kızlar ben 15 haftalık ikizlere hamileyim. tüp bebekle oldular. aklıma çok takılan, ve bu günde kaynanamın üstüne basa basa söylediği o hastanede doğurma o kadar paraya yazık deyişi benim kafamı çok kurcalıyor. özel bir hastanede iyi bir dr.la kontrollerimize devam ediyoruz. doğum ücreti 3500 lira. biraz pahalı olduğunun farkındayım. ama başka bir yere yönelemiyorum bir türlü. hastanede kalma süresi bebeklerin kontrolleri hepsi dahil. haricinde hiçbir ücret alınmayacak denildi. (küvez hariç) ama hem tüple olmaları hem ikiz olmaları hemde dr.ve hastaneye olan güvenimden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum. başka yer araştırsam mı? devlete mi gitsem?kaynanam diyor. herkez devlette doğuruyor ne var diyebizim çok abarttığımızı düşünüyorlar eğer başka yere gidersem ve bir şey olursa onun pişmanlığıda asla geçmeyecek ondan da çok korkuyorum. ama doğumdan sonraki iki kat masraflarıda düşününce acaba mı diyorum. off yaa ne yapıcam....
sizler ne yaptınız. ne kadara doğum yaptınız? pişmanmısınız? bir sorunla karşılaştınız mı? bizi hastanelerde neler bekliyor? biraz bana yardımcı olur musunuz? fikir verir misiniz lütfen?
kızlar ben 15 haftalık ikizlere hamileyim. tüp bebekle oldular. aklıma çok takılan, ve bu günde kaynanamın üstüne basa basa söylediği o hastanede doğurma o kadar paraya yazık deyişi benim kafamı çok kurcalıyor. özel bir hastanede iyi bir dr.la kontrollerimize devam ediyoruz. doğum ücreti 3500 lira. biraz pahalı olduğunun farkındayım. ama başka bir yere yönelemiyorum bir türlü. hastanede kalma süresi bebeklerin kontrolleri hepsi dahil. haricinde hiçbir ücret alınmayacak denildi. (küvez hariç) ama hem tüple olmaları hem ikiz olmaları hemde dr.ve hastaneye olan güvenimden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum. başka yer araştırsam mı? devlete mi gitsem?kaynanam diyor. herkez devlette doğuruyor ne var diyebizim çok abarttığımızı düşünüyorlar eğer başka yere gidersem ve bir şey olursa onun pişmanlığıda asla geçmeyecek ondan da çok korkuyorum. ama doğumdan sonraki iki kat masraflarıda düşününce acaba mı diyorum. off yaa ne yapıcam....
sizler ne yaptınız. ne kadara doğum yaptınız? pişmanmısınız? bir sorunla karşılaştınız mı? bizi hastanelerde neler bekliyor? biraz bana yardımcı olur mnuz? fikir verir misiniz lütfen?
kuzucum benim..geçen akşam özelden yazdığın mesajına cevap yazdım ama mesaj kutun dolu olduğu için gönderilemiyor dedi....canım hastane gerçekten güzel...senin dr.unu bilmiyorum ama benim gittiğim dr. 3500 lira olan ameliyat parasını 2500 lira yaptı arkadaşıma..bence sende dr.unla konuş...herhangi bir indirim yapamıyor musunuz??diye...ben başka hastane bulamadığım yani aklıma yatan bir hastane olmadığı için aynı hastaneye devam ediyorum...benim özel sigortam olduğu için ben pazarlık yapamıyorum...ben dr.umla küvez meselesini konuştum....hastanemiz sgk ile anlaşmalı olduğu için küvez parası ödenmiyor dendi...tabi tercih senin...maddi imkanın varsa ben değiştirme derim...doğum belki bundan sonra başka doğum yapmayacağız ve o da pişman olmayacağımız bi şey olsun...geçen iki gün aynı hastanede yattım...temizlik,odanın konforu,çalışanlar herşey süperdi...özellikle yemekler...belki doğumdan sonra çorbadan başka bi şey yiyemiyeceğiz ama yemeklerin hakkını yemiyeyim diye söyledim..eşim benimle yattığı 3 günde 2 kilo aldı:)...dr.unla azıcık pazarlık yap...son fiyat derse arkadaşım bu hastanede 2500 liraya yapmış dersin...
Kızlar size iyi fiyat vermişler..Ben de ikiz gebeyim henüz başındayım..Eşimle 13.hafta...Eşimle doktora doğum ücretini sorduğumuzda 10000 tl hazırlayın dedi..Özel sigortamız 5000 tl ye kadar karşılıyor.Devamı artık....
Ben okuyunca ücretlere çok şaşırdım şimdi bana çok uygun geldi...İkiz gebelik olunca fiyat artıyor demekki diye düşünmüştük..Bahsettiğim yer Jinemed Fulya çok memnunum gerçi ekipten her birinden...
öncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin...hangi şehirdesin bilmiyorum ama....bende tüp bebekle hamile kaldım gittiiğim özel hastanede çok pahalı bir yerdi...doktorum artı bir indirim yapmadı...ama gebeliğimde yaşadığım bir sıkıntı üzerine devlet hastananesine gittim....senin gibi eşimde son kuurşumda olsa orada doğuracaksın demişti...ön yargım çoktu devlet hastanesine...
ben 6 ayın bitiminde sancılandım doğum başladı...ama gittiğim devlet hastanesinde tam 33 gün tuttular bebeklerimi...ve normal odada birsürü hasta gibi kaldım tüp bebek olduğum için çok özenli davrandılar...bana değil herkese öleydi..ama ben sorunluydum...
gece 2 de bölüm şefi nst başımda beklediğini bilirim..asistanları ile.....temizdi...tabi özeldeki gibi otel konforu yoktu...
doğum ani oldu birden girdim sezeryana.......doğum anında solunumum durduğundan hemen bebekleri çıkarıp beni yoğunbakıma almışlar...bebişlerimin kilosu herşeyi yerindeydi....
benim hayatımda bebeklerimin sağlıklı doğmasıda onların sayesinde oldu...şimdi doğursam yine develte giderim...ön yargılarını kır derim....doğumdan sonra o kadar masraf oluyorkii anlatamam...he durumunuz çok iyise...bilemem..ama devlette çok iyi...
ben 1 hafta özel odada kaldım çocuklarımın yenidoğan bakımları herşeyyyyyyyy 500 tl ödedik
Bebeklerin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben hastane vs. tavsiye değilde merakımdan yazıyor soruyorum bunu;
Bildiğime göre tüp bebek tedavisinde ikiz üçüz vs. koyulmuyormuş. Belirli bi yaşı geçtikten sonra mı acaba izin veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?