- 5 Şubat 2024
- 152
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Merhabalar arkadaşlar bilenler bilir 1 ay sonra doğumum var eşim ile çok büyük heyecanla kızımızı bekliyoruz 1.5 yıl sonra bebek sahibi olmaya karar verdik çok şükür de oldu yani planlı bir gebelikti. Eşimle 3 yıl sevgililik dönemimiz de oldu her ne kadar planlı bir süreç olsada ilk öğrendiğimiz zaman ben afalladım ve acaba erken mi oldu doğru zaman mıydı diye kafamda kurduğum bir süreç oldu ama bu sadece ilk 3 ay sürdü şuan kendimi çocuklu hayata alıştırdım ve gerçekten çok istiyorum çokta mutluyuz eşimle ama bazen eşimle bir daha hiç bir zaman yalnız kalamayacağız düşüncesi olabiliyor tabi ki 3 kişilik ailemle çok mutlu olacağımı biliyorum ama evlilikte tek başına olmak sevgililiğin devamı gibi bir şey yani bizde öyleydi uyumlu ve birbirimizi seven bir çiftiz yaptığımız her şeyden zevk alıp birlikte vakit geçirmekten çok mutlu oluyoruz bunun bundan sonra böyle olmayacağının farkındayım ama evliliğimizin de büyüsünü canlılığını bozmak istemiyorum hamilelik sürecinde doktorumuzun onayıyla cinsel hayatımız da bir değişim olmadı ama çocuktan sonra hayatımız nasıl olacak bilmiyorum çocuk evliliğe düşen bir bomba lafını çok duydum tecrübeli arkadaşlarımın bu konuda ki fikirlerini merak ediyorum sizce evlilik gerçekten kötüye gider mi