısı bu hayranlıklar ergenlikte olur.. valla oyunculuk içimde kaldı yakında düğünüm var, bi ajansa kaydolurum belki hiç olmadı evlendikten sonra çocuğum olursa onu ünlü yaparım taktım arkadaş :) yönlendirdiğim kaç çocuk kaç yerde oynadı yahu içimde var bi anlamıyorlar ki neyse amma uzadı..
Demek ünlülere kendini sevdirdin ha?Yani benim de beğendiklerim vardır da kendimi kimse için paralamam. 23 yaşının olgunluğu yok sende bence de....
herşeye olan tutkulu ilgini
sana fayda sağlayacak şekilde yönlendir ki
avantajlarını yaşa
ama yok ünlü olucam yok dizide oynuycam diye takma
arkadaşım
belki ciddi bir yeteneksin
fiziksel özelliklerin buna müsait
azimlisin ....bla bla bla
ama bu işin eğitimin almamışsın
elinden tutacak güvenilir bir akraban da yok
o halde senin kisi macera peşinde koşmak
etradfındakiler de bu nedenle olgunlaşmadığını düşünüyorlar
bence de haklılar
MALESEF HAYALLER KOŞULLARA GÖRE YÖNLENİR
yeni evlenecek olan bir insan için bu tarz seçimleri hoş karşılayacak erkek azdır
evladına gelince
belki o senin istediklerini istemeyecek
şimdiden onun adına planlar yapma
Sezen Aksu ile boğazda karşılaştım .Eşofmanını giymiş bir arkadaşı ile yürüyordu .tatlı tatlı bakmıştı bana .Hiç unutmam .Çok tatlı bir kadın .Cesaret edip konuşamadım .Ünlüleri rahatsız etmekten korkarım .Şimdi olsa cesaret ederdim belki ama Sezen'im içinSevdirmeseydim elime düğün davetiyesini kargolamazdı herhalde canım:))
Sezen Aksu ile boğazda karşılaştım .Eşofmanını giymiş bir arkadaşı ile yürüyordu .tatlı tatlı bakmıştı bana .Hiç unutmam .Çok tatlı bir kadın .Cesaret edip konuşamadım .Ünlüleri rahatsız etmekten korkarım .Şimdi olsa cesaret ederdim belki ama Sezen'im için
Feridun Düzağaç ile tanışmak isterdim .Yani bunda ne kötülük var ki etrafımda o kadar odun var ki bende tv'de gördüğüm bir kaç isimi sevemez miyim? sonuçta ambalajını değil yakından takip ettiğim konuşma görüşme fırsatı bulduğum için içini tanıyorum ve dışından çok içlerini seviyorum elbette sezen aksu kadar ünlü değiller :) sorun ünlü olmaları da değil zaten içim ısınıyor seviyorum ablam gibiler arayıp fikir bile alıyorum.
Vay be..... Ne etkilendim ama.Sevdirmeseydim elime düğün davetiyesini kargolamazdı herhalde canım:))
bana da çocuksu geldi.
Oyuncu olma isteği başka bir şey holiganlık derecesi başka bir şey.
Bir de kendi idolün kendin ol. asla bir insana özene.
Bana ters.
Oyuncu olmak için de yeteğin varsa biraz şansın var ama o asla tek başına yetmez. Ya çok güzel olacaksın öne çıkacaksın, ya tanıdık olacak ya da bir şeyler rast gidecek. TV deki yarışmalara katılmayı düşünmüyor musun? Hele Acun'a kapak atsan yeter sana hemen alır seni TV8'e.
Vay be..... Ne etkilendim ama.
