çok acı çekiyorum

koymazmı ya cok iyi anlıyorum seni insanın ici yanıyor onca hayalin birden son buluyor bide soz veriyolar bırakmam evlencez vs diye noluyor basıp gidiyolar gene..bende en son dun konustum cok canımı yaktı lafları bide sebepsiz yere bırakıyolar hadi birsey yapmıs olsak tamam ama durduk yere ya Allah affetmesin onları bizde ayrı sehirlerdeydik..
belkide baskasını bulmamıstırda arama diye yapmıstır ama geri donerler hep pisman olupda

Son düzenleyen: Moderatör:

uzakta olan insan daha da hasas oluyo ister istemez sıkıyo biraz sen bana hiç güvenmedin zaten diyo sana güvenmemiş olsam senden çok istermiydim üniversiteye gitmeni o kadr çok güvenmiştim ki ona yer yer kendimden şüphe ettğim zamnlar olurdu ama ondan aslaa etmezdim belik de bulmamıştır ama neye yarar lafları çok canı yakıyo

kıymet bilmiyorlar kaybettikten sonra anlarlar simdi bi zaman rahat geliyor onlara arayan eden yok canımın istedigini yapıyorum havalarına giriyolar ama sonra sonra yoklugunu farkedip ozlemeye baslıyolar sen hic arama bak 15 gun olmus sen aradıkca o nede olsa hala beni unutmamıs deyip dahada rahat davranıyor..o gelsin sana yalvarsın affet diye onu arayıp sesini duydukca canın daha cok yanar ilk gunku gibi surer acın

Son düzenleyen: Moderatör:
dün demiş ben susrım ama sen susabilecek misin bakalım gülmüş bekerlık çok iyi lütfen mesj atma arkdaşlrıma vakit ayıramıyorum senin yüzünden demiş ne sözler azsız kız yüzsüz kız hepsini dedi şimdi bunları aklıma getiriyorum ve susuyorum

sen üstüne düştükçe o seni atar bu böyle devam eder
sonunda da başka biriyle hayatına bakar

sus tabi o kimde sana bunları diyebiliyor sen ondan kat ve kat degerlisin sen sevgine daha cok sahip cıktın bırak o utansın..o kimseyi bulamaz dogru duzgun bundan sonra..kafasını cok vurur duvarlara ettigi bu laflardan sonra

sus tabi o kimde sana bunları diyebiliyor sen ondan kat ve kat degerlisin sen sevgine daha cok sahip cıktın bırak o utansın..o kimseyi bulamaz dogru duzgun bundan sonra..kafasını cok vurur duvarlara ettigi bu laflardan sonra
eskiden susardım böyle zamn zamn kızdığımda neoldu aşkım nedn sustun birşey mi yaptım derdi karşımda kini tanıyorum aslında ama bu saatten sonra dönse ne yazarrr

çok doğru diyorsun karşımda bir erkek sonuçtaaa iştee yüreğime söz geçirmeyi öğreniyorum artık

hayat çok acı şekilde öğretiyor malesef
kendin için hayatın için bir an önce bunu yapmalısın zaten
çok canın yansa da bazen iyiyim ben demek gerekiyor,iyi olduğunu göstermek gerekiyor
yoksa bile bile daha da canını yakmaya çalışıyorlar
ve toparlanman daha da zorlaşıyor canım

suan tek isteğim işime gücüme dötr elle sarılmak sosyal haytıma bir an önce en sosyalından dönmek :)

suan tek isteğim işime gücüme dötr elle sarılmak sosyal haytıma bir an önce en sosyalından dönmek :)

kesinlikle canım:lepi:
sosyal hayatına dön,arkadaşların çevren olsun yanında
onun seni kısıtladığı ya da kısıtlamaya çalıştığı şeyleri yapmaya başla
ki hayatta ki güzelliklerin,memnuniyetlerin ne kadar hoş olduğunun bir kez daha farkına var

nvlpkrcim..
bu adam resmen havalanmış kendini bişey sanmaya başlamış..
bunun havasını indirecek olan sensin..
bu saatten sonra artık hiç ama hiç sallama onu..
bırak kendi küçük dünyasında dibe çöksün..
biraz kendine vakit ayır, bakım yap alışveriş vs yap..
kendine güvenin gelsin yerine..

HEMDE NE HAVALANMAK TAVAN YAPTI İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ MAHLUK OFFF ÇOK SİNİRLİYİMM

Diğer yazılanlara katılıyorum. Bu adam çok havalanmış, şımarmış. Bırak boşver hiç arama bence canım. Erkekler kıymet bilmiyorlar, sen onlar için neler yapıyorsun onlar da sonunda tepene çıkıyorlar. Böylece bir zamanlar gözünün içine bakan adamda başlıyor hakaretler, sorumsuzluklar, ilgisiz tavırlar... Ama ben şuna inanıyorum; bu evrende bir denge var, ne ekersen onu biçiyorsun. Bu adam senin ahını almış, eminim bunun acısı bir yerlerden çıkacaktır canım, işine dört elle sarıl, gez toz, giyin süslen. Hayatta hiçbir şey senden değerli değil.

