- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
artık o kadar zor bir olay ki tıbben de zor ve etrafta çocuk yetiştirmekte zor görüyorum. insanlar defalarca defalarca deniyor yine olmuyor hamilelik ve bebek mucize gibi geliyor bana o yüzden ben kendimde olmayacağına inanıyorum.M Madamgonca
Benim anlamadığım ben hissediyorum olmayacak diyorsunuz annelik duygusunun olmayacağını nası hissedebilirsiniz yumurtanız ve rahminiz ve cinsel yaşamınız varsa olur?
Tıbbi olarak bilmediğimiz bir şeyden mi bahsediyorsun? Öyleyse bişi diyemem.İstemiyor da olabilirsin bişi diyemem.Ama hissediyorum olmayacak gibi bir cümle sağlıklı bir bayansan eğer anlamsız geldi bana.
teşekkür ederim :)Anladım ,ben de çocukları sevmem,annelik duygusu da içimde hiç yok,hiç özenmiyorum.Bu noktada anlıyorum sizi.
Gönlünüzce olur umarım :)
benim eşimde son zamanlarda böyle imalarda bulunuyor o yüzden sıkıldım galibaHayır düşünmüyoruz.Baskı hissetmiyorum çünkü klasik evli olan herkese aynı soru devamlı geliyor bana özel bir durum değil. Birileri soruyor diye çocuk dogurup bambaska bir hayata geçiş yapamam. O soranlar çocuga benımle bırlıkte bakmıcak neticede. O yüzden kafandaki karar netse kimse bişey hıssettıremez, sız net degılsınız sanırım ondan etkılendınız.
hiç yokken daha çok soruyorlar4 çocuğun olsa millet 5.ciyi de sorar
Onlara aldırma
Nasıl hiç yok bı çocuğunuz var ya işte :)hiç yokken daha çok soruyorlar
işte sorunda orada zaten bebek olmayacak muhtemelen bu benım düşüncempiskolojik olarak hazırlayın kendinizi sonra çocuk olduktan sonra depresyona girip zor zamanlar yaşarsınız.Bebekten uzaklaşırsınız mazallah çok iyi karar verin.
eşimin ilk eşinden olan çocuğu var , benim çocuğum yokNasıl hiç yok bı çocuğunuz var ya işte :)
Hazır değilsen sakın düşünme bambaşka bir sorumluluk
annesi sordurmaz öyle bir kadın değil. 2 senelik evliyim diye herkes soruyor ve bu da benim kendimi eksik hissetmeme sebep oluyor hem ayrıca ben psikolojik olarak çocuk sahıbı olabıleceğime inanmıyorumAnnesi sordurmuştur belki
Sen millet istedi diye niye yapsın ki millet mü bakacak
İsteklerinizi açıkça dile getirin istiyorsanız önce kendinize itiraf edin sonra eşinizle paylaşın
yine de kendimde anormallik mi var diye düşünüyorumsorsunlar, ne olur ki? baskı yapıp da zorla çocuk yaptırmıyorlar ya size,
başkaları soruyr diye çocuk mu yapılır...
yine de kendimde anormallik mi var diye düşünüyorum
7 sene mi oooo maşallah :) eşiniz peki o da sizinle aynı fikirde miydi?evlendim 7 sene çocuk yapmadım, annem ağlıyordu ben sırıtıyordum, yine de kendimde bir anormallik aramadım. her evli çift çocuk sahibi olmak zorunda değil, hele de 2. yılında...
7 sene mi oooo maşallah :) eşiniz peki o da sizinle aynı fikirde miydi?
Bu cocuklarin gencligini neden hic dusunmuyorsunuz? Kadin 40, erkek 45 yaşında cocuk sahibi oluyor. En hareketli, en deli dolu zamanlardinda anne baba artik ihtiyar denilecek yaşta oluyor. Neden hic buradan bakmiyorsunuzM Madamgonca bende 33 yaşındayım henüz çocuğum yok ama ablam 38 inde doğurdu ikinciyi yani menopoza girene kadar bu işin yolu var tedavisi var.Herkes doğuruyor.Bu kadar zor bişi değil.Katlanmak büyütmek zor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?