- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Beni sen ilgilendirmiosun ztn. Konu sahibi fiziginin bozulacagi endisesini tasiyarak yorum yapti ve bende herkeste ole olmadigini soyledim :) bu neden ego oluyor? Is arkadaslarimdanda bahsettim hatta.. herkes bir degil..dogruyu soylemek tecrubemi aktarmak egoysa evet ego diyelim :)Canim ya zor olmuyor mu bu egoyla yasamak benim hicbir zaman kilo problemim olmadi senin tipini bile gormedim neden kiskanayimBurada gercekten cok seviyeli gormus kadinlar var ama bazilari da trollenmeyi eksiye dusmeyi hak ediyor bence
Annelikle kadınlık farklı şeyler, bunun ayrımını yapamayınca karışıyor bence tüm durum.Hanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.
Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
Uslubun komik sadece kendisiyle ovunen insanlar bana hep itici gelmistir birak da seni baskalari ovsun.Bana laf atmissin brni kiskaniyorsun falan diye ona cevap verdim ne yazdigini da hatirlamiyorsun heralde sonra beni sen ilgilendirmezsin diyorsun gercekten komik bir tipsin egolusun bir de bos egolusun arkasi bosBeni sen ilgilendirmiosun ztn. Konu sahibi fiziginin bozulacagi endisesini tasiyarak yorum yapti ve bende herkeste ole olmadigini soyledim :) bu neden ego oluyor? Is arkadaslarimdanda bahsettim hatta.. herkes bir degil..dogruyu soylemek tecrubemi aktarmak egoysa evet ego diyelim :)
Bence bos egolu biriyle daha fazla vakit kaybetme, kaynananla filan ugras daha dolu gecirmis olursun :)Uslubun komik sadece kendisiyle ovunen insanlar bana hep itici gelmistir birak da seni baskalari ovsun.Bana laf atmissin brni kiskaniyorsun falan diye ona cevap verdim ne yazdigini da hatirlamiyorsun heralde sonra beni sen ilgilendirmezsin diyorsun gercekten komik bir tipsin egolusun bir de bos egolusun arkasi bos
Evet canim sen de seninkine yemek ogretBence bos egolu biriyle daha fazla vakit kaybetme, kaynananla filan ugras daha dolu gecirmis olursun :)
Yanimda degil cok sukur o yuzden rahatim yani :) sen kendini dusun nihahahaEvet canim sen de seninkine yemek ogret
Canim ya yazik sana tedavi gorYanimda degil cok sukur o yuzden rahatim yani :) sen kendini dusun nihahaha
Konu 2018Bu boktan dünyada, çalışma saatlerinin delicesine uzun olduğu, istediklerini yapamadığın hayatı yaşayamdığın bir coğrafyada bir de çocuk yapmak akıl tutulmasıdır. Yaş:31 sevgiler
Ön yargili olma on uargili olursan cocugun olsa bile kabullenememe olabilir allah korusun.bende 4 yil sonra cocugum oldu evlendikten diyorum keske daha once olsaydi.evlilik daha cok oturiyor inan cocuk olmayinca biseyler eksik kaliyor evet ilk 3 4 yasa kadar biraz zor kolay degil cocuk buyutmek ama kotude degilHanımlar benim cocuga karşı büyük önyargılarım var. Çocuk olunca kendimi unutacağımı eşimle ilişkimizin temelden sarsılıp kopacağını düşünüyorum. Kim varsa çocuklu cocuktan sora kendine hiç vakit ayıramadıgını eşiyle arasının olumsuz yönde çok değiştiğini söylüyor yada ben sahit oluyorum evliliklerin sarsıldıgına.
Bana gelirsek 23 yasındayım eşim 33. 2 yıllık evliyiz. Maddi durumu oturttuktan sonra eminimki çocuk isteyecek eşim. Herkes sorup duruyo zaten. Evlilik öncesi benim uygun gördüğüm zaman olacağı yönünde karar aldık. Ama eşim seneye istediğini ima ediyo. Ben korkularımdan kurtulamıyorum... etrafımdaki yada burdaki örnekleri gördükçede iyice emin oluyorum korkularımdan. Sizin düşünceleriniz neler..
Geç kaldım o zamanKonu 2018arkadaş 2. 'yi doğurmuştur kesin
Bu boktan dünyada, çalışma saatlerinin delicesine uzun olduğu, istediklerini yapamadığın hayatı yaşayamdığın bir coğrafyada bir de çocuk yapmak akıl tutulmasıdır. Yaş:31 sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?