- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
başlığı okudum, sonra ilk yazdıklarını okumaya başladım. dedim kesin adam kasiyer kızla aldattı. sonuna doğru oha dedim. durduk yere sorun çıkarmışsın şimdide ağlıyosun. ne diyim kendi düşen ağlamaz. ne yalan söyliyim bazen erkeklere acıyorum. biz kadınları gerçekten anlamak zor. ne yaptığımızı biliriz ne de ne istediğimizi. sadece yaparız. sevgilinin söylediklerine göre bu yaptıkların ilk değil, devamlı böyle baskı uyguluyorsun adamda. adama güvenmiyosan zaten o ilişki yürümez. adama böyle çocukça nedenlerden trip atarsan zaten o senden doğur sıkılır ve terkeder yakın bi zamanda. o yüzden kendini düzeltmekten başka bir çaren yok.
-ki sana örnek veriyim; aynı durum bende de vardı. ama ben değil karşı taraf senin gibiydi. bazı yerlerde öyle açık açık konuşamam ben. otobüste toplum içinde, tanımadığım insanların yanında vs. o yüzden telefonda mesafeli daha doğrusu yerine göre konuşurdum. seni seviyorum derdi 'bende' dediğimde memnun kalmazdı bende ne? vs gibi açık açık konuşturmaya çalışırdı bende suratına kapatırdım. sonuçta otobüsteyim. bu tür olayla sıklaşınca bende o kadar sıkıldım ki bu çoluk çocuk muhabbetinden ayrıldım.
haklısın canım sanırımcanım öyle ama her insanın olur sen mesela etraftakileri önemsemezsin ama demekki o rahatsız olmuştur ha bu senden rahatsız olmak anlamına gelmez ama demekki o an dememiş sana ki yalan söylemesinimi isterdin doğruyu demiş sana içimden gelmedi diye hani tamam üzülmüşsündür biz erkekler için daha fazla fedakarlık bir ton şey yapıyoruz ama onlarında bizim gibi olmasını beklememek lazım valla bekle bekle biz kendimize yapıyoruz sen takılma buna ama o bu konuya kızmamış bence işi için söylediğin o lafa kızmıştır ve çok dokunmuştur ona canım benim keşke demeseydin öyle haklıyken haksız duruma düşmüşsün sen evet abartılcak bişey yoktu ama biraz siniri geçer zaman gerçi sen sevgilini daha iyi bilirsin ama sinirle herşey oluyor tatlım düzelir inşallah kıyamam üzme kendini sen
haklısın canım sanırım
keşke o yemini etmeseydi ona çok üzüldüm ben
o yemini etmeseydi çoktan barışırdık biz ama o sebeple çıkmadı telefonlarıma biliyorum
inşallah arar ve ya ben aradığımda açar cimcimem ya aynen yör yapacağım bekleyeceğim üzerine gitmek asla çözüm olmuyor onu gördüm çünküüzülme kurabiyem kıyamam sana evet etmeseydi daha güzel farklı olurdu belki şuan ama kavga şuan daha çok taze bi bekle bakalım canım sen böyle üzülüyosun bi yaşanmışlığınız var sonuçta biraz gün geçsin üstünden siniri geçsin belkide o seni arayacak böyle kolay bitemez hiç bişey canım sıkma kendini azcık sabret bakalım zor olucak elbet ama sen üstüne gittikçe o daha çok çeker kendini senin üstüne ağırlık koymak için ne adım at ne geri git sadece bekle canım benim kıyamam üzülme oluruna varır herşey bitanem
canım ya ben bana aşkım cicim dememesini mesele etmedim ki bi anda soğuk konuşmasına takıldım benaglıyorum bunları yazarken,askımcı cıcımlı konusurken,sesı kesıldı bırden, yazınca bende adama o an bısey oldu sandım,
bırak adam ıcınden geldıgı gıbı davransın,heran askım balımlı konusmak zorundamı,hıcyere bırbırınızı kalbını kırıyosunuz
neden mesaj atmayı denemiyorsun eğer alttan almazsan ki alttan alman lazım düzelir belki
inşallah arar ve ya ben aradığımda açar cimcimem ya aynen yör yapacağım bekleyeceğim üzerine gitmek asla çözüm olmuyor onu gördüm çünkü
canım ya ben bana aşkım cicim dememesini mesele etmedim ki bi anda soğuk konuşmasına takıldım ben
haklısın çok saçma bir sebepten dolayı oldu
mesajlar attım çok aradım ama yok hiçbir şekilde cevap vermiyor
şuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var
işi basit bir iş değil ama tavırlarında değişikliği işe girdikten sonra gördüğüm için tartışma esnasında onu attım ortayacanım sana bişey söliyimmi inan bana seven erkek ne olursa olsun gitmez. şimdi gençlik farklı duygular yaşıyorsunuz inan bana ilerde daha farklı sorunlarda yaşanabilir hepimizin başında türlü türlü dert var koyuveriyoruz kendimizi kadın olmak böyle bişey herhalde.
