çok acı

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Annem güya beni yalnız bırakmamak için memleketten yanıma gelmiş.Geldiği ilk günden beni evlenmek istediğim çocuktan ayırmak için ikna etmeye çalıştı.İlk geldiği gün benle çocuk akşam konuştuk.Ertesi gün ben işe gidince çocuğu arayıp terbiyesiz ahlaksız falan demiş benim yanımda nasıl konuşursun sen benim kızımla demiş önceki konumdan da hatırlarsınız ki ailem bu çocukla tanışmıştı ve şiddele karşı çıkmıştı.Çocukla 1-2 saat telefonda konuşuyor ve sonra çocuğa diyor ki sen nasıl bir insansın i aile rızası dışında kızımla konuşuyorsun .Biz seni istemiyoruz sen Allah 'ın yazı değilsin kızımın kaderi değilsin arama falan diyor.Ardından çocuk beni aradı ve dedi ki annen diyorki kızım bugün sana bağlanmış yarın vazgeçer sakın benim aradığımmı kızıma söyleyip aramızı açma.Çocuk da bana anlattı tabii...Akşam geldim eve annem ben o salağı aradım ve aramamasını söledim dedi.Ben de sen nedenkızım vazgeçer dedin dedim .Yok asla ben öyle söylemedim dedi.Yalan söylüyor dedi.Aradım ve yüzleştirdim .Çocuk cümleleri toplarsan öyle demeye getirdi dedi.Annem de küfretti resmençocuğa ve ben öyle söylemedim yalancı dedi..Çocukk da bana annene söyle ağzını toplasın toplamazsa ağzını yırtarım dedi(Şoklardaydım ardına babam aradı bak ben o çocuğu araştırdım sordum dedi sayısız kızla görüşmüş olmamış şimdi sıra sen de dedi.Ben de çocuğa böyle böyle bişey varmı dedim var ama herkesin her lafına inanma senin için de birisi kötü laflar söyledi dedi ben de kim ne dedi dedim tuhaf bir kız dediler dedi kim dedi dedim yemin ettim söyleyemem dedi.Annem geldi ardından yalancı bunu da yalan söyleme dedii.Derken o da anneme ağzına geleni saydı ve ben sinir krizi geçirdim annem beni ölene kadar dövdü .Suç kimde haklı kim haksız kim?ben ne yaptım babam istemiyormuş olmazmış.Lütfen akılll

sevgilinin annene ağzına geleni söylemesi yanlış bi kere neolursa olsun karşında bi büyük var saygımızı korumak zorundayız..onun dışında çocuk sayısız kızla görüşmş olabilir artık bu devirde kızlarda birsürü erkekle görüşüyorlar bu cok normal ilk çıktığıyla kimse evlenmek zorunda değil..annenın seni dövmesi ayrı bi hata işi iyice inada bindiriyor. karışık bi durum eğer annenle sevgilin arasnda yüzyüze bakılmayacak boyutta hakaretler olduysa bence ayrıl derim..

bunasıl bişeydir şoktayım sizinde evlenmek istediğiniz insana sürekli yabancı biri gibi çocukta yazmanız çok garibime gitti

Annen seni dövdü mü?Kaç yaşındasın sen?
Karşındaki kim olursa olsun nasıl annen için ağzını yırtarım dedirtiyosun?
Annen nasıl küfür ediyor nasıl bir aile bu?
Hadi ailen tamam dedi diyelim bu saatten sonra böyle laçkalaşmış,basitleşmiş bi ilişkiden mutluluk bekleyebiliyo musun?

İki tarafta seviyeyi oldukça düşürmüş.

O çocukla artık aranızda düzgün bir şey olmaz, bunlar kolay unutulmaz.

Annenizin de sizden habersiz araması, 1 saat saydırması, üstüne sizi ölesiye dövmesi çocukla olanlardan daha garip geldi bana. Tabi annenizle aranızdaki diyaloğu bilemem.

ya daha önce kimin yazdigina dikkat etmeden pes etme demisitm,

ama sonra eski konulariniza baktm pek saglikli degil gibisiniz.

suandanda soklarda ol evet nasil annenin agzini yirtarim dedirtiriyorsun...

ve neden kisa süre önce tanidigin birine bu kadar cok baglanip annenle yüz göz ediyorsun...

