çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

İlişkilerinin derinliğini bilemem tabi de bana da çok manasız geliyor bir ilişkide her dakkasınï sevgi sözcüğüyle geçiren insanlar. Bı kere markette bir yandan alışveriş yaparken nasıl aşkı depreşir ki bir insanın, kaldı ki tûrkiyede kaç milyon çift var ve cogunlugu birbirlerine askım diye hitap ediyor, önceki iliskilerindede birilerinin askı olmuşlar bir sonraki iliskilerinde de olacaklar, sevgiyi kanıtlamak için çok zayıf bir yol karşındakinin dilinden çıkan aşk kelimelerinin toplamına bakmak

canm kasada eli doluydu cüzdan falan çıkarmaya çalıştı belki o sıra

dayanamıyorsan şimdi ara haklısın üstüne geldim falan diye

herşey bir yanada 3 kuruşluk iş diye küçümsemeseydiniz keşke. Hem erkekleri oruçluyken üstüne gitmemek lazım. Sakinleşince konuşursunuz umarım..

Evet ya,oruçluyken bir tuhaf oluyorlar.:26:

Babam bile çekilmez oluyor bazen.

İkiniz de hatalısınız,ikiniz de abartmışsınız.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

dahada ustune gidip bunaltma bence iyice ters etki yapar , biraz sakinles bazen oluruna birakmali insan herne kadar kolay olmasada,

çok saçma bi sebep yüzünden tartışmışınız olur böyle şeyler her ilşkide birazcık dinlensin kendine bırak daha sonra gönlünü alcak şirinlikler yap özür dile bence herşeyi halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…