çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

canım benim bu durum sürekli yaşanan bişey asla değil ayrıca ben her dakika bana aşkım sevgilim demedi diye yaşamadık biz bu tartışmayı
öyle güzel bir sohbetin ortasında bi anda soğuk konuşmaya başlaması hatta kullanmadığı ''canım'' tabirini kullanması benim dikkatimi çekti
senin olayı bende yaşadım otobüste aşkım sevgilim demedim diye bana kızan kırılan adam bu
bende diyemem insanların içinde öyle aşkım falan diye ama zaten bu adam marketin içindeyken gayet aşkımlı cicimli konuşuyordu yanında insanlar olmasına rağmen neden kasaya gelince değişti ???
emin olun yerimde olsaydınız sizde merak ederdiniz nedenini çünkü bariz fark ettirdi bunu bana
yoksa ona kullandığım her sevgi sözcüğüyle tekrar bana aşık olduğunu söyleyen bir sevgiliydi kendileri ...

haklısın canım sanırım
keşke o yemini etmeseydi ona çok üzüldüm ben
o yemini etmeseydi çoktan barışırdık biz ama o sebeple çıkmadı telefonlarıma biliyorum

haklısın canım sanırım
keşke o yemini etmeseydi ona çok üzüldüm ben
o yemini etmeseydi çoktan barışırdık biz ama o sebeple çıkmadı telefonlarıma biliyorum

üzülme kurabiyem kıyamam sana evet etmeseydi daha güzel farklı olurdu belki şuan ama kavga şuan daha çok taze bi bekle bakalım canım sen böyle üzülüyosun bi yaşanmışlığınız var sonuçta biraz gün geçsin üstünden siniri geçsin belkide o seni arayacak böyle kolay bitemez hiç bişey canım sıkma kendini azcık sabret bakalım zor olucak elbet ama sen üstüne gittikçe o daha çok çeker kendini senin üstüne ağırlık koymak için ne adım at ne geri git sadece bekle canım benim kıyamam üzülme oluruna varır herşey bitanem

aglıyorum bunları yazarken,askımcı cıcımlı konusurken,sesı kesıldı bırden, yazınca bende adama o an bısey oldu sandım,
bırak adam ıcınden geldıgı gıbı davransın,heran askım balımlı konusmak zorundamı,hıcyere bırbırınızı kalbını kırıyosunuz

aglıyorum bunları yazarken,askımcı cıcımlı konusurken,sesı kesıldı bırden, yazınca bende adama o an bısey oldu sandım.
bırak adam ıcınden geldıgı gıbı davransın,heran askım balımlı konusmak zorundam?hıcyere bırbırınızı kalbını kırıyosunuz

Son düzenleme:
neden mesaj atmayı denemiyorsun eğer alttan almazsan ki alttan alman lazım düzelir belki

inşallah arar ve ya ben aradığımda açar cimcimem ya aynen yör yapacağım bekleyeceğim üzerine gitmek asla çözüm olmuyor onu gördüm çünkü
canım ya ben bana aşkım cicim dememesini mesele etmedim ki bi anda soğuk konuşmasına takıldım ben
haklısın çok saçma bir sebepten dolayı oldu
neden mesaj atmayı denemiyorsun eğer alttan almazsan ki alttan alman lazım düzelir belki

mesajlar attım çok aradım ama yok hiçbir şekilde cevap vermiyor

aynen canım gitme üstüne mesajda atma bırak akışına bakalım ne olucak üzme kendini hayatım dua et tatlım inşallah arar sabret kuzum

canım sana bişey söliyimmi inan bana seven erkek ne olursa olsun gitmez. şimdi gençlik farklı duygular yaşıyorsunuz inan bana ilerde daha farklı sorunlarda yaşanabilir hepimizin başında türlü türlü dert var koyuveriyoruz kendimizi kadın olmak böyle bişey herhalde.
bir erkeğin nefret ettiği birinci şey üzerinde baskı kurulması ikincisi de işine laf edilmesi sevgilin o an baskı hissetmiş olabilir. aşkım meleğim dememiş canım demişse bunda bişey yok yani eşim bana markette aşkım faln dese hele ki kasada bu onun için rezalet bir durum olurdu herhalde. ya da sigara kullanıyormu bilmiyorum oruç başına vurmuştur...vs
mesajlarında özür dilemek yerine yanlış anladığını anlatsan ama canım neden güvenmiyorsun neden şüphe ediyorsun eğer başkası olsa neden senle vakit kaybetsin
başta söylediğimi tekrar söylüyorum EĞER SEVİYORSA SEN KOVSAN BİLE GERİ GELİR zamana bırak

diğer tartıştığınız konuda birşey diyemem ama işini dilinize dolamanız 3 kuruşluk diyerek aşağılamanız hele hele arkadaşınızla konuşur gibi "havaladın" demeniz çok çok ayıp birşey...birşey söylemiş "bundan sonra sana tek laf verirsem " demiş..bundan sonra size birşey anlatmayacağını, anlattığı için pişman olduğunu açıkca belirtmiş..çünkü verdiği ya da anlattığı, onu rahatsız eden ya da etmeyen birşeyi hemen ona karşı kullanmışsınız..üzgünüm ama size olan güvenini yitirmiştir bu durumda..biliyorum çünkü aynı şeyi kardeşim bana da yapardı..ne kadar öfke ve kin dolardım anlatmamam..kendi kendime asla kendimle ilgili birşeyi anlatmayacağım derdim..
özür dileyin ama sadece bunun için dileyin diğer konu size kalmış..umarım sarfettiğiniz sözleri unutturabilirsiniz..iyi şanslar

Belki o is onun için cok değerli 3 kuruş is deyip aşalamaniz iyi olmamış. Kim olsa kırılır O an belki canım kelimesi icinden gelmiştir canım demiyor diye bu artık o sözü kullanmayacaği anlamına gelmiyorki grur yapmış erkek arkadasınız bence haklıda özür dileyip bekleyin bazı sözler inciltebilir insanı hele hele sevdiğinin sözleri daha cok yaralar zaman verin doner ins.

bence bu konuda haksız olan sızısınız sımdı bosuna arayıp ıyıce kendı degerınız dusurmeyın bırakın bıraz nefes alsın zaten sızı sevıyorsa afedecektır.