nasil böyle devam edeceksiniz anlamiyorum

Son düzenleme:
bu saatten sonra bu evlılıkten bı hayır gelecegını dusunmuyorum ayretten duzgun bır ınsan bulursan ılerde
anneni bu kadar hayatına mudahale ettırırsen yınede mutlu olacagını sanmıyorum

ayy midem bulandi resmen.. nereden tutsan elinde kalir ne senin ne annenin ne de ococuk diye tabir ettigin adamin elle tutulur tarafiniz yok hepiniz bi acayipsiniz.. biri adami arayip kizini gebertene kadar dover biri annesine agzini yirtarim der.. hele sen.. iki gundur tanidigin adamla evlenicem diye tutturursun gelip burda acayip acayip konular acarsin.. bu arada bence de coooook tuhaf bir kizsin ve acil tedaviye ihtiyacin var.. rencide etmek icin soylemiyorum. lutfen lafimi ciddiye al ve gidip tedavi ol ve tedavi olmadan da gonul islerine girme yoksa daha coooooooook uzulursun benden soylemesi

İş sahibi falan olduğuna göre 22-23 yaşında falansın annen seni nasıl dövdü :S . Sen elin 2 günlük adamına nasıl annen için öyle şeyler söyleme hakkı verirsin ? Baban bu adamın eski sevgililerine ait engin bilgiyi nasıl ve nereden elde etti ?
Ne kadar ilginç .
Neyse bence ailenin rıza göstermediği birine meyletme

Çok ilginçsin ailen senden ilginç 4 yıl biri ile çıkmşsın sonra 3 ay sonra hemen birini bulmuşsun ve bu kişi ile 3 ayda evlenmeye karar vermişsin. Bu kişi annenin ağzını yırtıyor annen bu çocuğa küfür ediyor ve seni dövüyor. Açtığın konuları okudum garip birisin rencide etmek istemiyorum ama senin hatta çevrendekilerin yardıma ihtiyacı var. Baban damat adayını görüyor onun ağzı yamku kızım onunla nasıl yatağa giricek diyor. Pes yani inan okurken içim sıkıldı. Bence sen bir yardım al açtığın konulardan yazdığın yazılardan bile belli buna ihtiyacın olduğu..

bunasıl bişeydir şoktayım sizinde evlenmek istediğiniz insana sürekli yabancı biri gibi çocukta yazmanız çok garibime gitti

konu sahibi farkında değil ama asıl mesele burda
kendisi bile çocuğu evleneceği sevdiği kişi olarak görmüyor
o çocuk ne ya

gerçekten seviyor olsanız ''çocuk'' diye bahsetmezsiniz.kulağa çok itici geliyor.

annenizin sizi dövmesi ne demek ya?kaç yaşındasınız çok merak ettim?

sevgiliniz bi sürü kızla çıkmış olabilir.çok normal.herkesle evlenemez ya....

aileniz çok garip.beni sevgilimin annesi arasa bi sürü hakaret etse bi sabrederim iki sabrederim bende karşılık veririm herkesin bi sabrı var.

sonuç olarak elbirliğiyle ilişkinizi mahvetmişsiniz.bence ayrılın.

bence bu '"cocuk'' ta bi is var, baban arastirdim o oglani kac kizla dolasmis sira sende demis
ve sevgilin kendini aklamak yerine senide cukura cekmis sanki,senin hakkindada biseyler duydum diye
evlenmek isteyen helali olmani isteyen seven biri,kendi batmasina ragmen sevdgini cikarmaya calisir o cukurdan
hakkinda hayirlisi

siz çocuk yazdıkca konunun basına döndüm acaba baskasının bir olayını mı anlatıyor diye
insan sevdiği insana cocuk dermi

ayrıca 3 ayda neden bu kadar yüz göz bir ilişki olmuski
anneme 3 aylık sevgilim agzını yırtarım derse aşkımdan ölsem gene de suratına bakmam
e tabi anneniz de baya laf yemek için cabalamıs orası da ayrı mevzu

bak buralari yeni okudum, bence o cocukta degil sendede bi gariplik var,sip sevdisin

bu yoruma aynen katılıyorum ve bişimerak ettim siz o ''çocukla'' tanışıyormusunuzz ?insan tanıdğı hatta erkek arkadaşı olan kişiden çocuk çocuk diye bahsedermi?

bak buralari yeni okudum, bence o cocukta degil sendede bi gariplik var,sip sevdisin

Bundan önce ki açtığı konuları okudum canım şu "çocuğa" 1 yıl önce ayrıldım ve hiç görüşmedim demiş ama slında 3 ay önce ayrlmış ve görüşmüş yanına gitmiş belki düzelir diye zaten "çocuk" diye hitap ettiği sevgilisine dürüst bile davranmamış ki.

İşte bende aynı şeyi düşündüm yazdıkları falan o kadar karmaşık ki topralayamıyor insan hepsi birbirinden garip şeyler yazmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…