çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

tabıkıde öylee bende senın gıbı dusunuyorum hıcbırınızı tanımıyorum ama sankı 40 yıldır dostummussunuz gıbı gelıyorr

paylasımda bulunmak rahatlamak herkesın hakkı..dök içini bacımm ...link attım onu dınle rahatlarsın bıraz... şahsen benı bırtek ferdi tayfurum anlıyorr...

bunu yapma ufak bi kavga da hemen çirkefleşme hemen işine laf etmşsnn vs. bak bnm arkadşmda öyleydi her kavgada çocuga agza alınmayacak seyler diyodu yok eziksin yokı işsizsin falan sonra noldu çocuk onu terk etti kız öyle kaldı ortada. bunu yapmayalaım erkekler yapamıyo ama biz öfke kontrolümüzü yapalım

cünkü bende cok acı cekıyorum bır kac kısının yorumu güc verdı ama yınede gözyaslarım durmuyor
canım benim kıyamam nolur ağlama aynı durumdayız
sabretmemiz gerekecek sanırım şuanda benşmde içim kan ağlıyor gözlerimden yaş dinmiyor ama bekleyelim bi
tatlım benim Allah razı olsun
çok emek verdik çok seviyor diye biliyorum ama ettiği yemin beni çok düşündürüyor
niye böyle bu erkekler sonunu düşünmeden laflar edebiliyorlar buda en çok bizi üzüyo
Ozellikle hataliysan aramaman lazim cunku aramani bekleyecektir. Sonra bu kiz neden aramiyor acaba, baskasini mi buldu diye paranoya yapacak. Goreceksin.

evet canım bu etkili olacak aramamak en iyi aramayı kestim

ferdı tayfurun bır sarkısı vardı hasretı yellerı gıbı bırsey seneler önce dınler dınler aglardım uzun zaman gectı dınledım ferdı babamı

ben suan halil sezaiden paramparaca sarkısını dınlıyorum ve benı mahfettı (

off dilime hakim olamadım canım çok pişmanım şuanda keşke pişmanlığımı görebilse

bazen kendi hemcinslerimi anlamakta güçlük çekiyorum sende bunlardan birisin sevgilimize,eşimize bazen arkadaşlarımıza bile bize ait objelermiş gibi davranıyoruz halbu ki onlarında karakterleri yargıları kişilikleri var kusura bakma ama erkek arkadaşın çok haklı sen sana göre yaşamasını istiyorsun heryerde senin varlığından bahsetmesini diğer insanlara neron ışıkları gibi benim sevgilim var diye yanıp sönmesini istiyorsun neden? sevgiline güvenmiyormusun ? kendine güvenmiyormusun ? bu sorulardan hangisi evet sevgili kardeşim hiç kimse unutmaki kendi açıklamaktan kendini anlamaktan sevgisini ifade etmekten çok zorlanırsa yorulur ve pes eder sen sevgillini yormuşsun şimdi ona biraz vakit ver siniri yatışsın seninle ilgili kararını sağlıklı bir kafayla alsın sende özürünü ve pişmanlığını dile getirmişsen bekle artık zamana bırak hem söylemeden yapamayacağım şu telefon kapatmak ,arayınca açmamakta ne oluyor bu çocukça bir kapris ve aklı başında olgun olan insanlara yakışmıyor konuşun arkadaşım öfkeliysen dersinki şu an öfkeliyim seni kırabilirim yatışınca konuşalım bu kadar kapılarınızı kapatmaz sonrada böyle ağlamak zorunda kalmazsınız

bebeğim Allah razı olsun senin derdin ne ki anlat vardır mutlaka bi çözümü

ben cok büyük hayal kırıklıgına ugradım, 1bucuk yıllık sevgılmden yana

param yok deyıp benden borc ısteyıp hatta dogum günümden 1 hafta önce.. verdıgım parayı alkol ve party ıcın harcadıgını ögrendım.. ve ınkarda etmedı aramızda bır sokak mesafe olmasına ragmen dogum günümü sadece kuru bır mesaj ıle kutladı sımdı benı kaybettı ama bırakmıyor pesımı onu ıstemıyorum artık benı rahat bıraksın.. daha 2 saat önce pencereden sesını duyuyordum ın asagı konusalım dıye bagırdı bagırdı gıttı

nasılda güvenmıstım ben ona, herseydımı.. eylül ayında sözlenecektık büyük konusmak ıstemem ama asla bır araya gelmem daha onunla..cok canımı yaktııı cokk

canım mantık çerçevesinde beni nede güzdl eleştirmişsin sağol hatalarımın farkına daha iyi vardım
öyle sürekli beni pohpohla aşkını heryerde belli et diyen biri değilim yanlış anlaşılmasın
normalde yapmadığı bişeydi bi anda yapınca ister istemez kafam takıldı ve verdiği cevap karşısında sinirlerim bozuldu
oda çok laf saydı bana öfkeyle bende söylendim ama o büyük yemini edeceği kadar bişey yaşamadık çok abarttı orada yoksa ben hatamın farkındayım

