- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Madamgonca
-
arkadas ortamında tanıştık 3 yıl flört ettik severek evlendik evet ve gayet mutluyuz tabi ara sıra anlaşmazlıklar oluyor ama. bizdeki çocuk küçük bir çocuk değil ben 33 yasındayım eşim 45 çocukta 20 gerisini siz düşünün o çocuk benim kardeşim gibi artık ben ona anne olablecek yasta değilim. ama öyle olsaydı da severdim sanırım çünkü bir insan bir insanı gercekten seviyorsa onun her parcasını severKonu dışı olacak ama birkac soru sorabilir miyim?memnun musun çocuklu biriyle evlenmiş olmaktan.?Nasil tanistiniz;severek mi oldu?Cocukla aran nasil.?Benim de olası bir ihtimal oyuzden soruyorum.
Hem konuya da ışık tutmuş olur
inşallah sizdeCvp için tsk ederim.Sorun yaşayanlar da oluyor.Insallah hep mutlu olursunuz.
bu size kalmış birşey başkalarını takmayın bence inşşalh hayırlı zamanda istediğiniz anda olur... ama rabbim bu mucizeyide verince insan kendinde herşeyin üstesinden gelecek gücü buluyor çok güzel bi duygu :)ben aslında biraz değişik. bebek sahibi olabileceğime inanmıyorum.
evet herkes çok güzel bir duygu olduğunu söylüyor ama belki de benimle alakalı ben yaşayabileceğimi sanmıyorumbu size kalmış birşey başkalarını takmayın bence inşşalh hayırlı zamanda istediğiniz anda olur... ama rabbim bu mucizeyide verince insan kendinde herşeyin üstesinden gelecek gücü buluyor çok güzel bi duygu :)
niye böle düşünüyorsun canım kendini psikolojk olarak hazır mı hissetmiyorsun yoksa hani beceremem gibi mi düşünüyosunevet herkes çok güzel bir duygu olduğunu söylüyor ama belki de benimle alakalı ben yaşayabileceğimi sanmıyorum
Yok hazır olmak ya da psikolojik olarak denemek değil mesele yani olmayacağını düşünüyor ve hissediyorumniye böle düşünüyorsun canım kendini psikolojk olarak hazır mı hissetmiyorsun yoksa hani beceremem gibi mi düşünüyosunbakarsın ummadığın anda oluvermiş bak o zaman tecrube edersın o mutluluğu
Insanların soruları sorgulamaları vs canımı sıktı sankiSiz istememişsiniz şimdiye dek esınızde istememiş kilit nokta burası değil mi?
Annesi sordurmaz bence evet insanlar çok sorguluyor bu da bende eksiklik düşüncesi yarattı sanırımÇocuğa annesi sordurtmuş olabilir. Onun dışında çocuk düşünmeye başlamak millet soruyor diye yapılmaz.
Annesi sordurmaz bence evet insanlar çok sorguluyor bu da bende eksiklik düşüncesi yarattı sanırım
Bende sorayım o zaman düşünmüyor musunuz ? Insanlar baskı yaratmıyor demek kiOnun insanlarla alakası yok siz zaten içten içe istiyormuşsunuz çocuk. Ben 3 senelik evliyim önüne gelen herkes sorar oldu. Herhangi bir etki bırakmıyor üstümde.
Evet her çocuğu sevmiyorum özellikle akraba vs yabancı biriyse bu çocuk .Merhaba ,
Kendinizi anne olarak hayal edemiyor musunuz?
Çocuk sevmiyor musunuz?
Anladım ,ben de çocukları sevmem,annelik duygusu da içimde hiç yok,hiç özenmiyorum.Bu noktada anlıyorum sizi.Evet her çocuğu sevmiyorum özellikle akraba vs yabancı biriyse bu çocuk .
Bir de kendim çok zor büyüdüm ve annemle ilişkilerim iyi değil onunda etkisi var sanırım
Bende sorayım o zaman düşünmüyor musunuz ? Insanlar baskı yaratmıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?