- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Murat dalkilic 3.sinif unlu mu
Ne okuyorsun peki?
Perran Kutman ünlü olmazdan evvel bir oyunun seçmelerine katılıyor .O sıra öğrenci sanırım konservatuarda .Bu günün çok önemli bir yönetmeni dalga geçiyor .Senden bir bok olmaz diyor .Perran Kutman ünlü olduktan sonra ona bir oyun için teklif götürüyor .Perran Kutman ne yapıyor biliyor musunuz ?Reddediyor .Çok gururlu bir kadın .Diyor ki ya ben o zaman bu laf üzerine umutsuzluğa kapılıp okulu bıraksaydım bunalıma girseydim .Çok doğru .Bakma onun bunun lafına sende .
kim bu ünlüler profil fotondaki deniz yıldızında oynayan banu değilmi ? onlarımı tanıyosun.
bende bian cidden 23 yasında yakında da düğünü olacak biri mi yazıyo bunları dedim
Oyunculuk tamamda ünlülere hayranlık bana saçma geliyor. Oda insan sonuçta beğenebilirsin de hayran olma duvarlara poster asma, imzalatma falan. Noluyoruz yani ? Kim ki o ben ona bir şey imzalatıp onuda saklayayım. Bence çocuksu.
Poster değil:) adıma imzalanmış fotoğraf normal fotoğraf yani poster kağıt gibi değil, evet sevgilimde meraklı böyle şeylere kesinlikle benimle aynı fikirde ve beni çocuksu da bulmuyor..ben sadece bazı insanların ön yargısını çözemiyorum millet dizi manyağı olmuş bunlar daha kötü sonuçta hayali....
ay onlarda kaka yapıyor yaSizinle ayni fikirdeyim. Ergen genc kizlarin bunu yapmasini anliyabiliyorum. Ünlülere duyulan hayranlik ama banada hep sacma gelmistir. Aynen dediginiz gibi kim ki onlar sonucta o da bir insan :) bu kadarda basit yani
Ya kardeşim Türkiye'deki starlar bellidir. Bunun dışındakiler zaten çoğu yurtdışından çalıntı demolarla pop yapıyor. Hiçbiri bence değerli değil. Aynen de 3. sınıf ünlü.Murat dalkilic 3.sinif unlu mu
bilmemm bana komik geldi
yani bana şimdi tarkan bana özel fotograf cekilse ne olur cekilmese ne olur
yada ne bileyim sıla filan.
Felsefe de güzel bir bölüm aslında. Atamaları kısıtlı ama bence öğretmenlik şansını zorla. Hayallerin varsa peşinde koş ama o ışığı alamadım senden ben. Yoksa kimseyi takmazdın.Felsefe öğretmenliği son sınıf..
Ya kardeşim Türkiye'deki starlar bellidir. Bunun dışındakiler zaten çoğu yurtdışından çalıntı demolarla pop yapıyor. Hiçbiri bence değerli değil. Aynen de 3. sınıf ünlü.
bende çok severim banuyu bi an heyecanlandım o mu acaba diye çok begenirim kendisini ama hiç ulaşmayı falan düşünmedim ankarada çekimleri istesem ulaşırdım , gülben ergenle foto çekindim bir kez oda konserinde çok sıcak kanlı biriydi çok sevmiştim , bence çocukca falan değil gayet normal.Hayır o değil yani bahsettiğim ünlü o değil. daha ünlülerden bahsediyorum.
Felsefe de güzel bir bölüm aslında. Atamaları kısıtlı ama bence öğretmenlik şansını zorla. Hayallerin varsa peşinde koş ama o ışığı alamadım senden ben. Yoksa kimseyi takmazdın.
bende çok severim banuyu bi an heyecanlandım o mu acaba diye çok begenirim kendisini ama hiç ulaşmayı falan düşünmedim ankarada çekimleri istesem ulaşırdım , gülben ergenle foto çekindim bir kez oda konserinde çok sıcak kanlı biriydi çok sevmiştim , bence çocukca falan değil gayet normal.
Ben burada yazılanlardan bahsetmedim. Kimseyi takmamak derken; hayallerin tutku kadar yoğun olsaydı sen bir yolunu bulur ve denerdin bunu. En nihayetinde üniversite okuyorsun.. bir şeyler yapabilirdin mutlaka ortam doğardı isteseydin. Ama sen lafta bırakmışsın.Ne çabuk :) kimseyi takmamakla ilgisi insanlar resmen laf sokmak için yazıyorlar tepki vermemek için insan olmamak gerek canım.
te bundan yıllar evvel kıvanc tatlıtugla carpısmıs bırı bırı var karsındaOf valla şiştim yazacağıma yazdığıma pişman ettiler hayranlık ergenlik arkadaşım hayranlık değil bu diyorum abla abi neyse işte o kadar yakın seviyorum hayranlık ulaşamadığımız kişilere duyduğumuz bir şeydir ama oo buradakinler bi tuhaf. eminim bi ünlü görseler foto çekilmek için kendilerini paralarlar buradan ilgilenmiyorum demek kolay nasılsa.. millet konserlerde eziliyor bayılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?