- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
Bende aynı senin gibiyim bende hemen eşime bakıyorum oysaki o farketmemiş oluyorAçıklara karşı bir düşmanlığım yok ama biz kapalılar yolda giderken azıcık saçının ucu gözükse topa tutarlar arkadan fıs fıs konuşurlar ama kendileri sırf popom gözüksün diye acayip acayip giyinip, tuhaf tuhaf hareket ediyorlar. Birde garip konuşmalar, kahkahalar. Kızdımmıydı medeniyet diyorlar. Onlarınki medeniyetse ben zır cahil kalmak istiyorum
Bende aynı senin gibiyim bende hemen eşime bakıyorum oysaki o farketmemiş oluyorAçıklara karşı bir düşmanlığım yok ama biz kapalılar yolda giderken azıcık saçının ucu gözükse topa tutarlar arkadan fıs fıs konuşurlar ama kendileri sırf popom gözüksün diye acayip acayip giyinip, tuhaf tuhaf hareket ediyorlar. Birde garip konuşmalar, kahkahalar. Kızdımmıydı medeniyet diyorlar. Onlarınki medeniyetse ben zır cahil kalmak istiyorum
Ben yurtdisinda oturuyorum. Burada cidden cok acik giyiniyorlar, plajlarda hele hep ustsuzler. Canim esim hic bakmiyor. Hatta ben bakip esimi durtuyorum, baksana baksana nasil giyinmis, aa kadina bak ustsuz gibisindenVeya cidden guzel bir bayan gormussem esime de gosteriyorum, aa ne kadar guzel bir kiz di mi diye. Hep ayni cevap, sen daha guzelsin
Ben yurtdisinda oturuyorum. Burada cidden cok acik giyiniyorlar, plajlarda hele hep ustsuzler. Canim esim hic bakmiyor. Hatta ben bakip esimi durtuyorum, baksana baksana nasil giyinmis, aa kadina bak ustsuz gibisindenVeya cidden guzel bir bayan gormussem esime de gosteriyorum, aa ne kadar guzel bir kiz di mi diye. Hep ayni cevap, sen daha guzelsin
Katliyorum 100 de 100.
Bakma konusu bendede var.o o farketmiyor..artik o kadar cok ki acik giyenler.basit geliyor her kese
Birazdan damlar birisi siz esinizi kiskaniyosunuz diye biz popomuza kadar giymeyelimmi biseyler kapanalimmi. Nerde bu medeniyet. Tekraarliyorum bende acigim ama teshir boyutunda degil. Saygi duymuyorum oylelerine.
küçükken hatırlıyorum askılı giyinen biri olsa herkes dikkatle bakardı şimdi kimsenin umurunda değil milletin poposu ortalıkta
Biz batılılardan daha batılı olduk. Müslüman bir ülkede kapalılara yeni yeni insan muamelesi yapıyorlar. Biri gelir vay efendim siz bize hakaret ediyorsunuz demeye başlar tekrar söylüyorum açıklara karşı bir düşmanlığım yok.
Kilolu bir kadin ince elbise giymis icte tamga. Ama cook belli. Arkasina 15 yaslatinda 3 ergen takilmis gulerek kadini takip ediyolar. Kadi. Kivira kivira yuruyo 50 li yaslardaydi kadin. utandim bee.
Evet oyle.herkes yazmis bende yaziymda kavga cikmasin.acik giyenler kndileribiliecgi is tabii.
Yani gercekten insan rahat edemezki..bide öyle hiyince ne amaçla dikkat cekilir onuda snlamiyorim açikcasi..
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
Ayy öyle valla yaşı geçmiş insanlar daha cesur. Kırmızı saçlar, dikkat çekici makyaj, çok açık bir kıyafet. Yakışmıyorda biraz yaşının kadını ol yahu
İnsanlar bakınca beğeniliyorum sanıyorlar oysaki bakan erkekler kötü düşünüyor, bakan kadınlarda kıskandığından değil ayıpladığından bakıyor yada şaşkınlığından
aynennnnSize katiliyorum....
Cok aciklik bana estetik gelmiyor...
Kapali oldugum icin falan degil,kardeslerim aciktir..
Et yigini gibi gorunmek hos degil yani...
Guzel olani saklayip korumak nazardan kotu gozden sakinmak gerek diye dusunuyorum...
Tabi ki kimse kimsenin kiyafetine elbette karisamaz sadece dusuncemi paylastim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?