çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

Kacan kovalanir lafi ne kadar guzel istenilen yone cekiliyor.
Sen yap et, adami biktir. Sonra kac. Adam kovalayacakmis, kacan kovalanirmis. Adamlar aptal cunku. Bir biz akilliyiz. Cok hos ya, var mi bunun ornegini yasayan? Gercekten boyle oluyorsa biz bosa kafa patlatiyoruz insan iliskilerimiz konusunda. Sorunu cozmek bu kadar basitmis meger.

Konu sahibi arkadasim,adami biktir filan diyerek, seni kastederek soylemiyorum, yanlis anlama. Boyle seyleri bircok baslikta okudugum icin genelleyerek yorum yazdim.

Neyse, bence konu sahibi arkadasim, sen ortamin durulmasini bekledikten sonra, 2 gun sonra filan sevgilinden ozur dile. Ben de gergindim, sana patlamisim, istemedigim seyleri soylemisim filan de.
Hic oyle hem suclu hem guclu gibi davranma, sessiz kalinca sevgilinin seni kovalayacagini sanma. Hatani kabul edip ozur dilemek erdemdir, seni karsi tarafin gozunde yuceltir.

Demişsiniz ya işe girdikten sonra değişti diye. Bu kasadaki olaydan başka bir şey yaşandı mı? Eger yaşandıysa sizin yaptıklarınıza hak veriyorum. 1 değil 2 değil bu işe girdikten sonra hep böyle oluyorsa üstüne gidip, sorgulamakta haklısınız. Ama sadece kasadaki yaşananlar yüzündense üstüne fazla gitmişsiniz. Eğer öyleyse bence büyütülcek bir şey yok, ben de toplu (dolmuş, kasa, teyze ve amcaların bulundugu ortamlarda) yerlerde aşkım demeye çekinirdim.

Hem seni seviyorsa büyük yeminlerden vazgeçip dönebilir, ona takılmayın. Ve olay taze bir kaç gün aramayın, iyice üstüne gitmeyin.Şimdi sinirlidir. Biraz zaman geçsin, düşünsün o da kendini eleştirmeye başlar, yanlış yaptıgını anlar. Umarım düzelir canım.

.

Son düzenleme:
bende anlamıyorum arama diyenleri konu sahibi hatalı
bende yapıyorum onun yaptığın gibi tripler
açmıyorsa rahat bırak 2 gün sonra tokken ara

Kacan kovalanir lafi ne kadar guzel istenilen yone cekiliyor. Hayranim kk bayanlarinin hayal gucune. :)

Sen yap et, adami biktir. Sonra kac. Adam kovalayacakmis, kacan kovalanirmis. Adamlar aptal cunku. Bir biz akilliyiz. Cok hos ya, var mi bunun ornegini yasayan? Gercekten boyle oluyorsa biz bosa kafa patlatiyoruz insan iliskilerimiz konusunda. Sorunu cozmek bu kadar basitmis meger.

Konu sahibi arkadasim,adami biktir filan diyerek, seni kastederek soylemiyorum, yanlis anlama. Boyle seyleri bircok baslikta okudugum icin genelleyerek yorum yazdim.

Neyse, bence konu sahibi arkadasim, sen ortamin durulmasini bekledikten sonra, 2 gun sonra filan sevgilinden ozur dile. Ben de gergindim, sana patlamisim, istemedigim seyleri soylemisim filan de.
Hic oyle hem suclu hem guclu gibi davranma, sessiz kalinca sevgilinin seni kovalayacagini sanma. Hatani kabul edip ozur dilemek erdemdir, senin karsi tarafin gozunde yuceltir.

Desene barışırsanız çocuga 2 oruç fazladan kitledin :)

Fazla boğma kimseyi. Sevgilini geç arkadaşlarını ile boğma. O an orada ne oldu bilmiyorsun belki bi an birini gördü yad bi büyüğünü gördü vs sana kelime kelime şundan şundan sana aşkım demedim demesini bekleme. Ki bu durum çocukça.

Bida bu hatalara düşme ne kendini üz nede karşındakini..

CANIM BENIM üzülme nolursun bellıkı sevıyorsun..bırazcık zaman ver
sen çok üstüne gitmişsin ,oda cok agır konusmuss
ikinizdede suç var
tek taraflı degıl
..........
biraz zaamn tanı sevgılınee arar mutlaka öylee kolay kolay bıtmez yaa bıtemezz..
emek verılern bır süreç çünki sevgılılık...üstelık oruçluymus sinirli olmuş olabılır o anda...

bekle arayıp durmaa sakınlessın önce...
sende sakınless
......
:) üzülme artık olmudum bırtanem ...hakkında hayırlısı olsun

cünkü bende cok acı cekıyorum bır kac kısının yorumu güc verdı ama yınede gözyaslarım durmuyor

oyyy kıyamam ben sıze yaa vallahı bende ağlıcam sımdıı yaaa zaten cok doluyum...offf ALLAHIM OFF bu kullarının derdı hıçmi bitmezz yarabbım ..sen sabır ver sen dayanma gucu ver hepımızee...

oyyy kıyamam ben sıze yaa vallahı bende ağlıcam sımdıı yaaa zaten cok doluyum...offf ALLAHIM OFF bu kullarının derdı hıçmi bitmezz yarabbım ..sen sabır ver sen dayanma gucu ver hepımızee...

öyle gercekten gözyaslarım laptopuma dökülüyor öyle aglıyorum ama kkdan baska derdımı anlatacak bır yerım yok burda sızlerle tesellı buluyorum gülüp aglıyorum tanımasamda hepınızı ayrı sevıyorum ben yaa dertlerımızı paylasıyoruz kardes gıbıyız

Biraz yapı meselesi gibi bence..
Benim erkek arkadaşım her ortamda canımlı cicimli konuşur..
Ama ben kalabalık bi ortamda,hatta arkadaş ortamında bile canımlı cicimli konuşamıyorum..
Ama o da beni anlaşıyışla karşılıyor..
Sizinde teers bir anınıza denk gelmiş sanırım..
Biraz zaman verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…