- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
evet işte onada ayrıca çok kızdım ben off napıcam beno nasıl laf ya tövbe Yarabbim
işe girince havalanıp havalanmadığını bilmem ama Allahın adını bu kadar kötü bir cümlede kullanması... ne bileyim
tövbe tövbe sinirim bozuldu
evet ettığı yemın çok büyük çok ağır
ama hepımızın bı anlık sınırle ağzımızdan öyle şeyler çıkmıyor mu?
Bak mesela bende öfkemı kontrol edemem, erkek arkadaşımın boğazına bıçak dayadım duşun
onuda geçtım kaç kez yaka paça evden attım herıfı
neler söyledım, ama o bırakmıyor
Baktın aramıyor ama pışmansın
sen ara, anlat durumu özür dıle
bıraz abartmışsın olayı kabul etmelısın bence ama sende farkındasın zaten
sadece bıraz zaman ver kı o da kafasını toparlasın
eğer şımdı daha fazla üstüne gıdersen ters teper emınım
şuan hala sınırlıdır, ters bırşey söyler hepten ışın ıçınden çıkamazsın üzülürsün
zaman ver en iyi çözüm bu sen bu adamla bir gelecek istiyorsan canım sana bunu bir evlilik ve aile danışmanı olarak söylüyorum bunun için normalde para alıyorum bencanım mantık çerçevesinde beni nede güzdl eleştirmişsin sağol hatalarımın farkına daha iyi vardım
öyle sürekli beni pohpohla aşkını heryerde belli et diyen biri değilim yanlış anlaşılmasın
normalde yapmadığı bişeydi bi anda yapınca ister istemez kafam takıldı ve verdiği cevap karşısında sinirlerim bozuldu
oda çok laf saydı bana öfkeyle bende söylendim ama o büyük yemini edeceği kadar bişey yaşamadık çok abarttı orada yoksa ben hatamın farkındayım
bende çoğu zaman öyleyim bitanem
açsa konuşacağım ama o kadar aradım açmadı açmıyor sana tek laf verirsem diye etti zaten yeminini
aslında o çok daha fazla hatalı biliyomusun
çok kötü laflar saydı ama benim işine 3 kuruşluk dememle celallendi bu kadar
kesinlikle aramayacağım
sonunuz ne olacak çok merak ediyorum
öyle yemin edilir mi yaa
ama erkekler ediyor işt etatlım benim de başıma gelmişti
o da hatalıdır tabı bız sadece senın dedıklerını bılıyoruz
erkekler bu durumlarda bızden daha kırıcı olabılıyor
-3 kuruşluk ış- demen hoş olmamış bılıyoruz ama bu kadar abartılcak bırşey değıl bu ya
hadı tamam bağrırsın edersın ama o yemın ne öyle... sankı düşmanın
sınırlerı yatışsın bakalım canım, adam gıbı konusursunuz
bende şüphelenırdım ama bırden soğuk konuşmasına
ılla canım cıcım demek zorunda değıl ama bırden öyle olması tuhaf :44:
evet tatlım bende onu yaşadım işte burada bazı arkadaşlar sanki ben sürekli bana aşkım de sevgilim lafını ağzından düşürme diyip onu sıkmışım gibi eleştirdiler beni ama
asla öyle bir durum söz konusu olmadı bi anda sus pus olması beni işkillendiren ondan doğdu zaten bu tartışmalar
ettiği yemin çok fazla oldu çok abarttı
bakalımbekleyeceğim ama aramayacağım üzerine düştükçe daha bi çekiyo kendisini bende aramayacağım
zaman ver en iyi çözüm bu sen bu adamla bir gelecek istiyorsan canım sana bunu bir evlilik ve aile danışmanı olarak söylüyorum bunun için normalde para alıyorum bendiline hakim olacaksın güzelim yüksek ses, dır dır ,baskı fazla sevgi gereğinden fazla ilgi gibi etmenlerden çabuk sıkılırlar ve yaptıkları en iyi şeyi yapıp kaçarlar huzuru aramak için şimdi ne yapacağız ilk önce ağır olacağız bize güvenecekler ama terk edip her an gidebileceğimizi de bilecekler kaybetmekten korkacaklar seviyorum derken bu sevginin de bitebileceğinden korkacaklar biz ne yapacağız güveneceğiz ama iki gözümüzü de kapatmadan erkekler hata yapma oranı yüksek varlıklar her hatasını başına kakmayacağız ama hatalarını da gördüğümüzü hissettireceğiz saygılı davranacağız ve saygılı olmalarını sağlayacağız kendimize değer vereceğiz ve tabi ki ona da unutma karşılığı olan tek şey mutlu etmektir bir terapim de bu kadar çok konuşmam ücretimi çift alacağım sevgiler
