- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Evlenecek miEvet maalesef bazen suistimal ediliyor tabi çocuğu düşünerek hareket etmemesi cabası ama elbet bi hafta meselesi de kapanır evlenince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenecek miEvet maalesef bazen suistimal ediliyor tabi çocuğu düşünerek hareket etmemesi cabası ama elbet bi hafta meselesi de kapanır evlenince
Bir sure sonra alisiyor insan da. Eski esiniz o cocugun ruh sagligini hic mi dusunmuyor. Tenis topu gibi cocuk 3 hafta annede 1 hafta babada. Yurdu yuvasi neresi onu karistiracak. 2.t yasindaki cocuk yatili verilir mi, hem de 1 hafta? Sizin hakim verdigi takvim yok mu? Onu kullansaniza. Vermiyorum deyince ne yapabilir ki? Hakimin belirledigi takvime uymak zorunda.Evet ama bunu düşünemiyor ben de her seferinde tamam diyorum ama pişman oluyorum çocuk gittiği gün bile çok özlüyorum
Mahkeme karari neyse bence onu uygulayinYatılı hakkı vardı zaten 2 haftada bir iki gün yatılı alabilirdi babası da 2 haftada bir değilde 1 ayda bir hafta alıyor
Babalık yapmak onun sorumluluğu bu sizin sorumluluğunuz değil. Çocuk kiminle güvenli bağlanma yasadiysa ondan uzakta olmak onu strese sokuyor ve çocuğunuzun güvenli sağlanmasına engel oluyorsunuz ve bunun çok fazla olumsuz sonuçları var maalesefUzaktan akraba olduğu icin dayatmalarla hep bir hafta aldı şimdi de alıştı 3 gün olursa almam diyordu
Evet haklısınız biraz fazla insanlık yapıyorumBabalık yapmak onun sorumluluğu bu sizin sorumluluğunuz değil. Çocuk kiminle güvenli bağlanma yasadiysa ondan uzakta olmak onu strese sokuyor ve çocuğunuzun güvenli sağlanmasına engel oluyorsunuz ve bunun çok fazla olumsuz sonuçları var maalesef
Aynen öyle hakim yolu saati vs düşünmüştür yatili verirken bence mesafe cok uzak degil hayir ilerde bakamiyor bana gönderiyor hep diye adam kesin dava acacak. velayet isticek evlenecek unutur gider diyorda konu sahibi yeni esi kabul etmez diyorda ya kadin isterse bakarim derse ihtimalleri goz ardi etmemek lazimMahkeme kararları keyfi alınmıyor . 2 haftada 2 günse 2 haftada 2 gündür.
İyi niyetim bu konularda hep suistimal edildiği için netim
Evet beni de düşündüren o acaba çocuk terkedilmiş hissine kapılıyor mu Çunku Durmadan anne anne diyen Bi oglum var aramızdaki bağ çok KuvvetliBir sure sonra alisiyor insan da. Eski esiniz o cocugun ruh sagligini hic mi dusunmuyor. Tenis topu gibi cocuk 3 hafta annede 1 hafta babada. Yurdu yuvasi neresi onu karistiracak. 2.t yasindaki cocuk yatili verilir mi, hem de 1 hafta? Sizin hakim verdigi takvim yok mu? Onu kullansaniza. Vermiyorum deyince ne yapabilir ki? Hakimin belirledigi takvime uymak zorunda.
Aslında anlaşmalı protokol olduğu icin biz kendimiz o şartları yazdık ama dava açabilir mi bilmiyorum . Annesi bakıyor o yüzden babası böyle rahat alıyor ama başka kadın bakmaz istemez zannetmemAynen öyle hakim yolu saati vs düşünmüştür yatili verirken bence mesafe cok uzak degil hayir ilerde bakamiyor bana gönderiyor hep diye adam kesin dava acacak. velayet isticek evlenecek unutur gider diyorda konu sahibi yeni esi kabul etmez diyorda ya kadin isterse bakarim derse ihtimalleri goz ardi etmemek lazim
Evet terk edilmis hisseder. Neden bir ledagogla kinusmadan kendi kendinize boyle bir karar verdiniz ki? Cocugun psikolojisi alt ust olabilir. Anne sefkatini babasi nasil verecek o bir hafta. Cocuk korkmaz mi hic, aglamaz mi?Evet beni de düşündüren o acaba çocuk terkedilmiş hissine kapılıyor mu Çunku Durmadan anne anne diyen Bi oglum var aramızdaki bağ çok Kuvvetli
Aslında anlaşmalı protokol olduğu icin biz kendimiz o şartları yazdık ama dava açabilir mi bilmiyorum . Annesi bakıyor o yüzden babası böyle rahat alıyor ama başka kadın bakmaz istemez zannetmemAynen öyle hakim yolu saati vs düşünmüştür yatili verirken bence mesafe cok uzak degil hayir ilerde bakamiyor bana gönderiyor hep diye adam kesin dava acacak. velayet isticek evlenecek unutur gider diyorda konu sahibi yeni esi kabul etmez diyorda ya kadin isterse bakarim derse ihtimalleri goz ardi etmemek lazim
Babaannesine çok düşkün o o sevgiyi ilgiyi veriyor heralde ondan galiba ama ilk isim geldiğinde bi pedagogla görüşmek .Evet terk edilmis hisseder. Neden bir ledagogla kinusmadan kendi kendinize boyle bir karar verdiniz ki? Cocugun psikolojisi alt ust olabilir. Anne sefkatini babasi nasil verecek o bir hafta. Cocuk korkmaz mi hic, aglamaz mi?
Nerden biliyorsunuz istemeyecegini onlarin arasını nerden biliyorsunuzAslında anlaşmalı protokol olduğu icin biz kendimiz o şartları yazdık ama dava açabilir mi bilmiyorum . Annesi bakıyor o yüzden babası böyle rahat alıyor ama başka kadın bakmaz istemez zannetmem
Evlenirse diye yanı illa evlenecekEvlenecek mi
Babaanneyle anne bir olabilir mi? 17 yasindaki oglum bile 1 ay temmuzda babada kaliyor, her gun ariyor evimi seni ozledim diyeBabaannesine çok düşkün o o sevgiyi ilgiyi veriyor heralde ondan galiba ama ilk isim geldiğinde bi pedagogla görüşmek .
Aynen öyle yapayım almasa da kendi bilir iste hep babasıdır alsın bi hafta kalsın hatta 2 hafta kalsın dedi ailem ben de uydum1 hafta cok, cocuk cok kucuk. Mahkeme karari neyse oyle yapin,2 gun yeter.
Eski Esinizin ve evlenecegi insanin adam belki cocuguuma bakacan diye sart kosacak kadinda kabul edecek bakmayi bilemezsinizOnların derken