bundan tam 16 gün önce artık bittii sıkıldım beni boğdun dedi çekti gitii seni artık sevmiyorum dedi çekti gitti 15 gün dür geri dönsün diye o kadr çok yalvardım ki ama istemiyorum artık bitii dedi bir günde 1.5 yıllık bir sevgi nasıl biter kızlr sizin yazılarını okuyarak ayakta duruyorum dün bana senden daha iyisini buldum bile dedi inanmak istemdim buna ama ya doğruysa bu kısa zamnda benden iyisini nasıl buldu kafayı yiyeceğim nasıl geçer bu acı döner mi dönerse ben ne derim ne yaprım sürekli kafam bunlarla mesgul acı çekmek bu olsa gerk beni aldatmadığın sürece seni ASLA bırakmam diyen adam nerde şimdi
beni sevdi bunu biliyorum oturur özlediğin de ağlrdı benimle bu adam çok sevdi belki de benden çok sevdi şimdi gittii o kadr çok istiyom ki artık onun için üzülmemek2 sey war simdi kafamda.
1- 1,5 yıldır beraberdik diyorsun sewmio olsa neden okdr uzun bi süre seninle olsun daha önce bırakır giderdi diyorum acaba önemli bi sebebimi war bilemiycem.
2- Eğerki 1.5 yıl içinde hiç sewmemiş ise gerçekten sıkılıp başkasını bulmuş ise bence hiç arkasından acı çekmeye değmez çünkü sewen insan ne olursa olsun sewdiğini asla bırakmaz sadece hayırlısını iste boşwer gidenin arkasından ağlama yalwarma kii bende aynı hatayı yaptım o senin peşinden koşsun bu kadar çok sewdiğine rağmen başkalarında o değeri sewgiyi bulabilecekmi sanmıyorum ama sabırla beklemelisin
bende istanbulyum oda şehir dşında okul varken rahttım sık sık görüşrdük ben işe başldım beni bir anda terk etii hata benimdi gerçekten sıkmıştım onu ama çok pişman oldum uğraşma sevgim bittii dediahh canımm sun eşim oln insan değil ama daha evelki ilişkimde aynısı bnada oldu..2yıllık bir ilişkim vardı gayet güzeldi beni bir kere bile üzmemişti ama bir insan bu kadar iyi olamaz dimi?neyse 2yılın sonunda ailesiyle tanıstım ailesi doğuda cok ucra bir yerde bende doğmabüyüme istnbulluyum..ordan dödükten sonra sevgiilim beni aradı ve durduk yere tek söylediği ayrı dünyalrın insanıyız oldu..benim dünym yıkıldı tbiki..tek kötü söz etmedim yalvarmadım söylediğim tek söz sen beni unutamycaksın oldu..birdaha hiç aramadım hiçç..hayatıma devam ettim baska biri oldu aylr sonra beni aradı ve seni sewiyorum dedi ama bende coktan bitmişti..ve bu durum ben evlenene kadar yaklsık 3 yıl böyle gitti..erkekler ani ve sacma krarlar alabiliyor..cok seviyorsan sabret..ortak ark.hala var ve adımı duyunca yıllar sonra bile kendimi hiç affetmiyorum diyor!!!gerci ben evliyim sun baskasıyla cokta mutluyum birde bebişim olacakzemuszemusüzme kendini pişman olacaktır!!
bende istanbulyum oda şehir dşında okul varken rahttım sık sık görüşrdük ben işe başldım beni bir anda terk etii hata benimdi gerçekten sıkmıştım onu ama çok pişman oldum uğraşma sevgim bittii dedibu kadr kısa zamn daa
bizimde araya ayrılık girince bitti..cok seviyordu(?)inan ondan daha cok seveceğin birileri var bir yerlerde..onun için ypmyacağım bircok seyi eşim için yaptım..ama eşim benden hiç vazgecmedi..benvazgecmek istesem bile o gecmedi bu cok önemli erkek dediğin yannda durck canım sıkıyı görünce kacmaycak!!eğer kacıyorsa ondan zaten bir eş olmaz..bunları suan düşünemiyorsun canın acıyor biliyorum ama inan hayat böyle..eşimi dünyadaki kimseye değişmem onunla olduğundan cok daha mutlu olacağına inanıyorum.. sildim diyorsa sen de sil bakalım neler olacak hayatındakaydirigubbakcemile5
ben onunla sanki tekrar doğmuştum öyle bir zamnda girdi ki hayatıma benim haytıma işık oldu sanki herşeyimi yoluna soktum hep dua ettim ona senin sayende çamurdan çıktım ben diye şimdi beni o çamurun en büyüğüne attıı ben ne yaptıysam sıktıysamda onu sevdiğim uzakta kıskançlıktan yaptım belki ama hep fedakar oldum ona şimdi ne oldu anlamdım geçecek birgün biliyorum ama ne zamanyüreğim yanıyo
şu 15 günde onun dışında da o kadr şeyle uğraştım ki hacizler iş problemleri bunları bile bile bir gün bile yanımda durmadı herşey iyiyken iyiydi kötüyken kötü oldum şu duruma o üniversiteye başldı bu sene onunla birlikte ben de tercih yaptım adaklar adadım okusun mesleği olsun diye o ne yaptı okuldan birini bulmuş pişkin pişkin de ben bulmadım onlar beni buldu ne yapyım dedi bana
oyy oyy bırak gitsin böyle adamın durması zarar!!yasın kac canım bu arada?