"sevda yelleri "

başında yok ise sevda yellerii
nereden bilirsinn çektiklerimi
yanıldım,şaştımda bır aşık oldum
kıskandı zalim felek sevdıklerımı

offfffffff..

canım benim, doğum gününü belki maddi sebeplerden dolayı kutlayamamıştır
alkol ve parti için senden para isteyip harcaması elbette çok üzücü ama her insanın hataları olabiliyor tabi tek hatası bu olduysa ona bir şans daha verebilirsin
oturup herşeyi konuşup karara bağlayabilirsiniz
asla bir araya gelmem diyosun ama bak kendini harap ediyosun bitanem bi kere konuşsan keşke:26:

Kapliişşim yaa üzülme ,barışırsınız çünkü çok büyük konuşuyor her seferinde mustafa ve bu kadar büyük konuşan mutlaka sözünden döner,yani dönmezse öyle saçma bir şey için bitecek ki..İş stresi,ramazan,hava sıcak bunlara bağlıyorum,bazen öyle oluyor ki insan bırak güzel bir şey söylemeyi aramak bilee istemiyor,sevmediğinden mi ilgisi azaldığından mı hayır çevresel etmenlerde etkili oluyor bunda..inşallah bir an önce barışırsınız canımmm..

canım benım bencede kendıne hakım ol nefsıne yenılmee..senı kullanmıs bundan ötesı varmıı
senı uzmek ıstemem ama paran ıcın satmıs senı...

Bırdahada ınanma bencee bagırsın bagırsın dursun..
Onun ıcın gözyası akıtma bılee..
Niceleri çıkar karsınaa boşverrrrr

(bide diyene bak )

(bende boşverebılsem demesı ne kadar kolay demı "bılmıyorum" millete dedıklerını bırde sen uygulasan...)

canım bu büyük yemin olayı çok sıkıyor canımı bazen gözü öyle karrarıyor ki ne söylediğini bilmiyor öfke anında
yine bi tane daha yaşadık işte
inşallah barışırız çok üzülüyorum çünkü

ah evet ıste bu sarkı.. Müzıgı canlandı bır an kulagımda..

Helekı söyleyıs tarzıı.. Bu adam gercekten baba

gençliğimde duvarımın her tarafı ferdı tayfur posterlerıyle doluyduu hatta resımlerım bıle var duruyorr..
Cok sevıyorum hala onu her gun dınlıyorum
insan hıcmı bıkmaz yaa ezberledım her sarkısını her namesını ama yok sankı ılk kez dınlıyorumusumgıbı haz alıyorum
hastayım ben bu adama yaaa

.........

Bu arada konu sahıbı özür dilerim konunu sapıttım bıraz affına sıgınıyorum

sorun dogum günümde hedıye almaması degıl.. ınsan öyle günlerde kendını özel hıssetmek ıstıyor helekı sevgıdı tarafından.. ne zaman kavga etsek pencerenın önüne gelmesını bılıyor ama dogum günümde gelıp bır sarılamadı.. onun ıykı dogdun canım sevgılım deyıp sarılmasını ben yüzlerce hedıyeye tercıh ederdım..

ve asıl canımı yakan bana yalan söylemesı.. acındırması kendısını.. borclarımda borclarım.. bız onun borcları yüzünden bır sınemaya gıdemıyoruz ama nereden buluyorsa(!) party ve alkol ıcın para buluyor beyfendı.. gercı senın paranla borcumu kapattım dedı ama bence benım verdıgım parayla gözümün ıcıne baka baka gıttı gece gezmesıne.. sorun onun bana yalan söylemesı.. yatıyorum ıyı geceler deyıpde sabaha kadar eylenmesı.. salak yerıne koydu benı nasıl güvenırım ınanırrım ben artık onaa

sorun değil canım ya konuşun paylaşın elbette

ben karar verdim aramayacağım bi süre böyle sessiz kalalım bakalım
çok fevri davrandı
ben ise hatamın farkında olup defalarca aradım mesajlar attım yani üzerime düşeni yaptım
anladım ki üzerine gitmekle bi sonuca varmıyorum ve susmayı seçiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…