çok şımarıkça davranmışsınız... bende eşimle konuşurken bir başkası duysa konuşmamı daha bir ciddileşirim. kimsenin benim sevdiğimee ettiğim aşk sözcüklerini duyması gerekmez...
hele işi için söylediğiniz 3 kuruşluk iş çok ağır olmuş...
erkeklerin işine , parasına laf etmek büyük saygısızlık.

daha fazla üstüne gidipte kaldırma k.çını boşver...
böyle böyle başlar erkeklerin şımarıklığı..
sen aman huzur kaçmasın küskünlük olmasın diye bi adım atarsın o attığın adım artık senin görevin olur üstüne yapışır...
her kavgadan sonra daha çok şımaran bi adam çıkar karşına..
şimdi defol git demiş sen onu şımarttıkça s.ktr gite döner...
hata sende yada onda farketmez bu dereceye gelinecek bişey yok..
arama bırak ne hali varsa görsün...
kaybetme gururunu elin oğlu için...

işi basit bir iş değil ama tavırlarında değişikliği işe girdikten sonra gördüğüm için tartışma esnasında onu attım ortaya
ayrıca ben bana aşkım cicim demedi diye bu tartışmayı çıkartmadım bi anda soğuk konuşmaya başladı sebebini sordum oda karşılığında canım istemedi diyince alındım
sevdiğine inanıyordum inşallah gururuna yenilip bize kıymaz
canım ben dün gece yapmam gerekenin fazlasını yaptım artık gerisi ona kalmış burada yazmadığım çok ağır laflar söyledi bana kendisi
yani tek suçlu ben değilim ama o işine ettiğim laftan ötürü bu yemini etti
artık geriye çekileceğim çünkü gerçekten kendimi affettirmek adına çok çabaladım dün akşam
öyle yapacağım canım zaman verdim umarım ne kadar saçma bir sebepten dolayı o bini bir para etmez laflarının önemsizliğini farkeder
bence bu konuda haksız olan sızısınız sımdı bosuna arayıp ıyıce kendı degerınız dusurmeyın bırakın bıraz nefes alsın zaten sızı sevıyorsa afedecektır.
zaten aramayacağım canım
işini küçümsediğimden demedim onu canım
bana karşı tavırlarındaki değişimi işe girdikten sonra gördüğüm için ordan dem vurdum hatamında farkındayım
ama oda böylesi saçma bir tartışma sonucu o yemini etmemeliydi beni gözden çıkarmışcasına ...

çok haklısın canım üzerine gitmeyi asla düşünmüyorum artık
dün o kadar aradım mesaj attım tek bi kelime yazmadı bile
oysaki onunda bana söylediği çok ağır laflar var hatta küfür boyutunda ...
kendisi ise işine 3 kuruşluk dedim diye bu yemin attı ortaya

Sana söylediği lafları küfür boyutuna ulaşan lafları nasıl kaldırabiliyosun??
Bir ilişkide en önemli şey saygı değilmidir!!
O sana o kadar ağır laf etti özür dileyen sensin
Ve o ettiği laflar yüzünden senden özür dahi dilemicek
Saygı olmayan yerde zamanla sevgide tat vermemeye başlar

kızlar ben bu haksızlığa dayanamıyorum artık bana resmen küfür etti kendisi ben ise sadece 3 kuruşluk işin dedim diye ettiği yemine bakın
ona rağmen gururumu hiçe sayıp ben aradım ben çabaladım yeter artık bıktım bu adamın bu hallerinden bu haksızlığa tahammülüm kalmadı

kurabiyem meraba,
anlattıklarına üzüldüm canım.çünkü daha önce de bu adamın buna benzer saygısızlıkları olmuştu.yanılmıyorum değil mi?
her sinirlendiğinde,sen haksız da olsan haddini aşıp sana kötü söler sarfetmesi hakkını nerden buluyo bu adam?
haksızsan kızsın,kırılsın,konuşmasın ama küfür etmek,hakaret etmek de neyin nesi?
saygısı olmayan adamın sevgisinden şüphe duyarım.
kendine bunu yaptırma canım.
sen bunları haketmiyosun.

Ama sen de onun gururunu çok incitmişsin 3 kuruşluk iş diyerek.
Erkek egosunun buna karşı tepkisi sert olur zaten. Küfrü gerektirmez ama çileden çıkartır, uzaklaştırırsın kendini ondan.
Sonuçta o bir şeyler yapıp para kazanmaya çalışan biri ve bunu küçümser tavırla o laf asla edilmemeliydi.
Sende başlamış her şey. Bence düzelirsiniz, merak etme. Biraz sabırlı ol, barışırsınız. Yatışmanız lazım önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…