tam ilgi alanın ne ben anlayamadım.Arkadaşlar ben 23 yaşındayım tv le pek aram yoktur yalnız takipçisi olduğum hayranı olduğum bir kaç ünlü isimler vardır ben biraz dozunda sevemeyen biriyim çok aşırı severim ama herkese karşı böyleyim, her şeye karşı neyse yani ailem falan kardeşim bana çocuk gözüyle bakıyorlar neymiş aklım havadaymış falan filan, kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum ama maalesef onlar hiç sıcak bakmadı bu işe, işte nolucak aklı 5 karış havada falan durumlarına maruz kaldım :) araştırmayı seven biriyim bu yüzden sevdiğim ünlülere ulaştım hep imzalı fotolar veya bana özel çekilmiş fotoğrfaflar ( üzerinde benim adımı yazan afişlerle çekildikleri fotoğraflar ) hatta hala konuşurum kendimi sevdirdim, çok seven biriyim karşımdakini koşulsuz seviyorum.. duvarıma falan imzalı fotoğrafları asarım arada telefon ekranımda durur resimler ama kardeşim 23 yaşındasın ergen gibisin derler, hayran olmaktan vazgeçmeliymişim, niye ki? tuhaf mı ay çocuksu muyum yani aslında olgunumdur mantıklıyımdır ama ben sevmeyi çok severim e buda ünlü olmuş ünsüz olmuş farkeder mi? ama insanların bakış açısı bu hayranlıklar ergenlikte olur.. valla oyunculuk içimde kaldı yakında düğünüm var, bi ajansa kaydolurum belki hiç olmadı evlendikten sonra çocuğum olursa onu ünlü yaparım taktım arkadaş :) yönlendirdiğim kaç çocuk kaç yerde oynadı yahu içimde var bi anlamıyorlar ki neyse amma uzadı..
Cast ajansa basvurdunuz mu? Ben yillar once basvurmustum sonra cagirdilar gitmedim yapamam dedim. Kisa surede donus yaptilar oradan kolay oluyor anladigim kadariyla. Poster olaylarina gelince ben cocuksuluk olarqk degilde ne biliyim hos bi imaj cizmez bende karsimdaki insan bu sekilde davransa. Sebebini bilmiyorum itici gelir ama tabiki sizin keyfiniz istediginizi yaparsinizArkadaşlar ben 23 yaşındayım tv le pek aram yoktur yalnız takipçisi olduğum hayranı olduğum bir kaç ünlü isimler vardır ben biraz dozunda sevemeyen biriyim çok aşırı severim ama herkese karşı böyleyim, her şeye karşı neyse yani ailem falan kardeşim bana çocuk gözüyle bakıyorlar neymiş aklım havadaymış falan filan, kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum ama maalesef onlar hiç sıcak bakmadı bu işe, işte nolucak aklı 5 karış havada falan durumlarına maruz kaldım :) araştırmayı seven biriyim bu yüzden sevdiğim ünlülere ulaştım hep imzalı fotolar veya bana özel çekilmiş fotoğrfaflar ( üzerinde benim adımı yazan afişlerle çekildikleri fotoğraflar ) hatta hala konuşurum kendimi sevdirdim, çok seven biriyim karşımdakini koşulsuz seviyorum.. duvarıma falan imzalı fotoğrafları asarım arada telefon ekranımda durur resimler ama kardeşim 23 yaşındasın ergen gibisin derler, hayran olmaktan vazgeçmeliymişim, niye ki? tuhaf mı ay çocuksu muyum yani aslında olgunumdur mantıklıyımdır ama ben sevmeyi çok severim e buda ünlü olmuş ünsüz olmuş farkeder mi? ama insanların bakış açısı bu hayranlıklar ergenlikte olur.. valla oyunculuk içimde kaldı yakında düğünüm var, bi ajansa kaydolurum belki hiç olmadı evlendikten sonra çocuğum olursa onu ünlü yaparım taktım arkadaş :) yönlendirdiğim kaç çocuk kaç yerde oynadı yahu içimde var bi anlamıyorlar ki neyse amma uzadı..
tam ilgi alanın ne ben anlayamadım.
oyuncu olmak istedin olamadın içinde ukte mi kaldı?
bu yüzden mi ünlülerle irtibata geçmekten mutlu oluyorsun.?
ne bileyim odaya posterlerini asmak filan bana da çok çocukça geldi.
içinde bastıramadığın bir oyunculuk isteği var ise böyle posterle filan uğraşmasan bir oyunculuk okuluna filan ,ne bileyim amatör ekiplere filan katılsan daha mantıklı değil mi.?
Cast ajansa basvurdunuz mu? Ben yillar once basvurmustum sonra cagirdilar gitmedim yapamam dedim. Kisa surede donus yaptilar oradan kolay oluyor anladigim kadariyla. Poster olaylarina gelince ben cocuksuluk olarqk degilde ne biliyim hos bi imaj cizmez bende karsimdaki insan bu sekilde davransa. Sebebini bilmiyorum itici gelir ama tabiki sizin keyfiniz istediginizi yaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?