kızlar ben 15 haftalık ikizlere hamileyim. tüp bebekle oldular. aklıma çok takılan, ve bu günde kaynanamın üstüne basa basa söylediği o hastanede doğurma o kadar paraya yazık deyişi benim kafamı çok kurcalıyor. özel bir hastanede iyi bir dr.la kontrollerimize devam ediyoruz. doğum ücreti 3500 lira. biraz pahalı olduğunun farkındayım. ama başka bir yere yönelemiyorum bir türlü. hastanede kalma süresi bebeklerin kontrolleri hepsi dahil. haricinde hiçbir ücret alınmayacak denildi. (küvez hariç) ama hem tüple olmaları hem ikiz olmaları hemde dr.ve hastaneye olan güvenimden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum. başka yer araştırsam mı? devlete mi gitsem?kaynanam diyor. herkez devlette doğuruyor ne var diye
bizim çok abarttığımızı düşünüyorlar
eğer başka yere gidersem ve bir şey olursa onun pişmanlığıda asla geçmeyecek ondan da çok korkuyorum. ama doğumdan sonraki iki kat masraflarıda düşününce acaba mı diyorum. off yaa ne yapıcam....
sizler ne yaptınız. ne kadara doğum yaptınız? pişmanmısınız? bir sorunla karşılaştınız mı? bizi hastanelerde neler bekliyor? biraz bana yardımcı olur musunuz? fikir verir misiniz lütfen?

sizler ne yaptınız. ne kadara doğum yaptınız? pişmanmısınız? bir sorunla karşılaştınız mı? bizi hastanelerde neler bekliyor? biraz bana yardımcı olur musunuz? fikir verir misiniz lütfen?