25 yaşındayım ben okudum mesleğimi elime aldım tek isteğim güçlü bir kadın olup tek başıma ayaklrımın üzerinde durmak öyle de kötü bir zamn ki ailemden uzakta çalışıyorum yalnızım yani destek olacak kimsem yok acıkcası 2 tane dostum var onlarda evliki hazırlığı yapıyı ellernden geldikçe yanımdalr ama boşluk kötü
bu adam benimle tanıştığında 5 vakit namaz kılan llh yolu bilen bir adamdı en çok o yönünü sevmiştim allh korkusu olma yönünü şimdi duyurum da haftada 3 4 gece içki içiyormuş senin yüzünden içiyorum bir düşmedin be yakamdan diyordu hani diyorum ki ne yaptım bu kadr ona yaa sorular sorular kafamda işteeanladım cnım aynı yastaymıs..hayatta daha ne zorluklar var bilsen tatlım ask acısıda cok kötüdür ama gecmeyecek bir yara değil inan..eşimle ayrılık eşiğinden döndük biz o zmanlar bende cok kötü dönemler gecirdim..en kötüsü buydu sanırım..acı nsıl biliyorum eş farklı bieşey ama herseyin haytını paylaştığn insan farklı..yoluna devam etmelisin evlilikler böyle umursamz aldatan erkekler yüzünden bitiyor..üstelik ortada cocuklarla birlikte.cabuk kurtulduğuna dua etmelisin bence böyle bir adam eşini de aldatmaktan utanmaz..
bu adam benimle tanıştığında 5 vakit namaz kılan llh yolu bilen bir adamdı en çok o yönünü sevmiştim allh korkusu olma yönünü şimdi duyurum da haftada 3 4 gece içki içiyormuş senin yüzünden içiyorum bir düşmedin be yakamdan diyordu hani diyorum ki ne yaptım bu kadr ona yaa sorular sorular kafamda iştee
üniversite yıllarından hepimiz gectik biliyorsun üniversite hayatını başını döndürmüs galiba..alkol almasının seninle bir nedeni olduğunu sanmıyorum için rahat olsun..o kadar istiyorsa bırak canım sende ya kendini bir halt zannetmeye başlamıs anlasılan..
bizim ilişkide uzaklıktan korkan taraf bendim aslında o hep beni teselli ederdi aşkım sıkma kendini evlenceğimiz günü düşünüyorum öyle güç buluyorum derdi sen isteğin her an fırsat buldukça senin yanıda olacağım derdi hep bana ne oldu şimdi boşmuydu okadr sözbenimkide uzaklıktan bitti. Belkide uzaklık bahane oldu ona bilemiyorum ama aynı şehirde kalsak devam ederdik dye düşünüyorum . çnkü 1 ay beraber aynı sehrde kalmıştık yazın . çok güzel geçiyodu günler. Ama kendi şehirerimize dönünce imkansız gibi geldi ikimizede o 1 ay beraber olmaya yanyana olmaya çok alşmştık. Bide o çalışıyo ve gelemiyodu yanıma . Bu yıllar böyle geçmez diyip bitirdi ve bnde hiç üstelemedm . çnü doğrulardı bunlar gelemiyodu görüşemiyoduk uzaktan uzağa nasıl olurki bi ilişki. şuan unutmaya çalışıyorum bi yanımda geri dönmesini istiyo =( o sevgilisinin yanında olmasını seven tiplerden . O kendi şehrine dönünce eski sevgilisyle knşmş msjlarını gördüm ama kız hiç iyi knşmamış yani o eski sevgilisylede aralarında bişey olamaz. Bu yüzden tek neden uzaklıktı işte. Bide erkekler uzaklıktan dolayı soğuyabiliyolar canm.
son mesjım su oldu ona dilerim allhtan rahat uyuyama başka da tek bir söz etmem her lafını yuttum her sözünü görmezden geldim diye şimdi yeni bir aşka yelken açmış bile baksan çok koyuya insana ne için emek verdin başka kızlr için mi diyesuan sanırım seni benden daha iyi anlayacak kimse yokdur benim iliskimde 2 gun once bitti olmuyor heyecan bitti deyip bitirdi ustelik 5 senelik bir iliskiydi ve bu 3. Terkedisi her seferinde geri dondu ama neya yarar ben bu acıyı cektikten sonra..hatalarını anlıyorlar ama sen aramasını beklemedigin zaman hayatına geri dondugun zaman arıyorlar 15 gun olmus senin daha zamanla alısacaksın..ama senden daha iyi birini bldum demeside onun kotulugu allah cıkarır acısını bunun kopek gibi pisman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?