Çocuksuluk mudur bu? (dert değil fikir almak için)

Sevdirmeseydim elime düğün davetiyesini kargolamazdı herhalde canım:))
Bazi insanlar iyi iletisim kuruyo evet benim erkek arkadasim var bi tane o da bi kac unluyle muhabbette cdlerini felan yollarlar fan partisine felan cagirirlar nornal yani. Ay bu insanlarin kiskancligi beni öldurecek. Birisi cikar guzelim der ona laf soylerler birisi cikar unlulerle aram iyi der ona laf soylerler bu kompleks nedir arkadasim bunaldim yahuu

Madem samimi oldukların sana el atsaymış ya.

Olmadı mı böyle bir ortam?

Abla olarak görüp seviyorum hayranlık özentilik özenme vs vs böyle değil, ay nasıl bakış açısı ya niye böyle ön yargı...

Başvurdum çağırdılar gidemedim şehirler uzak ama evlendikten sonra istanbulda yaşacağım için sorun yok tekrar başvuracağım.. ama poster değil kaç defa yazıcam ki:/
Laf anlatmaya çalışma ..Çoğu insan dümdüz yaşadıkları için sataşabiliyorlar .Umursama kardeş .Gerçekten içinde bir sanatçının yattığını düşünüyorsan azmet ama sırf şaşaa ve para için özeniyorsan da vazgeç.Kendini sorgula .

Of hay ağzınız bal yesin kendimi sevdirdim diyorum benimle dalga geçer gibi sevdirdin ha diyorlar? yok sevdirmediğim için bir sürü hayranı var iken bana kargoyla davetiye atıyor doğum günümü video ile kutluyorlar fikir istiyorum direkt ön yargı nedir bu insancıkların durumu

Etkilen diye söylemedim, direkt yalan söylemişim gibi dalga geçmene karşılık doğru bir şey söyledim canım insanlara karşı tutumunu değiştirmelisin.
Ya demek ki 3. sınıf ünlülerle görüşüyorsun, ben bunu demek istedim. Yoksa kim telefonda fikir verecek, davetiye yollayacak vs. Gözünde fazla büyütmüşsün.

kıskançlık şekerim hazmedememe kendinde olmayan başkasında da olmasın durumu gibi gibi .

Ya demek ki 3. sınıf ünlülerle görüşüyorsun, ben bunu demek istedim. Yoksa kim telefonda fikir verecek, davetiye yollayacak vs. Gözünde fazla büyütmüşsün.

Ay pes bunun da mı sınıflandırmasını yaptınız ya ne diyim.. bir insanın iyi bir kalbi olamaz ve fikir veremez yani bence bu lafınıza göre siz çok büyütmüşsünüz onları.. onlar da insan..

Poster asma kısmı çocukça yani ergenken yapılan şeyler :) tanışma faslina birsey demiyorum ama sonuçta onlarda sen ben gibi insan ünlü diye abartilmaya gerek yok bence. Oyunculuk için geç kalmış sayilmazsiniz ve evlilikte bunun için engel değil. Eşim de sever oyunculuğu bi kaç dizide rol almış benimle tanismadan önce. Hatta beraber tiyatroya başlamak istiyoruz geç kalmış olduğumuzu da düşünmüyoruz

Herkesin yapısı farklıdır.Çocuksu olmak kötü birşey değil.Oyuncu olamk istiyorsun peki bununla ilgili adım attın mı?Okulunu okumak gibi.

Aaa evet aklima geldi benim unlulerle samimi olan erkek arkadasim bi kiz arkadasinin dogum gununu kutlatmisti murat dalkilica facebooka videosunu atmisti ne var yani bunda. Sanki uzaylilarla konusuyomussunuz gibi algiliyo insanlar ne tuhaff

Abla olarak görüp seviyorum hayranlık özentilik özenme vs vs böyle değil, ay nasıl bakış açısı ya niye böyle ön yargı...
Senin derdin ne ? yapılan yorumları eleştirmek ne oluyor pardon ? yoruma eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın arkadaşım. Herkes kendi bakış açısına göre yorum yapar. Sorgulamak sana düşmez.

Poster değil:) adıma imzalanmış fotoğraf normal fotoğraf yani poster kağıt gibi değil, evet sevgilimde meraklı böyle şeylere kesinlikle benimle aynı fikirde ve beni çocuksu da bulmuyor..ben sadece bazı insanların ön yargısını çözemiyorum millet dizi manyağı olmuş bunlar daha kötü sonuçta hayali....

Benim derdim belli de sizin derdiniz nedir aşağılar gibi konuşuyorsunuz

Perran Kutman ünlü olmazdan evvel bir oyunun seçmelerine katılıyor .O sıra öğrenci sanırım konservatuarda .Bu günün çok önemli bir yönetmeni dalga geçiyor .Senden bir bok olmaz diyor .Perran Kutman ünlü olduktan sonra ona bir oyun için teklif götürüyor .Perran Kutman ne yapıyor biliyor musunuz ?Reddediyor .Çok gururlu bir kadın .Diyor ki ya ben o zaman bu laf üzerine umutsuzluğa kapılıp okulu bıraksaydım bunalıma girseydim .Çok doğru .Bakma onun bunun lafına sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…