çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

o nasıl laf ya tövbe Yarabbim
işe girince havalanıp havalanmadığını bilmem ama Allahın adını bu kadar kötü bir cümlede kullanması... ne bileyim
tövbe tövbe sinirim bozuldu
evet işte onada ayrıca çok kızdım ben off napıcam ben

bende çoğu zaman öyleyim bitanem
açsa konuşacağım ama o kadar aradım açmadı açmıyor sana tek laf verirsem diye etti zaten yeminini
aslında o çok daha fazla hatalı biliyomusun
çok kötü laflar saydı ama benim işine 3 kuruşluk dememle celallendi bu kadar
kesinlikle aramayacağım

zaman ver en iyi çözüm bu sen bu adamla bir gelecek istiyorsan canım sana bunu bir evlilik ve aile danışmanı olarak söylüyorum bunun için normalde para alıyorum ben diline hakim olacaksın güzelim yüksek ses, dır dır ,baskı fazla sevgi gereğinden fazla ilgi gibi etmenlerden çabuk sıkılırlar ve yaptıkları en iyi şeyi yapıp kaçarlar huzuru aramak için şimdi ne yapacağız ilk önce ağır olacağız bize güvenecekler ama terk edip her an gidebileceğimizi de bilecekler kaybetmekten korkacaklar seviyorum derken bu sevginin de bitebileceğinden korkacaklar biz ne yapacağız güveneceğiz ama iki gözümüzü de kapatmadan erkekler hata yapma oranı yüksek varlıklar her hatasını başına kakmayacağız ama hatalarını da gördüğümüzü hissettireceğiz saygılı davranacağız ve saygılı olmalarını sağlayacağız kendimize değer vereceğiz ve tabi ki ona da unutma karşılığı olan tek şey mutlu etmektir bir terapim de bu kadar çok konuşmam ücretimi çift alacağım sevgiler

o da hatalıdır tabı bız sadece senın dedıklerını bılıyoruz
erkekler bu durumlarda bızden daha kırıcı olabılıyor

-3 kuruşluk ış- demen hoş olmamış bılıyoruz ama bu kadar abartılcak bırşey değıl bu ya
hadı tamam bağrırsın edersın ama o yemın ne öyle... sankı düşmanın

sınırlerı yatışsın bakalım canım, adam gıbı konusursunuz
bende şüphelenırdım ama bırden soğuk konuşmasına
ılla canım cıcım demek zorunda değıl ama bırden öyle olması tuhaf :44:

evet tatlım bende onu yaşadım işte burada bazı arkadaşlar sanki ben sürekli bana aşkım de sevgilim lafını ağzından düşürme diyip onu sıkmışım gibi eleştirdiler beni ama
asla öyle bir durum söz konusu olmadı bi anda sus pus olması beni işkillendiren ondan doğdu zaten bu tartışmalar
ettiği yemin çok fazla oldu çok abarttı
bakalımbekleyeceğim ama aramayacağım üzerine düştükçe daha bi çekiyo kendisini bende aramayacağım

nazlanır ozaman yada ters bırşey söyler soğuk davranır
afedersın bı tarafı kalkar

zamana bırak bakalım ama üzme kendını olur mu kurabıyem

oo çok şansılıyım ben böyle başarılı bir danışman bana yardımcı oluyor çok büyük bir motive oldu bu bana
dediklerinizin hepsi birer inci niteliğinde inanın ama bazı durumlar karşısında malesef yeniliyorum kendime
biz beraberken o kadar kafa dengi o kadar mutlu bir çiftiz ki ama şu telefondaki muhabbetlerimize mutlaka sorun çıkıyor ve tartışma uzayıp gidiyor
ayrı şehirlerde olmak bu sebeplerle çok zor ilişki açısından

nazlanır ozaman yada ters bırşey söyler soğuk davranır
afedersın bı tarafı kalkar

zamana bırak bakalım ama üzme kendını olur mu kurabıyem

aynen öyle üzerine giderek onu tamamen haklı çıkarttım ben şimdi oysaki onunda haksız olduğu taraflar var hemde çok fazla

zamana bıraktım bitanem üzülmemeye çalışacağım çok sağol

kurabiyem sanırım sen biraz fazla alıngansın hani aşkım demiyosa falan sana soğukmuş gibi geliyor ama öyle düşünme canım benim düşünki ailenlesiniz onların yanında da sana böyle diyemicek o zamanda mı zoruna gidicek yapma kuzum sen birazcık abartmışsın olayı hani değiştin derken mustafaya ne takım değişiklikleri var anlayamadım ama keşke üç kuruşluk iş deyip küçümser gibi aksettirmseydin ona erkek sonuçta biz gurur yapmasakta onlar herşeyin gururunu yaparlar anlama veremediğimiz şu erkeklik gururu bence biraz zaman geçsin azcık sabret sen şimdi üstüne gittikçede inada biner iş dönmez deme neler neler oluyor hayatta olmaz dedğimiz şeylr oluyor sabret bakalım bekle ne olucak canım üzme kendini sıkmamaya çalış kıyamam

aynen öyle üzerine giderek onu tamamen haklı çıkarttım ben şimdi oysaki onunda haksız olduğu taraflar var hemde çok fazla

zamana bıraktım bitanem üzülmemeye çalışacağım çok sağol

aferım sana

bak fazla damar dınlemekte yok bunalıma gırmek ağlamak üzülmek yok
güçlü dur kı oda hatasını anlasın hemen koyverme kendını

