- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ya kadın eski çekiciliğini yitiriyo sanki anne olunca. Eşlerde bu düşünceyi destekler nitelikte davranmıyo mu. Cocuk aileyi güçlendiriyo olabilir ama özel hayatı aradaki çekimi olumsuz etkiliyo sanki. Bunun sonuda cogunlukla aldatma oluyo.Bu biraz da bebeğinize bağlı etraftan gördüğüm kadarıyla. Bazı bebekler çok problemli oluyo düzgün giden evliliği bozma noktasına getiriyor kimi bebek de çok sakin olur eşler arasındaki bağı güçlendirir evi yuva yapar.
Ya kadın eski çekiciliğini yitiriyo sanki anne olunca. Eşlerde bu düşünceyi destekler nitelikte davranmıyo mu. Cocuk aileyi güçlendiriyo olabilir ama özel hayatı aradaki çekimi olumsuz etkiliyo sanki.
Anneler ne kadar bakımlı olurlarsa olsunlar hamileliğin izleri(çatlaklar,sarkmalar) kalıyoBu da var tabi.. kadın anne olduktan sonra özellikle ilk zamanlar eskisi gibi olamaz. Eşiniz de dış görünüşe önem veren biriyse iki kez düşünün derim ama instagramda momslari görüyoruzanne olmak bakımlı olmaya engel değil.
Of bir kez daha vazgeçtim :)Kendi hayatınızı kenara koyup, bir 20 yıl boyunca çocuğun hayatını yaşamaya hazırsanız yapın.
Belki bir gün istersiniz, kendinizi hazır hissedersiniz. Ama değilseniz eşiniz istiyor diye yapmayın. Çoğunlukla onunla ilgilenecek olan, derdiyle dertlenecek olan, uykuları kaçacak olan sizsiniz.Of bir kez daha vazgeçtim :)
Bunu nerden cikariyosun :)Anneler ne kadar bakımlı olurlarsa olsunlar hamileliğin izleri(çatlaklar,sarkmalar) kalıyo
Nereden mi? Çevremde görüyo olabilir miyim?Bunu nerden cikariyosun :)
Evlilik bizim ilişkimizi etkilemedi,etkilememesi için önlemler aldım,eşim de yardımı esirgemeyince birbirimizi hiç unutmadık,bence bu biraz ilişkinin dinamiği karşınızdakinin karakteriyle alakalıHanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.
Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
Hepsi mi ole? Oyleyse cevrendekiler ayni tip mi? Sunu diim sana.. ilk iki gebelikte 1 tane bile catlagim olmadi:) son besigim olmasaydi ki iyiki olmus.. 25 te kilo almistim ekliim:) 6 ay icinde eskiben olmustum fizigim ayniydi.. kilolar gitmusti catlagimda yoktu ztn.. axicik spor yapmistim o kdr :) sonuncu brz skntili gecti ama oyle abarti degil asla.. az spor yapsam toparlarim bi cok yerimi:) kilo mu? Gebe kaldigim kilonunda altindayim.Nereden mi? Çevremde görüyo olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?