Uzaktan akraba olduğu icin dayatmalarla hep bir hafta aldı şimdi de alıştı 3 gün olursa almam diyorduO yaşta bir çocuk sizden en fazla 3 gün ayrı kalmalı. Yaşı kadar gün en fazla. Bence izin vermeyin. Ayda bir bir hafta fazla.
Cocuk buyuyunce okula vitmeye baslayinca nasil olacak? Baska sehirde olmasi onun problemi. 2.5 yasindaki cocuk uzun sure anneden ayri kalamaz ki.Uzaktan akraba olduğu icin dayatmalarla hep bir hafta aldı şimdi de alıştı 3 gün olursa almam diyordu
Evet ama bunu düşünemiyor ben de her seferinde tamam diyorum ama pişman oluyorum çocuk gittiği gün bile çok özlüyorumCocuk buyuyunce okula vitmeye baslayinca nasil olacak? Baska sehirde olmasi onun problemi. 2.5 yasindaki cocuk uzun sure anneden ayri kalamaz ki.
Düşünüyorum bi pedagoga götürmek istiyorum çünkü babasından geldiğinde içine kapanık oluyor bi sure alışmakta zorlanıyorçocuğunuzla beraber bir uzmanla görüşerek karar verin bence.
Babasına gitmeye çok hevesli küçük ama babama gidicem diye çok mutlu babasını görünce benim papuc dama atılıyorSizin bakımıniza ve sevginize muhtaç.Imkaniniz varsa vermeyin derim.Benim kızım 7 yaşında ben ayrilma sürecinde 15 günde bir 1 gece yatili verdim sadece.O bile psikolojisini bozdu.Artik vermiyorum
Yatılı hakkı vardı zaten 2 haftada bir iki gün yatılı alabilirdi babası da 2 haftada bir değilde 1 ayda bir hafta alıyorNeden o kdr ayri kaliyorsunuz o daha anne kuzusu gelsin otelde kalsin görsün gitsin pedagog gorusu alin. lakin mahkemeler bile 3 yasina kdr annede birakiyor genelde 3 ten sonra yatili veriyor1 ayligina bana kalsa 5 ten sonra yatili vermeli ilerde velayet acip annesi yatili olmadigi halde bana haftalarca verdi diye dava acmasin bakamiyor diye
Babasına gitmeye çok hevesli küçük ama babama gidicem diye çok mutlu babasını görünce benim papuc dama atılıyor
Öyle yapıyorum gideceğim bi kaç kurs var en azından kendim için biseyler yaparım diyorum sadece acaba yanlış mi yapıyorum çocuğu nasıl etkiler diye düşünüyorumÇocuğunuz mutlu , gittiği yerde yabancı yer değil öz babası ; ek olarak akraba evliliği sebebiyle , o evdeki herkeste akrabası. Babası alıyor ve ilgileniyorken , çocuğunuz da mutluyken üzmeyin kendinizi.
O bir haftayı kendinize ayırdığınızı düşünün ve yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın.
Evet maalesef bazen suistimal ediliyor tabi çocuğu düşünerek hareket etmemesi cabası ama elbet bi hafta meselesi de kapanır evleninceMahkeme kararları keyfi alınmıyor . 2 haftada 2 günse 2 haftada 2 gündür.
İyi niyetim bu konularda hep suistimal edildiği için netim
Gelsin sabahtan akşama kadar görüp gitsin.Illa götürmesine gerek yok.Ben.olsam asla vermezdim.Karar sizinBabasına gitmeye çok hevesli küçük ama babama gidicem diye çok mutlu babasını görünce benim papuc dama atılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?