- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Süper o zaman. Genelde böyle gördüm çünkü ben. İllaki bi deforme oluyo. Çatlak yoksa sarkmalar oluyo.Hepsi mi ole? Oyleyse cevrendekiler ayni tip mi? Sunu diim sana.. ilk iki gebelikte 1 tane bile catlagim olmadi:) son besigim olmasaydi ki iyiki olmus.. 25 te kilo almistim ekliim:) 6 ay icinde eskiben olmustum fizigim ayniydi.. kilolar gitmusti catlagimda yoktu ztn.. axicik spor yapmistim o kdr :) sonuncu brz skntili gecti ama oyle abarti degil asla.. az spor yapsam toparlarim bi cok yerimi:) kilo mu? Gebe kaldigim kilonunda altindayim.
Al bendende o kadar. Eşimin yaşı dolayısıyla ben daha çok baskı altında hissediyorum kendimi.Ben de çocuğa karşı çok ön yargılıyım. Millet sorup duruyor bebek yok mu diye, bunalıyorum artık.. Geçen arkadaşım evliliği çocuk tamamlıyor, onsuz eksik kalırsın gibi bir şey söyledi. Düşündüm düşündüm bir eksiklik hissedemedim. Hiç istemiyor değilim ama zamanı var. Son zamanlarda sanırım toplum baskısından olacak ki sürekli bebek kıyafetleri, hamilelik paylaşımları dikkatimi çekmeye başladı. Eşime çocuk olunca şöyle böyle derken buldum kendimi.. Ama korkuyorum açıkçası, hayatımın değişmesini istemiyorum. Kilo, çatlak falan umrumda değil, önemli olan düzenimin bozulması..
Süper o zaman. Genelde böyle gördüm çünkü ben. İllaki bi deforme oluyo. Çatlak yoksa sarkmalar oluyo.
Eşim benden 3 yaş küçük, ben 29 oluyorum çok yakında.. O yüzden bana da kendi yaşım baskı yapıyor biraz..Al bendende o kadar. Eşimin yaşı dolayısıyla ben daha çok baskı altında hissediyorum kendimi.
Bende var zaten :) ama fiziğim güzeldir eşimde begenir,dile getirir. Hem vucudumun deforme olacagından korkuyorum hemde manevi olarak sarsılacagımızdan.Valla benim is arkadasim var bi tane.. kadin voleybol oynuyo hobi olarak.. yuzunu gormesen genc kiz sanarsin. Boyu posuda var masallah.. gobek filan yok kasli degil ama diri.. cunku haftada 1 kez oynar. Yuruyus sever kkide cocugu var.
Ha benim gorumcem mesela harita gibi oldu gebelikte.. ztn kiloluydu emzirirken verecegini dusundu gebelikte ztn 12 kilo aldi.. henen verdi onuda ama iradesiz biraz bu yuzden rejim yapmiyor sagliksiz besleniyor. Eskisinden kilolu mesela. Oyle orneklerde var dedigin gibi..
Biraz irade birazda sans isi bu..catlak filan gebelde annende olduysa sendede oluyormus derler..
Aynen. 2 cocukluyum,ikisinde de 40mevludune gelenler kilomun nereye uctugunu sorup durdu suanda da bekarken oldugum kilodayim.Catlak yok hic.Hepsi mi ole? Oyleyse cevrendekiler ayni tip mi? Sunu diim sana.. ilk iki gebelikte 1 tane bile catlagim olmadi:) son besigim olmasaydi ki iyiki olmus.. 25 te kilo almistim ekliim:) 6 ay icinde eskiben olmustum fizigim ayniydi.. kilolar gitmusti catlagimda yoktu ztn.. axicik spor yapmistim o kdr :) sonuncu brz skntili gecti ama oyle abarti degil asla.. az spor yapsam toparlarim bi cok yerimi:) kilo mu? Gebe kaldigim kilonunda altindayim.
Hangisi daha zor acaba :) sizin durum mu bizimki miEşim benden 3 yaş küçük, ben 29 oluyorum çok yakında.. O yüzden bana da kendi yaşım baskı yapıyor biraz..
Eyvah..Aynen. 2 cocukluyum,ikisinde de 40mevludune gelenler kilomun nereye uctugunu sorup durdu suanda da bekarken oldugum kilodayim.Catlak yok hic.
Konu sahibi, o kisim biraz bunyeyle alakali yani herkeste olmuyor.
Amaa cocugun evliligi etkiledigi kisma katiliyorum.Ylniz dikkatini cekerim,bebegin demedim. Buyudukce daha zorlaniyorum yaa ben,ufakken no problem.
Bence erkeğin geç babası olması çok önemli değil, kadının geç anne olması daha önemli bir mevzu geliyor bana, doğuran ve daha çok yıpranan o benceHangisi daha zor acaba :) sizin durum mu bizimki mi
Haklısınız. Ama bizim arkamızdanda eşimin yaşından dolayı neyi bekliyolar bunlar diye de dedikodu yapıyolar.Bence erkeğin geç babası olması çok önemli değil, kadının geç anne olması daha önemli bir mevzu geliyor bana, doğuran ve daha çok yıpranan o bence
Valla istiyosaniz yapin cunku gercekten eger catlaklarin olursa sarkmalarin olursa kilolar filan gozunde buyuyecek hersey.Bende var zaten :) ama fiziğim güzeldir eşimde begenir,dile getirir. Hem vucudumun deforme olacagından korkuyorum hemde manevi olarak sarsılacagımızdan.
Ilk ikisinde iki kati kilo almana ragmen 6 ayda toparladim.. emzrdm bir kac ay.. ztn inatci olan son 5 kilo oluyodu bende:) bundada 40 im cikinca bende eski kilomun altindaydim. Simdi dahada altindayim.. bunye meselesi birazda dedigin gibi..onceden bende hep cocugum olunca kilolu bi anne olurum saniyordum.. yasamadan bilemiyosun. Kaldiki cocuklunun kilosu oluyoda cocuksuzun kilo sorunu olmuyo mu:) dikkat etmesen her zmn kilo alirsinAynen. 2 cocukluyum,ikisinde de 40mevludune gelenler kilomun nereye uctugunu sorup durdu suanda da bekarken oldugum kilodayim.Catlak yok hic.
Konu sahibi, o kisim biraz bunyeyle alakali yani herkeste olmuyor.
Amaa cocugun evliligi etkiledigi kisma katiliyorum.Ylniz dikkatini cekerim,bebegin demedim. Buyudukce daha zorlaniyorum yaa ben,ufakken no problem.
34 yaşındayım bu düşüncem hiç değişmedi hala çocuk yapmiyorum şükür evliliğim çok iyi.Ya kadın eski çekiciliğini yitiriyo sanki anne olunca. Eşlerde bu düşünceyi destekler nitelikte davranmıyo mu. Cocuk aileyi güçlendiriyo olabilir ama özel hayatı aradaki çekimi olumsuz etkiliyo sanki. Bunun sonuda cogunlukla aldatma oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?