çocuksuz evlilik ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
merhaba arkadaslar, ben 2 sene evvel evlendim. evlendiğim eşim daha evvel bir evlilik yapmış ve bir çocuğu var. evlendiğim günden beri bebek sahibi olmak konusunda herseyi akışına bıraktım. yani öyle bir çabam olmadı hiç bununda sebepleri;
-zaten eşimin ilk evliliğinden bir çocuğu vardı gerek duymaz diye düşündüm.
-çalışan biri olduğum için işimi aksatmak istemedim.
-maddi olarak yetememekten korktum.
-psikolojik olarakta o sorumluluğa hazır hissetmedim.
ama artık etraftan çevreden işyerinden vs herkes bebek imasında buluyor. eşimin ilk çocuğu da (babasına) yani eşime çocuk sahibi olmayacak mısınız diye sormuş bu sorusuna hiç anlam veremedim neden sormuş olabilir? ve ben hata mı yapıyorum ? fikirlerinize ihtiyacım var.

Kaç yaşında da çocuk düşünmüyomusunuz demiş orası saçma geldi kaç yaşındasınız siz ? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız daha düşünmüyorsanız bunu sorun etmeyin o bebeği doğuracak bakacak sevecek sensin bunu hiç kafana takma..

ben istesem de istemesem de benim için o biraz zor gibi gözüküyor canım

annesinin öyle konuşacağını sanmıyorum bence kendi düşüncesiyle sordu
Yasi kucuk degilse farkindadir zaten evli insanlarin cocugunun olabilecegini biliyordur. Belki babasinin ilgisi azalir diye korkmustur, olabilir. Cocuk aklindan neler gecmistir kimbilir yazik. Iletisiminiz iyiyse alin karsiniza anlatin,belki senin kardesin olur onu da senin gibi cok severiz,sen ona abilik/ablalik yaparsin diye

yas ı küçük değil o sekılde düşündüğünü sanmıyorum bence merak etmıstır. benı de çok merak etmıstı çünkü en basında

Belki kardeş sevgisini tatmak istiyordur bu yüzden sormuştur, siz ne zaman maddi manevi anlamda hazır hissederseniz o zaman çocuk sahibi olursunuz, millete kulak asmayın bu kadar.

Sizin isteyip istememenize bağlı
Siz istiyorsanız yapın, istemiyorsanız kim karışabilir, eşinizin de düşüncesi önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…