öptüm senı kurabıyem

tatlım bencede bu kadar üsteleme sen bu zamana kadar dedirtebildiğine şükret demediyse demesin iki kelime için güzelim ilişkiye kıyılırmı sende en ufacık bişeyde çocuğa koymuşsun postayı insanlık hali olabilir çocuğun o anda içinden gelmemiştir demek büyütme bu kadar bu çocuğu gerçekten seviyosan çokta zorlama herkesin bir sabrı var hiç uğruna güzelim ilişkiyi harcama boşuna :/

ettiği yemin söylediği sözler çok yersiz saçma yani böyle bi yemin etmek için hiçbişey gerekçe olamaz bence kaldıki ortada hiç bişey yokken böyle söylemesi beni düşündürdü. ne kadardır tanışıyosunz bilmiyorum ama bu onun kişiliği ile ilgili bi ipucu olabilir senin için . iyi tanımaya çalış .. bu insan allah için inancı oruç tutuyor ama orçluyken ettiği yemin hiç de inancına uygun düşmemiş bu kadar basit bi mesele bu kadar büyümemeliydi

canım benim ben bana aşkım sevgilim bebeğim demedi diye alınmadım ki bir anda öyle bir soğuk konuşmaya başladı ki dikkatimi çekti ister istemez ve üzerinde durdum ne oldu bi anda diye
yoksa aşkım sevgilim demezse demesin normal şartlarda öyle takılacak biri değilim
her ne olursa olsun o yemini edecek bi taertışma yaşamadık biz ona canım sıkılıyor benim
inşallah ne kadar fevri davrandığının farkına varır ben hataamın zaten farkındayım tatlım baksana aradım o kadar açmadı

başlığı okudum, sonra ilk yazdıklarını okumaya başladım. dedim kesin adam kasiyer kızla aldattı. sonuna doğru oha dedim. durduk yere sorun çıkarmışsın şimdide ağlıyosun. ne diyim kendi düşen ağlamaz. ne yalan söyliyim bazen erkeklere acıyorum. biz kadınları gerçekten anlamak zor. ne yaptığımızı biliriz ne de ne istediğimizi. sadece yaparız. sevgilinin söylediklerine göre bu yaptıkların ilk değil, devamlı böyle baskı uyguluyorsun adamda. adama güvenmiyosan zaten o ilişki yürümez. adama böyle çocukça nedenlerden trip atarsan zaten o senden doğur sıkılır ve terkeder yakın bi zamanda. o yüzden kendini düzeltmekten başka bir çaren yok.
-ki sana örnek veriyim; aynı durum bende de vardı. ama ben değil karşı taraf senin gibiydi. bazı yerlerde öyle açık açık konuşamam ben. otobüste toplum içinde, tanımadığım insanların yanında vs. o yüzden telefonda mesafeli daha doğrusu yerine göre konuşurdum. seni seviyorum derdi 'bende' dediğimde memnun kalmazdı bende ne? vs gibi açık açık konuşturmaya çalışırdı bende suratına kapatırdım. sonuçta otobüsteyim. bu tür olayla sıklaşınca bende o kadar sıkıldım ki bu çoluk çocuk muhabbetinden ayrıldım.

aferım sana

bak fazla damar dınlemekte yok bunalıma gırmek ağlamak üzülmek yok
güçlü dur kı oda hatasını anlasın hemen koyverme kendını

öptüm senı kurabıyem
yok bebiş şimdi hareketli parçalara geçtim ağlamicam en azından bu gecelik
güçlü olcam hemde
bende seni çoköptüm kuzum çok sağol
canım ben bana aşkım demedi diye tartışma çıkaarmadım ki bi anda soğuk konuşmaya başlamadı sıktı canımı
yoksa bende asla kıymak istemiyorum bize
aynen canım bende öyle düşündüm
oruçluyken öyle kötü sözler söylemesi o yemini etmesi benide çok üzdü

Son düzenleme:

canım öyle ama her insanın olur sen mesela etraftakileri önemsemezsin ama demekki o rahatsız olmuştur ha bu senden rahatsız olmak anlamına gelmez ama demekki o an dememiş sana ki yalan söylemesinimi isterdin doğruyu demiş sana içimden gelmedi diye hani tamam üzülmüşsündür biz erkekler için daha fazla fedakarlık bir ton şey yapıyoruz ama onlarında bizim gibi olmasını beklememek lazım valla bekle bekle biz kendimize yapıyoruz sen takılma buna ama o bu konuya kızmamış bence işi için söylediğin o lafa kızmıştır ve çok dokunmuştur ona canım benim keşke demeseydin öyle haklıyken haksız duruma düşmüşsün sen evet abartılcak bişey yoktu ama biraz siniri geçer zaman gerçi sen sevgilini daha iyi bilirsin ama sinirle herşey oluyor tatlım düzelir inşallah kıyamam üzme kendini sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…