- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
öyle gercektengözyaslarım laptopuma dökülüyor öyle aglıyorum ama kkdan baska derdımı anlatacak bır yerım yok burda sızlerle tesellı buluyorum gülüp aglıyorum tanımasamda hepınızı ayrı sevıyorum ben yaa dertlerımızı paylasıyoruz kardes gıbıyız
canım benim kıyamam nolur ağlama aynı durumdayızcünkü bende cok acı cekıyorumbır kac kısının yorumu güc verdı ama yınede gözyaslarım durmuyor
tatlım benim Allah razı olsunCANIM BENIM üzülme nolursun bellıkı sevıyorsun..bırazcık zaman ver
sen çok üstüne gitmişsin ,oda cok agır konusmuss
ikinizdede suç var
tek taraflı degıl
..........
biraz zaamn tanı sevgılınee arar mutlaka öylee kolay kolay bıtmez yaa bıtemezz..
emek verılern bır süreç çünki sevgılılık...üstelık oruçluymus sinirli olmuş olabılır o anda...
bekle arayıp durmaa sakınlessın önce...
sende sakınless
......
:) üzülme artık olmudum bırtanem ...hakkında hayırlısı olsun
Ozellikle hataliysan aramaman lazim cunku aramani bekleyecektir. Sonra bu kiz neden aramiyor acaba, baskasini mi buldu diye paranoya yapacak. Goreceksin.
ınsallah hemen yarın ararrr senıı barısırsınız ınsallah(
tabıkıde öylee bende senın gıbı dusunuyorum hıcbırınızı tanımıyorum ama sankı 40 yıldır dostummussunuz gıbı gelıyorr
paylasımda bulunmak rahatlamak herkesın hakkı..dök içini bacımm ...link attım onu dınle rahatlarsın bıraz... şahsen benı bırtek ferdi tayfurum anlıyorr...
bunu yapma ufak bi kavga da hemen çirkefleşme hemen işine laf etmşsnn vs. bak bnm arkadşmda öyleydi her kavgada çocuga agza alınmayacak seyler diyodu yok eziksin yokı işsizsin falan sonra noldu çocuk onu terk etti kız öyle kaldı ortada. bunu yapmayalaım erkekler yapamıyo ama biz öfke kontrolümüzü yapalım
bazen kendi hemcinslerimi anlamakta güçlük çekiyorum sende bunlardan birisin sevgilimize,eşimize bazen arkadaşlarımıza bile bize ait objelermiş gibi davranıyoruz halbu ki onlarında karakterleri yargıları kişilikleri var kusura bakma ama erkek arkadaşın çok haklı sen sana göre yaşamasını istiyorsun heryerde senin varlığından bahsetmesini diğer insanlara neron ışıkları gibi benim sevgilim var diye yanıp sönmesini istiyorsun neden? sevgiline güvenmiyormusun ? kendine güvenmiyormusun ? bu sorulardan hangisi evet sevgili kardeşim hiç kimse unutmaki kendi açıklamaktan kendini anlamaktan sevgisini ifade etmekten çok zorlanırsa yorulur ve pes eder sen sevgillini yormuşsun şimdi ona biraz vakit ver siniri yatışsın seninle ilgili kararını sağlıklı bir kafayla alsın sende özürünü ve pişmanlığını dile getirmişsen bekle artık zamana bırak hem söylemeden yapamayacağım şu telefon kapatmak ,arayınca açmamakta ne oluyor bu çocukça bir kapris ve aklı başında olgun olan insanlara yakışmıyor konuşun arkadaşım öfkeliysen dersinki şu an öfkeliyim seni kırabilirim yatışınca konuşalım bu kadar kapılarınızı kapatmaz sonrada böyle ağlamak zorunda kalmazsınızşuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var
bebeğim Allah razı olsun senin derdin ne ki anlat vardır mutlaka bi çözümü
bazen kendi hemcinslerimi anlamakta güçlük çekiyorum sende bunlardan birisin sevgilimize,eşimize bazen arkadaşlarımıza bile bize ait objelermiş gibi davranıyoruz halbu ki onlarında karakterleri yargıları kişilikleri var kusura bakma ama erkek arkadaşın çok haklı sen sana göre yaşamasını istiyorsun heryerde senin varlığından bahsetmesini diğer insanlara neron ışıkları gibi benim sevgilim var diye yanıp sönmesini istiyorsun neden? sevgiline güvenmiyormusun ? kendine güvenmiyormusun ? bu sorulardan hangisi evet sevgili kardeşim hiç kimse unutmaki kendi açıklamaktan