Çocuksuluk mudur bu? (dert değil fikir almak için)

Aklıma 90 lı yılların filmlerinde unlu olmak ıcın evden kaçan kızların kotu yola dusmesi geldi.Gunumuzde belki bu kadar dramatik degildir ama riskli zor bir yol..

Hayranlık meselesinde bizlerin unuttuğu bir şey var;Onlar da insan tıpkı bizim gibi hatta bizlerin onlardan artısı daha fazla diyebilirim. O yüzden ünlülere bu kadar hayranlık bana da çok tuhaf gelir.Ne olmuş yani adı ünlü ...

garip.. uçarısın biraz da madem o kadar kanka oldun bir ünlüyle, neden demedin ben de sektöre girmek istiyorum yardım eder misin diye.

garip.. uçarısın biraz da madem o kadar kanka oldun bir ünlüyle, neden demedin ben de sektöre girmek istiyorum yardım eder misin diye.

Şehirler farklı zaten ben başka bir meslek seçtim ama evet uçarıyım biraz hayalperestim, ciddi konularda mantıklıyımdır ciddiyimdir fakat içimdeki çocuğu da kaybetmem, yolda pamuk şekerci görürüm canım çeker alırım yerim, canım sallanmak isterse bir güzelde sallanırım ne yani büyüdük diye bunları yapamayacak mıyız:) hala çikolatalı süt favorimdir, sabahları nesguink mısır gevreği yemeğe de bayılırım ama giyim tarzımda şıktır çocuksu giyinmeyi sevmem, velhasıl kelam farklıyım galiba:)

Kimmiş bunlar çok merak ettim..

Ayrıca büşrademir kim alıntılarda çıkıyor aşksarhoşuyla aynı kişimi isim değişikliğimi yapmış yoksa 2. üyelikmi ???

Gazetecilik mezunu oldugum icin cok fazla unluyle ayni ortamda bulundum yemek yedim, kulis ortamlarini gordum. Sevilen kisilerin ekranin arkasinda nasil olduklarini gorunce fanlari icin uzuldum.
Ortaokuldan itibaren yani yaklasik 13 yasimdan beri tvde gordugum biriyle karsilastigimda mimiklerim bile degismedi. Benden hic bir farklari yok ben haber yaziyorum o verilen senaryoyu
oynuyo diger mesleklerden farki yok yani.

Universite arkadasim 25 yasinda sabah aksam sevdigi oyuncuyu arastirir onun icin photoshopta gorseller hazirlar ona mail atardi dikkatini cekmek icin. Bi'de bana anlatirdi su olmus bu olmus diye oyle hevesli anlatirdi ki "banane ya elin adaminin ozel hayatindan" diyemezdim.

Bana normal gelmiyo acikcasi cocukluktan ote yani. Bi' insan bi'insani ona ulasmaya cabalayacak kadar niye gozunde buyutur ki? Bence isin icine ego giriyo misal aileninki sirf ego "kizimin unlu tanidiklari var arkadaslar yaaa: )))" ...

Kardesin hakli bence bana da komik ve takintili bi'hal gibi geliyo (SAHSİ GORUSUM)

ayrica taa dogmamis cocuguna kadar dusunmen de bu takinti olayinda benim dusuncemi destekliyo.

Beni sevse ne olur hayatımda sürekli uzaktan takip ettiklerim.Şu ünlüleri şımartanlara ayrı sinir oluyorum.Bu kadınlar k çok sevdim daha neler duycam diyorum ama hergün bşka bişey

Barışmançoyu , Cem karacayı takdir ederim . nil karaibrahimgil benim içimden çıkmış gibi , günse birsel insan üstü zeka ! Ama hayranlıkmı , orada dur , hiçbir ünlüye hayranlık beslemem , takip etmem . Farklı yetenekleri olan insanlar sadece , benim kendi kişiliğim var yeteneklerine alkış ama kişiliği beni alakadar etmez benim kişiliğimin önüne geçemez. Foto çekilmem imza istemem , sen o ünlüyü şahsen tanıyorsun ama onun gözünde bir hiç sin , kalabalık sürüden biri .. Üstelik bu davranışlardan sanatçılar öyle rahatsız oluyorki yaşam alanlarını daraltıyorsun ... Onlarda kaçıp pahalı mekanlara gitme sebepleri girip ay foto ay imza diyen insanların rahatsız etmemesi için ... Oyunculuk yetenek kabiliyet vs. özellikleriniz varsa bölümü okuyup ilgili yerlerle irtibata geçebilirsiniz . Zamanınızı ve beyninizi boşa harcadığınızı düşünüyorum .

Beni sevse ne olur hayatımda sürekli uzaktan takip ettiklerim.Şu ünlüleri şımartanlara ayrı sinir oluyorum.Bu kadınlar k çok sevdim daha neler duycam diyorum ama hergün bşka bişey
Aynen ya . Kadını 4 milyon takip eden var , o seni takip ediyormu hayır , seni insan yerine bile koymuyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…