- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
ne guzel mantikla yaklasmissiniz konuya. bende hep boyle olabilecegini dusunuyorum, acaba gozumde kucultuyor muyum diye dusunuyordum arasira. o dengeyi saglamak mumkun dediginiz gibi.bence bu durum size bagli. gunumuzde pek cok anne babanin mukemmelliyetci davranislari ve cocugu hayatin merkezine koymalari evliliklerinin sarsil.asina sebep oolabiliyor. evliyim ve bir çocuğum var evet her seyden kiymetli yasam kaynagimiz. ama davranislariniz tutumunuz buna gore olmali. cocuk olduktan sonra ne verirseniz nasil davranirsaniz onu alirsiniz yer ki saglikli olsun. cok buyutulecek bir mesele degil.tam olarak hazir olduğunuzda ve dunyaya geldighinde ah keske erkenden anne olsaydım diyeceksiniz. insan neden cocuktan sonra kendine zaman ayiramasin neden esine zaman ayiramasin ve neden hayatina kaldigi yerden devam etmesin. pimpirikli olmadimca sorun yok bence. siz rahat oldukça zamanla duzene girer her şey. imkansiz ya da buyutukecek bir sey olarak gormedim ben cocuk dogduktan sonra. ama öncesinde tedirginliklerim vardi. dogumdan sonra tamamen degisti. pişman olmadim. ciddi anlamda cocuk ve gelisim psikolojisi okumanizi tavsiye ederim yetistirme tarzi buyuk etken. cocugun duzenini oluşturduktan sonra sizin hayatiniz aynen devam edecek
eşiniz cocuk olunca sizi aldatacak diye dusunmeniz cok garip esinizi taniyor ve ona guveniyorsaniz boyle dusunmeyinYa kadın eski çekiciliğini yitiriyo sanki anne olunca. Eşlerde bu düşünceyi destekler nitelikte davranmıyo mu. Cocuk aileyi güçlendiriyo olabilir ama özel hayatı aradaki çekimi olumsuz etkiliyo sanki. Bunun sonuda cogunlukla aldatma oluyo.
Oo inanamiuorum ne kadar muthis insanlar var bunlar kadinsa biz um kurabiyesiz arkadasimizi hep birlikte alkislayalimHepsi mi ole? Oyleyse cevrendekiler ayni tip mi? Sunu diim sana.. ilk iki gebelikte 1 tane bile catlagim olmadi:) son besigim olmasaydi ki iyiki olmus.. 25 te kilo almistim ekliim:) 6 ay icinde eskiben olmustum fizigim ayniydi.. kilolar gitmusti catlagimda yoktu ztn.. axicik spor yapmistim o kdr :) sonuncu brz skntili gecti ama oyle abarti degil asla.. az spor yapsam toparlarim bi cok yerimi:) kilo mu? Gebe kaldigim kilonunda altindayim.
Dalgami geciosunOo inanamiuorum ne kadar muthis insanlar var bunlar kadinsa biz um kurabiyesiz arkadasimizi hep birlikte alkislayalim
Size hihievet sayfasini oneriyorumDalgami geciosun
Biseler derdim bende sana ama senin gibi kiskanc biriyle ugrasmaya degmez bence :)Size hihievet sayfasini oneriyorum
Canim ya zor olmuyor mu bu egoyla yasamak benim hicbir zaman kilo problemim olmadi senin tipini bile gormedim neden kiskanayimBiseler derdim bende sana ama senin gibi kiskanc biriyle ugrasmaya degmez bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?