- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
sorun dogum günümde hedıye almaması degıl.. ınsan öyle günlerde kendını özel hıssetmek ıstıyor helekı sevgıdı tarafından.. ne zaman kavga etsek pencerenın önüne gelmesını bılıyor ama dogum günümde gelıp bır sarılamadı..onun ıykı dogdun canım sevgılım deyıp sarılmasını ben yüzlerce hedıyeye tercıh ederdım..
ve asıl canımı yakan bana yalan söylemesı.. acındırması kendısını.. borclarımda borclarım.. bız onun borcları yüzünden bır sınemaya gıdemıyoruz ama nereden buluyorsa(!) party ve alkol ıcın para buluyor beyfendı.. gercı senın paranla borcumu kapattım dedı ama bence benım verdıgım parayla gözümün ıcıne baka baka gıttı gece gezmesıne.. sorun onun bana yalan söylemesı.. yatıyorum ıyı geceler deyıpde sabaha kadar eylenmesı.. salak yerıne koydu benınasıl güvenırım ınanırrım ben artık onaa
ferdi tayfur - herseyi bitirdik - YouTube
BİRTANEM KONU SAHIBI BU PARÇAMDA SANA GELSIN ...
ÜZMEK DEGIL AMACIM AMA RAHATLARSIN BIRAZ
şimdi daha iyi anladım tatlım yalan söylemesi çok kötü olmuş ama hatasını anlayıp senden özürde mi dilemedi?
bide doğum gününde parayla alınan bir hediyeden çok yanında bulunma sarılma öpme iyi ki doğdun deme bile çoğu hediyeden değerlidir bilirim
üzme sen kendini ama
bence siniri geçince barışırsınız,,erkeklerr sinirlenince biraz kırıcı konuşurlarr,,biraz üstüne gitmişin belki o durumda müsait diğildii...sakinleşşinn konuşunn...
ablam ne yapıyorsun sen yaaa ?
yaa bende bılmıyorumkı suan damaRa bağlamış duurmdayım
Benı rahatlatıyor belkı konu sahıbesıde azcık rahatlar nebılım...
Ters tepkı neyım mı yapar kınee heme sıleyım gormeden barıı...
ablam ne yapıyorsun sen yaaa ?
sağol canım benimferdi tayfur - herseyi bitirdik - YouTube
BİRTANEM KONU SAHIBI BU PARÇAMDA SANA GELSIN ...
ÜZMEK DEGIL AMACIM AMA RAHATLARSIN BIRAZ
bizimkide 24 yaşında ama sonunu düşünmeden büyük yeminlere kalkışabiliyor hemde saçma bir tartışma sonucundadılıyor pazar gününden berı.. telefonumu kapattım...zıle basamıyor bılıyor babam evde.. odamdakı pencereye tas atıp durdu pazar gününden berı pencereden ayrılmadı neredeyse evlılık teklıflerı fln edıyor sankı ben evet dıye üstüne mı atlıcam senın yaa ne sanıyor bu kendını..
bırde yasıda kücük degıl 25 yasında bu ınsann!!
en komık sözüde yanı komıgıme gıden hıc cıddıye almadıgım sözü: cocuklarımın anası ol .. allahımm yaa lafa bakk.. senın o haraketıne bırde ben senın cocuklarına analık mı yapcamsen önce adam ol adam
Oruç bu mevsimde cidden insanları çok gergin yapmaya başladı bunu daha iyi anlıyorum şu an.
Öf desen birine oruçluyken bana mı dedin onu diyip üstüne yürüyecek hale gelen arkadaşlarım var.
Sizinki de biraz ondan olmuş.
Pireyi deve yapma muhabbeti yani.
Böyle böyle o kadar çok kırıyoki insanlar birbirlerini hiç farketmeden.
Ettiği yemin hoş olmamış ama bence orucun verdiği bi agresiflik.
Senin de sana aşkım demedi diye verdiğin tepki.
Düzelir sakinleşmesini bekle ama şahsen ben olsam o yeminden sonra korkardım yaaw .
Kurabiye bence arama şımdılık
ortada okadar abartılcak bırşey yok, ne ayrılması
bu kadar çabuk vazgeçemez bence
açlık başına vurmuş, sende bıraz üstüne gıdınce patlak vermış beyfendı..
1hafta sonra baktın aramıyor, bı mesaj at
bılmıyorummm bacım sende benı bıle depresyona soktun bu şarkılarla hee
ettiği yemine ne diyosun peki çok büyük bi yemin etti sırf bu sebeple tamamen bitirir aramazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?