Çok acı anacım

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.816
940
123
Çok aşk acısı çok sevdikten sonra o acı,ızdırap sürecini nasıl atlattınız?Her mutlu çifti görünce neden diye sorduğunuz süreci nasıl atlatıp yeni birine şans verip sevebilme yetiniz geldi?Ve karşı taraf seni istemiyorum deyip ciddi ilişkisi olduğunu söylediği bi durum nasıl atlatılır?Ve neden çok seven çok veren çok ilgili taraf kaybediyor?Yeni insanlar bu ayrılık sürecinden ne kadar süre sonra hayatınıza girdi?Fikirlerinizi,önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

1) çok seven çok ilgi veren taraf kaybetmiyor. Kolektif bilinç bu sekildeymis gibi gösteriyor. Bu şekilde kaybetmeyen çok insan var
2) çok sevmek paspas olmayı gerektirmiyor bu ayrımı yapalım , ılişkiler mutlu olmak içindir paspaslik için değil
3) böyle şeylerin çözümü bence acı çekmeye izin vermek ve zamana bırakmak, acı çekmek bu kadar zor ya da korkunç bir şey degil , acıya bakış açısını değiştirmek gerekiyor. Hayatin bir rengi acı sadece.
4) son olarak bence zaman verin kendinize ,bir kac yıl sonra bu hislerin izi kalmaz.

Çok sevmek her zaman için çok mutluluk getirmez ki.
Demek ki siz sevseniz bile bir şeyler eksikmiş ki olmamış.
Hayatta en değerli şey kendinizsiniz. Bunu fark ettikten sonra kimsenin sizden fazla önemi kalmıyor.

Bende bu konudan muzdaribim.Anladım ki karşımdaki erkeğin bir yerlerini havalandırmayacağım.Gerekirse soğuk nevale gibi duracağım.Gerçi o zaman da kezban diyorlar.Doğru insan var mı bilmiyorum ama çok uzaklarda olduğu kesin.

Canim acini yasayacaksin zamanla gececek malesef bir formulu yok. Sadece acina odaklanirsan, hep kendine acir ve neden neden diye sorarsan daha uzun sürer. İnsan zamanla anliyor kendinin ve gencliginin kiymetini. Benim de gencken cok aci cektigim oldu. Simdi dönüp arkama baktigimda ne kadar sacmaymis diyorum. Deli gibi sevdigim bir esim var. Yakinda aramiza katilacak bebegimle 4 kisilik guzel bir aile olacagiz insallah. Kendini sev, hayati sev. Her sey cok guzel olacak :KK50:

Benim onu istediğimi bildiği halde seni istemiyorum ciddi ilişkim var diyecek kadar vicdansız ve kötü bir insan nasıl olunabilir beni üzdüğünü ona hiç yansıtmayacağım 12 gün oldu dün akşam acı yoğun geldi seninle birlikte seks yapsak bile evlenmem diyecek kadar kötü biri beni bırakıp başkasını alacak kadar da berbat bir insanı sevmek istemiyorum .Kendimi seviyorum Allah’a havale ettim onu.Sadece birlikte olduğu insana acıyorum böyle terbiyesiz insanlar yaşamasın hatta.
Çok sevmek her zaman için çok mutluluk getirmez ki.
Demek ki siz sevseniz bile bir şeyler eksikmiş ki olmamış.
Hayatta en değerli şey kendinizsiniz. Bunu fark ettikten sonra kimsenin sizden fazla önemi kalmıyor.
Canim acini yasayacaksin zamanla gececek malesef bir formulu yok. Sadece acina odaklanirsan, hep kendine acir ve neden neden diye sorarsan daha uzun sürer. İnsan zamanla anliyor kendinin ve gencliginin kiymetini. Benim de gencken cok aci cektigim oldu. Simdi dönüp arkama baktigimda ne kadar sacmaymis diyorum. Deli gibi sevdigim bir esim var. Yakinda aramiza katilacak bebegimle 4 kisilik guzel bir aile olacagiz insallah. Kendini sev, hayati sev. Her sey cok guzel olacak :KK50:

Bir gün onu uzun zamandır hatırlamadığımı fark ettim. Hepsi buymuş. Unutmak için çabalamalar, isyanlar boşaymış.

Benim onu istediğimi bildiği halde seni istemiyorum ciddi ilişkim var diyecek kadar vicdansız ve kötü bir insan nasıl olunabilir beni üzdüğünü ona hiç yansıtmayacağım 12 gün oldu dün akşam acı yoğun geldi seninle birlikte seks yapsak bile evlenmem diyecek kadar kötü biri beni bırakıp başkasını alacak kadar da berbat bir insanı sevmek istemiyorum .Kendimi seviyorum Allah’a havale ettim onu.Sadece birlikte olduğu insana acıyorum böyle terbiyesiz insanlar yaşamasın hatta.
Bu adamı unutmak zaman alır ama anladığım kadarıyla size hiç vaad vermemiş bu sizi ondan daha kolay uzaklaştırır. Yenisini hayatınıza almak istiyorsanız da kimseyi kimseyle karşılaştırmayın, kıyaslamayın. Ne olursa olsun önünüze bakın arkanıza bakarsanız takılıp düşersiniz ✌️

Adamın kötü biri olduğuna emin miyiz? Bana sadece dürüst geldi .
işte bu tavizi verdiğin için acı çekiyorsun.. Kimse için değmez. Evlenirsin eşin için bile tatlı canımızı üzmeye değmez. Senin sevgine laik elbet biri çıkar karşına ....
Ben onunla yakınlaşmadım kendisi öptü ve bi ara bu cümleyi kuracak cesarete sahip olması komik ben cevap olarak gelinlik giymeden yapmayacağım dedim ki biliyordur niye meze edeyim kendimi kocam olmayacak bir insana.İstemiyorum öyle birşey.Dürüstlük can yakıcı olmamalı.Ben kocamın böyle olmasını istemiyorum ama ona hiç söylemedim o kimki ilişkim bile yok daha sevgili olamamış daha o konulara girememiş biri böyle cümleler dürüstlük değil hadsizlik bence...

Vaad etmedi ama soyadını ismimin arkasına ekleyip seslendi ve ben öyle yaptın sözle davranışlarınla değil ama laflarınla evlilik dedin dedim hep bir bahane buldu.Şimdi ciddi ilişkisi olduğunu beni istemediğini söyledi.Ama bu nasıl bir adilik
Bu adamı unutmak zaman alır ama anladığım kadarıyla size hiç vaad vermemiş bu sizi ondan daha kolay uzaklaştırır. Yenisini hayatınıza almak istiyorsanız da kimseyi kimseyle karşılaştırmayın, kıyaslamayın. Ne olursa olsun önünüze bakın arkanıza bakarsanız takılıp düşersiniz ✌

İlişkilerde sınırları kendimiz belirleriz. Kimin nerede durması gerektiğini,ne kadar ileri gidebileceğini.. Bu düşünceye sahip biriyle olmadım diye kurban kes bacım...

Evlilik delisi değilim ama yalnızlık hoşuma gitmiyor çok yalnız olduğumu farkettim.
işte bu tavizi verdiğin için acı çekiyorsun.. Kimse için değmez. Evlenirsin eşin için bile tatlı canımızı üzmeye değmez. Senin sevgine laik elbet biri çıkar karşına ....

Back
X