çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

şimdi daha iyi anladım tatlım yalan söylemesi çok kötü olmuş ama hatasını anlayıp senden özürde mi dilemedi?
bide doğum gününde parayla alınan bir hediyeden çok yanında bulunma sarılma öpme iyi ki doğdun deme bile çoğu hediyeden değerlidir bilirim
üzme sen kendini ama

Son düzenleme:

dılıyor pazar gününden berı.. telefonumu kapattım...zıle basamıyor bılıyor babam evde.. odamdakı pencereye tas atıp durdu pazar gününden berı pencereden ayrılmadı neredeyse evlılık teklıflerı fln edıyor sankı ben evet dıye üstüne mı atlıcam senın yaa ne sanıyor bu kendını..

bırde yasıda kücük degıl 25 yasında bu ınsann!!

en komık sözüde yanı komıgıme gıden hıc cıddıye almadıgım sözü: cocuklarımın anası ol .. allahımm yaa lafa bakk.. senın o haraketıne bırde ben senın cocuklarına analık mı yapcam sen önce adam ol adam

bence siniri geçince barışırsınız,,erkeklerr sinirlenince biraz kırıcı konuşurlarr,,biraz üstüne gitmişin belki o durumda müsait diğildii...sakinleşşinn konuşunn...

bence siniri geçince barışırsınız,,erkeklerr sinirlenince biraz kırıcı konuşurlarr,,biraz üstüne gitmişin belki o durumda müsait diğildii...sakinleşşinn konuşunn...

bencede ınsallah barıssınlar baksana ortada cok büyük bır sorun yok öyle.. cözülmeyecek bır mesele yok.. bıraz büyük konusmus sdece

Oruç bu mevsimde cidden insanları çok gergin yapmaya başladı bunu daha iyi anlıyorum şu an.
Öf desen birine oruçluyken bana mı dedin onu diyip üstüne yürüyecek hale gelen arkadaşlarım var.
Sizinki de biraz ondan olmuş.
Pireyi deve yapma muhabbeti yani.
Böyle böyle o kadar çok kırıyoki insanlar birbirlerini hiç farketmeden.
Ettiği yemin hoş olmamış ama bence orucun verdiği bi agresiflik.
Senin de sana aşkım demedi diye verdiğin tepki.
Düzelir sakinleşmesini bekle ama şahsen ben olsam o yeminden sonra korkardım yaaw .

Kurabiye bence arama şımdılık
ortada okadar abartılcak bırşey yok, ne ayrılması
bu kadar çabuk vazgeçemez bence
açlık başına vurmuş, sende bıraz üstüne gıdınce patlak vermış beyfendı..
1hafta sonra baktın aramıyor, bı mesaj at

bılmıyorummm bacım sende benı bıle depresyona soktun bu şarkılarla hee

bılmıyorummm bacım sende benı bıle depresyona soktun bu şarkılarla hee

olmasaydı derdimiz söylermiydi ferdi abimizz

Son düzenleme:
ferdi tayfur - herseyi bitirdik - YouTube

BİRTANEM KONU SAHIBI BU PARÇAMDA SANA GELSIN ...
ÜZMEK DEGIL AMACIM AMA RAHATLARSIN BIRAZ
sağol canım benim
bizimkide 24 yaşında ama sonunu düşünmeden büyük yeminlere kalkışabiliyor hemde saçma bir tartışma sonucunda
erkekler malesef bizim gibi tereddütlü kızamıyorlar olaylar karşısında biz serin kanlı olabiliyoruz ama onlar fevri davranabiliyorlar
onlara göre bu yaptıkları bişey değil ama bizi nasıl derinden sarstıklarını bilmiyorlar

inşallah canım dediğin gibi o yemini benide korkutuyor çünkü çok önem verir bu tür şeylere çok guruludur

ettiği yemine ne diyosun peki çok büyük bi yemin etti sırf bu sebeple tamamen bitirir aramazsa

o nasıl laf ya tövbe Yarabbim
işe girince havalanıp havalanmadığını bilmem ama Allahın adını bu kadar kötü bir cümlede kullanması... ne bileyim
tövbe tövbe sinirim bozuldu

ettiği yemine ne diyosun peki çok büyük bi yemin etti sırf bu sebeple tamamen bitirir aramazsa

evet ettığı yemın çok büyük çok ağır
ama hepımızın bı anlık sınırle ağzımızdan öyle şeyler çıkmıyor mu?

Bak mesela bende öfkemı kontrol edemem, erkek arkadaşımın boğazına bıçak dayadım duşun
onuda geçtım kaç kez yaka paça evden attım herıfı
neler söyledım, ama o bırakmıyor

Baktın aramıyor ama pışmansın
sen ara, anlat durumu özür dıle
bıraz abartmışsın olayı kabul etmelısın bence ama sende farkındasın zaten

sadece bıraz zaman ver kı o da kafasını toparlasın
eğer şımdı daha fazla üstüne gıdersen ters teper emınım
şuan hala sınırlıdır, ters bırşey söyler hepten ışın ıçınden çıkamazsın üzülürsün

canım sakin ol once. bir şey olmaz barışırsınız.
sende ustune gıtmıssın sorun yaratma her şeyde...
onu sıkmışsın,sıkma da kendıne laf söyletme bu kadar...

Seninde gururun vardır heralde..Bırak o düsünsün ne yapacagını..Kendini ne kadar hırpalarsan hırpala olacagına varır takma gercekten bir erkek icin degmez..Dönerse senindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…