kendini anlamaktan sevgisini ifade etmekten çok zorlanırsa yorulur ve pes eder sen sevgillini yormuşsun şimdi ona biraz vakit ver siniri yatışsın seninle ilgili kararını sağlıklı bir kafayla alsın sende özürünü ve pişmanlığını dile getirmişsen bekle artık zamana bırak hem söylemeden yapamayacağım şu telefon kapatmak ,arayınca açmamakta ne oluyor bu çocukça bir kapris ve aklı başında olgun olan insanlara yakışmıyor konuşun arkadaşım öfkeliysen dersinki şu an öfkeliyim seni kırabilirim yatışınca konuşalım bu kadar kapılarınızı kapatmaz sonrada böyle ağlamak zorunda kalmazsınız
ferdı tayfurun bır sarkısı vardı hasretı yellerı gıbı bırsey seneler önce dınler dınler aglardım uzun zaman gectı dınledım ferdı babamı
Ben suan halil sezaiden paramparaca sarkısını dınlıyorum ve benı mahfettı(
ben cok büyük hayal kırıklıgına ugradım, 1bucuk yıllık sevgılmden yana
param yok deyıp benden borc ısteyıp hatta dogum günümden 1 hafta önce.. verdıgım parayı alkol ve party ıcın harcadıgını ögrendım.. ve ınkarda etmedıaramızda bır sokak mesafe olmasına ragmen dogum günümü sadece kuru bır mesaj ıle kutladı sımdı benı kaybettı ama bırakmıyor pesımı onu ıstemıyorum artık benı rahat bıraksın.. daha 2 saat önce pencereden sesını duyuyordum ın asagı konusalım dıye bagırdı bagırdı gıttı
nasılda güvenmıstım ben ona, herseydımı.. eylül ayında sözlenecektıkbüyük konusmak ıstemem ama asla bır araya gelmem daha onunla..cok canımı yaktııı cokk
"sevda yelleri "
başında yok ise sevda yellerii
nereden bilirsinn çektiklerimi
yanıldım,şaştımda bır aşık oldum
kıskandı zalim felek sevdıklerımı
offfffffff..
ben cok büyük hayal kırıklıgına ugradım, 1bucuk yıllık sevgılmden yana
Param yok deyıp benden borc ısteyıp hatta dogum günümden 1 hafta önce.. Verdıgım parayı alkol ve party ıcın harcadıgını ögrendım.. Ve ınkarda etmedıAramızda bır sokak mesafe olmasına ragmen dogum günümü sadece kuru bır mesaj ıle kutladı sımdı benı kaybettı ama bırakmıyor pesımı Onu ıstemıyorum artık benı rahat bıraksın.. Daha 2 saat önce pencereden sesını duyuyordum ın asagı konusalım dıye bagırdı bagırdı gıttı
nasılda güvenmıstım ben ona, herseydımı.. Eylül ayında sözlenecektıkBüyük konusmak ıstemem ama asla bır araya gelmem daha onunla..cok canımı yaktııı cokk
Kapliişşim yaa üzülme,barışırsınız çünkü çok büyük konuşuyor her seferinde mustafa ve bu kadar büyük konuşan mutlaka sözünden döner,yani dönmezse öyle saçma bir şey için bitecek ki..İş stresi,ramazan,hava sıcak bunlara bağlıyorum,bazen öyle oluyor ki insan bırak güzel bir şey söylemeyi aramak bilee istemiyor,sevmediğinden mi ilgisi azaldığından mı hayır çevresel etmenlerde etkili oluyor bunda..inşallah bir an önce barışırsınız canımmm..
ah evet ıste bu sarkı.. Müzıgı canlandı bır an kulagımda..
Helekı söyleyıs tarzıı.. Bu adam gercekten baba
canım benim, doğum gününü belki maddi sebeplerden dolayı kutlayamamıştır
alkol ve parti için senden para isteyip harcaması elbette çok üzücü ama her insanın hataları olabiliyor tabi tek hatası bu olduysa ona bir şans daha verebilirsin
oturup herşeyi konuşup karara bağlayabilirsiniz
asla bir araya gelmem diyosun ama bak kendini harap ediyosun bitanem bi kere konuşsan keşke:26:
gençliğimde duvarımın her tarafı ferdı tayfur posterlerıyle doluyduu hatta resımlerım bıle var duruyorr..
Cok sevıyorum hala onu her gun dınlıyorum
insan hıcmı bıkmaz yaa ezberledım her sarkısını her namesını ama yok sankı ılk kez dınlıyorumusumgıbı haz alıyorum
hastayım ben bu adama yaaa
.........
Bu arada konu sahıbı özür dilerim konunu sapıttım bıraz affına sıgınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?