- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Iliskiniz yeni mi?
Kac yaslarindasiniz?
Ben anlamiyorum boyle seyleri. Bende mi bir tuhaflik var acaba. Askim'li konusmadik diye kavga cikaran ciftleri anlamiyorum. Bunlari asalim artik ya, bu mudur yani iliskiyi iliski yapan? Ben asla askimli konusamam biriyle sanirim, belki icimden gelirse belki birkac sevgi sozcugu soyleyebilirim. Karsi taraf soylemek istiyorsa soylesin de, beni zorlamasin yani. Bunlarin tartismasini yapmak iliskinin ne kadar sığ oldugunu gosteriyor iste. Bakin, bu yuzden bitmis ya da bitme noktasina gelmis bir iliski.
canım yazdığıma dikkatli bak istersen asla bana aşkım demedin sevgilim demedin diye tavır alacak biri değilim aslada yaşanmadı bugüne kadar böyle bişey
sadece bir keresinde otobüste giderken takılmıştı bu meseleye ondan kırılmıştı bana
sürekli olan bişeymiş gibi eleştirmişsin ama sadece birer kere yaşadı bu
2 dakika önce hayatım meleğim aşkım diye beni havalara uçuran adam bi anda sus pus olunca dikkatimi çekti ve sordum canım sıkıldı
ayrıca onun kızdığı mesele bu değil benim ona olan kırıcı ithamım
herşey bir yanada 3 kuruşluk iş diye küçümsemeseydiniz keşke. Hem erkekleri oruçluyken üstüne gitmemek lazım. Sakinleşince konuşursunuz umarım..
size göre küçük bir sorun olabilir ama benim için büyük bir dert
Sana gore de kucuk bir sorun olsun. Olecek gibi bir baslik atmissin. Hayatta ne dertler var.
sakın onu arama...aradan 10 gün geçtikten sonra ara...kaçan kovalanır unuttun mu
sizlerden fikir almak istiyorum sizce şuanda ne yapayım ?
aramaya devam edeyim mi
yoksa aramayayım mı bi süre
En erken,yarın iftardan sonra,tercihen cuma iftardan sonra ara :)
yine açmazsa
yine açmazsa
Açar açar :)
O da özler seni.
Bırak biraz siniri geçsin,neden böyle olduk diye düşünsün.
Sonra anlar ne gereksiz bir tartışma olduğunu.
Sen beni dinle hic arama. Arasa da sen acma, cevap verme. Iki hafta sonra roller degisir, o senin pesine duser.
Açar açar :)
O da özler seni.
Bırak biraz siniri geçsin,neden böyle olduk diye düşünsün.
Sonra anlar ne gereksiz bir tartışma olduğunu.
bunu yapacağım fakat yemin etti çok korkuyorum aramazsa tamamen biter ipler koparsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?