Cocuktan sonra evlilik

İyide siz daha dogurmamışsınız ben doğumdan sonradan bahsediyorum

Haklısınız teşekkür ediyorum

Aldatıldı ama
Bu demek değil tabi her anne aldatılıyo
Aldatan erkegin karakteri bozuktur kadin anne olsada olmasada yapacagi varsa yapar ama adriana hala ayni guzellikte :) demeye calistigim buydu anne olmak birseyleri goturmemis ondan anne oldum artik deyip kadinligi ikinci plana atan kadinlar var ama bunlar hep kisiye bagli seyler

İstatistiğe vurursak aldatmaların cogunlugu cocuktan sonra oluyo... kastettiğim buydu aslında

Eşim askerden iki hafta izne geldi adami bi geldiği gün bide gittiği gün gördüm Bizki en fazla iki gün dayanirdik bir birimize. Cinselliği aşırı etkiliyor yani çocuk. Ama çok tatlılar çanların gozbebeklerim onlar :)

Aldatıldı ama
Bu demek değil tabi her anne aldatılıyo
doğanın akışına aykırı eril cinsiyet dölleyip yeni hedefi yönelmeye programlı ki nesiller tükenmesin,ama noolmuş insanlar akışı bozmuş tek eşlilik hadi neyse diğerini kabul edemeyiz artik ama,er kişisi dişisiyle birlikte yuva kurup çocuk bakmaya programli değil iç güdüsel olarak ne yazık ki. O çocuk olduktan sonta tohumlarını yeni yerlere saçacak içgüdüleri bu.

İstatistiğe vurursak aldatmaların cogunlugu cocuktan sonra oluyo... kastettiğim buydu aslında
Bu da evlilikte kadinin erkegin uyumuna bakar cocukla birlikte aradaki bag bozuluyorsa erkek disariya yoneliyorsa zaten saglam degildir o iliski tabi ki korkular olur ya eskisi gibi birbirimize zaman ayiramazsak diye ama aldatilirmiyim diye bir dusunce olusmadi bende eger olussaydi yanlis bir evlilik yaptigimi dusunurdum zaten

Üç çocuğumuz var, ilki çok gazlı bir bebekti, diğerleri ikiz riskli gebelik erken doğum yıpratıcı küvez sureci vs...

İki gebeliği de istiyorduk tabi, çocuklardan sonra sevgimiz saygımız hep artti.ozel hayatımızda sekteye uğramadi, birbirimizle olan bağımiz daha da güçlendi.

Bu pek çok etkene bağlı muhakkak.eslerin arasındaki sevgi, iletişim sorumluluk duygusu maddi durum...uzar gider liste.

İyi ölçüp tartmak lazım.Bir üye yazmis ya mutlu evliliği zirveye taşır kesinlikle çok doğru

Bilmem her kadın düşünmüştür sanki bi gün böyle bişey olursa naparım diye. Erkeğin karakterine bağlı tabi bu olaylar.

Hicbir zaman eskisi gibi olmaz. Sen cok istedigin bir zamanda dusun bu konuyu. Eger sakin bur bebek olursa cok sanslisin demektir. Kolay bir bebekle hayat gercekten cok keyifli olacaktir. Ama bir de gazli uyumayan yaramaz bir bebek olursa o zaman isin zor cok zor. Suan benim durumum :) 10 ay agladi sabahlara kadar zombi gibi gezdim evin icinde. Ben ki bakimli mis gibi biriydim. Disimj fircalayacak zamanim olmadi. Esim destek olmasa biterdim, bu bitnemis halim :) benim soranlara tavsiyem sudur
Eger birgun illa bebek sahibi olmak istiyorsan yasin gençken olsun sabrin gucun yerindeyken cocuk buyusun sen hayatini yasa.
Aldatma korkuna gelecek olursak yapacak adam hic cocuk olmasa da aldatır. Guvenin yoksa aten cocuk yapma.

Sağolun Allah bağıslasın yavrularınızı

Güvenim var ama çevrede göre göre böyle bi önyargı ister istemez oluştu. Cocuk büyüdükce sorumluluklar bitmiyoki arkadaşlarını okulunu takip etmek ilgilenmek zorundasın.
Bende cok bakımlı cok titiz biriyim. Bunları zorundalık olarak yapmıyorum terapi gibi geliyo bana.

Cinsel yaşam bir altı ay sallantıda gidiyor olmuyor yani. Doğumun son ayları ve lohusalık döneminde yaşanmıyor. Bu nedenle erkek de kasılıyor haliyle ama sevgi varsa arada herşey çözülür. Yola girer. Bebek güzel ama sorumluluk istiyor çok iyi düşünerek yapılmalı bence

Bu arada ikinizde gercekten istediginiz zaman olsun bebek ki esin sana kendi istegiyle yarfim etsin destek olsun. Tek tarafin istemesiyle de zor bence.
Güvenim var ama çevrede göre göre böyle bi önyargı ister istemez oluştu. Cocuk büyüdükce sorumluluklar bitmiyoki arkadaşlarını okulunu takip etmek ilgilenmek zorundasın.

Ben esle olan iliskini kastettmistim yanlis mi anladim konuyu acaba? Sen sorumluluk almaktan mi cekiniyorsun? Yani bebekken belki bebekten kaynakli zor donemler gecebilir ama en azindan yasi buyudukce gaz, uyku, wc, yemek problemleri ortadan kalkacak. Sana bagumli olmayacak sen de esinle daha fazla zaman gecireceksin. Ben bunu demek istedim.
Annelik babalik olene kadar surer tabiiki her zaman elin ustunde olacak.
Benim cevremde de hep bekarlar capkin cocugu olanlar eve kosa kosa gidiyor. O yuzden eşimin evli arkadaslarini cok seviyorum :) genelleme yapma. Senin kafan cok karisik. Zaman ver kendine hazir degilsin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…