çok acı çekiyorum

Canım başkasını bulsa bile ciddi değildiir. 1.5 sene tek kalemde silincek bişey değil. Ki sevmese seni o kadar uzun sürmezdii zaten . sabret sadece elbet geri döncek (; senin gibi değer veren,seven bulamaz. Asla yalvarma. Yalvardkça şımarıp dahada üste çıkıyorlarr..

Nerdeyse aynı durumu yaşamışız. Benağlarken hayatımda başkası var olmuyor dedi ve gitti. Ben döner diye sonra çok uğraştım ama birgün hepten kestirip attı ilişkimizi.Boşver döneceği varsa döner.... yoksa uğraşma. Canınıda sıkma.hayatını yaşa...

kendi kendimizee okadar çok soru soruyorizkii..hiçbirine cevap alamıyoruzz...sadece beklemek..oda olmuyo beklerken çektiğin acı..nasıl bir insan bu erkeklerr nasıl bu kadar umursamazz vurdumduymazz bi yaratıklarr allahım...ıslah et hepsini..

erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra çok aramıştım barışmak için.sabah akşam mesaj atıyor sürekli arıyordym ama açmıyordu.çok uğraştım tekrar barışmak için.şu an tek pişmanlığım ona o kadar yalvarmak.arayınca kendi değerimizden düşüyoruz.karşımızdeki daha değersiz görüyor.onun için en iyisi zor olsada hiç aramamak yalvarmamak.çünkü kendi bitirmişse arasanızda yalvarsanızda boş.döneceği varsa da aramasanızda kendi arayıp dönecek ve daha değerli olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…