nazlanır ozaman yada ters bırşey söyler soğuk davranır
afedersın bı tarafı kalkar
zamana bırak bakalım ama üzme kendını olur mu kurabıyem
Seninde gururun vardır heralde..Bırak o düsünsün ne yapacagını..Kendini ne kadar hırpalarsan hırpala olacagına varır takma gercekten bir erkek icin degmez..Dönerse senindir
şuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var
aynen öyle üzerine giderek onu tamamen haklı çıkarttım ben şimdi oysaki onunda haksız olduğu taraflar var hemde çok fazla
zamana bıraktım bitanem üzülmemeye çalışacağım çok sağol
kurabiyem sanırım sen biraz fazla alıngansın hani aşkım demiyosa falan sana soğukmuş gibi geliyor ama öyle düşünme canım benim düşünki ailenlesiniz onların yanında da sana böyle diyemicek o zamanda mı zoruna gidicek yapma kuzum sen birazcık abartmışsın olayı hani değiştin derken mustafaya ne takım değişiklikleri var anlayamadım ama keşke üç kuruşluk iş deyip küçümser gibi aksettirmseydin ona erkek sonuçta biz gurur yapmasakta onlar herşeyin gururunu yaparlar anlama veremediğimiz şu erkeklik gururu bence biraz zaman geçsin azcık sabret sen şimdi üstüne gittikçede inada biner iş dönmez deme neler neler oluyor hayatta olmaz dedğimiz şeylr oluyor sabret bakalım bekle ne olucak canım üzme kendini sıkmamaya çalış kıyamam
yok bebiş şimdi hareketli parçalara geçtim ağlamicam en azından bu gecelikaferım sana
bak fazla damar dınlemekte yok bunalıma gırmek ağlamak üzülmek yok
güçlü dur kı oda hatasını anlasın hemen koyverme kendını
öptüm senı kurabıyem
canım ben bana aşkım demedi diye tartışma çıkaarmadım ki bi anda soğuk konuşmaya başlamadı sıktı canımıtatlım bencede bu kadar üsteleme sen bu zamana kadar dedirtebildiğine şükret demediyse demesin iki kelime için güzelim ilişkiye kıyılırmı sende en ufacık bişeyde çocuğa koymuşsun postayı insanlık hali olabilir çocuğun o anda içinden gelmemiştir demek büyütme bu kadar bu çocuğu gerçekten seviyosan çokta zorlama herkesin bir sabrı var hiç uğruna güzelim ilişkiyi harcama boşuna :/
aynen canım bende öyle düşündümettiği yemin söylediği sözler çok yersiz saçma yani böyle bi yemin etmek için hiçbişey gerekçe olamaz bence kaldıki ortada hiç bişey yokken böyle söylemesi beni düşündürdü. ne kadardır tanışıyosunz bilmiyorum ama bu onun kişiliği ile ilgili bi ipucu olabilir senin için . iyi tanımaya çalış .. bu insan allah için inancı oruç tutuyor ama orçluyken ettiği yemin hiç de inancına uygun düşmemiş bu kadar basit bi mesele bu kadar büyümemeliydi
canım benim ben bana aşkım sevgilim bebeğim demedi diye alınmadım ki bir anda öyle bir soğuk konuşmaya başladı ki dikkatimi çekti ister istemez ve üzerinde durdum ne oldu bi anda diye
yoksa aşkım sevgilim demezse demesin normal şartlarda öyle takılacak biri değilim
her ne olursa olsun o yemini edecek bi taertışma yaşamadık biz ona canım sıkılıyor benim
inşallah ne kadar fevri davrandığının farkına varır ben hataamın zaten farkındayım tatlım baksana aradım o kadar açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?