bir erkeğin nefret ettiği birinci şey üzerinde baskı kurulması ikincisi de işine laf edilmesi sevgilin o an baskı hissetmiş olabilir. aşkım meleğim dememiş canım demişse bunda bişey yok yani eşim bana markette aşkım faln dese hele ki kasada bu onun için rezalet bir durum olurdu herhalde. ya da sigara kullanıyormu bilmiyorum oruç başına vurmuştur...vs
mesajlarında özür dilemek yerine yanlış anladığını anlatsan ama canım neden güvenmiyorsun neden şüphe ediyorsun eğer başkası olsa neden senle vakit kaybetsin
başta söylediğimi tekrar söylüyorum EĞER SEVİYORSA SEN KOVSAN BİLE GERİ GELİR zamana bırak
canım ben dün gece yapmam gerekenin fazlasını yaptım artık gerisi ona kalmış burada yazmadığım çok ağır laflar söyledi bana kendisidiğer tartıştığınız konuda birşey diyemem ama işini dilinize dolamanız 3 kuruşluk diyerek aşağılamanız hele hele arkadaşınızla konuşur gibi "havaladın" demeniz çok çok ayıp birşey...birşey söylemiş "bundan sonra sana tek laf verirsem " demiş..bundan sonra size birşey anlatmayacağını, anlattığı için pişman olduğunu açıkca belirtmiş..çünkü verdiği ya da anlattığı, onu rahatsız eden ya da etmeyen birşeyi hemen ona karşı kullanmışsınız..üzgünüm ama size olan güvenini yitirmiştir bu durumda..biliyorum çünkü aynı şeyi kardeşim bana da yapardı..ne kadar öfke ve kin dolardım anlatmamam..kendi kendime asla kendimle ilgili birşeyi anlatmayacağım derdim..
özür dileyin ama sadece bunun için dileyin diğer konu size kalmış..umarım sarfettiğiniz sözleri unutturabilirsiniz..iyi şanslar
öyle yapacağım canım zaman verdim umarım ne kadar saçma bir sebepten dolayı o bini bir para etmez laflarının önemsizliğini farkederBelki o is onun için cok değerli 3 kuruş is deyip aşalamaniz iyi olmamış. Kim olsa kırılırO an belki canım kelimesi icinden gelmiştir canım demiyor diye bu artık o sözü kullanmayacaği anlamına gelmiyorki grur yapmış erkek arkadasınız bence haklıda özür dileyip bekleyin bazı sözler inciltebilir insanı hele hele sevdiğinin sözleri daha cok yaralar zaman verin doner ins.
zaten aramayacağım canımbence bu konuda haksız olan sızısınız sımdı bosuna arayıp ıyıce kendı degerınız dusurmeyın bırakın bıraz nefes alsın zaten sızı sevıyorsa afedecektır.
işini küçümsediğimden demedim onu canımçok şımarıkça davranmışsınız... bende eşimle konuşurken bir başkası duysa konuşmamı daha bir ciddileşirim. kimsenin benim sevdiğimee ettiğim aşk sözcüklerini duyması gerekmez...
hele işi için söylediğiniz 3 kuruşluk iş çok ağır olmuş...
erkeklerin işine , parasına laf etmek büyük saygısızlık.
daha fazla üstüne gidipte kaldırma k.çını boşver...
böyle böyle başlar erkeklerin şımarıklığı..
sen aman huzur kaçmasın küskünlük olmasın diye bi adım atarsın o attığın adım artık senin görevin olur üstüne yapışır...
her kavgadan sonra daha çok şımaran bi adam çıkar karşına..
şimdi defol git demiş sen onu şımarttıkça s.ktr gite döner...
hata sende yada onda farketmez bu dereceye gelinecek bişey yok..
arama bırak ne hali varsa görsün...
kaybetme gururunu elin oğlu için...
off dilime hakim olamadım canım çok pişmanım şuanda keşke pişmanlığımı görebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?