terkedilen ilk kisi degiliz sonda olmıycaz bircok insan bunu cekiyor ve basa cıkıyor sonucunda bu acıyla..kaybeden onlar kendi yaptıkları hataya yansınlar:) zaman zaman aklına gelip acı cekecegiz ama devamlı olmayacak onlar olmadan yasamaya alısıcaz

Canım şunu da unutma, insan bir ilişki bittikten sonra yaşanan kötü şeyleri unutuveriyor da hep güzel anlar aklına geliyor. Öyle bir an oluyor ki, sadece kendi hatalarını görmeye başlıyorsun ve bir bakıyorsun ki sanki o melekmiş, sen şeytan... Yok böyle bir şey, bir ilişki bitiyorsa iki tarafın da hatası vardır. Sen onu sıktığını üstüne gittiğini söylüyorsun, tamam illa ki hataların olmuştur ama emin ol o da kimbilir neler yapmıştır. İlişki süresince sen farkında olmadan psikolojik şiddet uygulamıştır sana, sen de ondan bazı hataları yapmışsındır. Ve adam daha hala olgun davranamıyor, sana hala hakaret ediyor, ayrılmanın da bir adabı var, onun sana yaptıklarını çok yanlış buluyorum. Dur bakalım, hayat bize neler neler getiriyor, kadere ve ilahi adalete inan ve güçlü olmaya çalış.

mesjlarım birinde demiştim bundan beş ay sonra bensiz nasıl bir haytın olacak bı rahat bırakta göreyim diyordu ansanda biraz gurur varsa aramaz be diyordu son 3 günde aradıklarımda nieyim yalvarmak değildi ama bilinç altına okadr işlemiş ki her aramyı barışmak gibi algılyo artık o kadar enim ki benim onu arayacağımdan ne yeminler ettim seni artık ramyacağım diye ama aramıştım ama artık bittii tükendim aradıkça ölüyorum

Cnm sana tek tavsiyem sakın ARAMA, hatta o arayıncada açma bir süre. Seni kaybetmenin hissiyatını yaşattır ona. zaten kaybettiğine üzülüp seni tekrar kazanmaya çalışırsa devam eder. yok umrunda olmazsa gerçekten bitirmiştir, sende kendi yolunu çizersin. Önemli olan kendine saygını yitirme, güvenini kaybetme. biliyorum söylemesi kolay uygulaması zordur böyle şeylerin. sevgilim yıllar önce beni böyle bir anda bırakmıştı, monotonluktan sıkılmışmış. o kadar çok üzülmüştümki yemeden içmeden kesilmiştim, 65 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. ama o andan itibaren hiç aramadım, bir süre sonra aramaya başladı. inanırmısın elimde tlfn salya sümük ağlardım yinede açmazdım o tlfnu. tam 6 ay hiç tlfna çıkmadım. ve hiç pes etmedi o, karşımdaki gitmiş başka biri gelmişti sanki. yinede korkuyordum, sırf artık ulaşılmaz olduğum için hırs yapmasından korkmuştum. tekrar barıştık, ben hep güvensizdim. ama tahmin ettiğim gibi olmadı. üzerinden 5 yıl geçi bu olayın, hala birlikteyiz. hatta şimdi durum tersine döndü ben çok sıkıldım monotonluktan, o beni bunaltıyor, üstüme geldikçe ben kaçar oldum ondan. birgün herşey değişir, geriye dönüp kendini o kadar yıprattığın için üzülürsün. bu acıda birgün geçecek, daha büyük acı yaşanmasın, şuan dünya üzerinde ailesinden genç birini kaybeden, trafik kazası geçirip şu saniyeden itibaren sakat kalan, şuan hastanede beyin tümörü teşhisi koyulan insanlar var. bunları düşününce bu acı o kadar küçük kalıyorki, dayanamayacak gibi olduğunda bunları düşün ve şuan o kadarda zor bir durumda olmadığını anla. birgün sana tavsiyem herhangi bir hastanenin yoğun bakım kapısında git 1 saat bekle, ordaki hasta yakınlarının halini izle. ufak bir umut için yalvaran insanların yaşadıklarını hisset. kendi derdini unutup onlarla birlikte üzüleceksin. bunların hepsini yaşamış biri olarak söylüyorum, aşk acısı o kadar ıvır zıvır birşeymişki, yaşayınca anladım ben neler için günlerimizi heba ettiğimizi...

canım okadr doğru söylüyorsun ki adam beni silmiş ona ulaşamyım diye tel beni engellemiş mesj aramlırımı kabul etmeyecekmiş artık bu saatten sonra öyle büyk bir yemin ettim ki gece yatarken rahat uyku uyumasın diye çok güzel çok mutlu bir hayat geçiracağim :)

birgün önce seniçok seviyorum diyen adam birgün sonra bitti diye gidebiliyorsa zaten beni hiç sevmemiş bunu çok iyi anlıyorum artık en mutlu olduğu anda aklına geleyim onun tek istediğim bu ALLAH ımdan onu ALLAHa havale ettim o kadr büyük ki rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…