cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.

Birde oturmasini kalkamasini.egilmesini dogrulmasini bilmeyen tipler var. Kasitli yapiyolar biyerlerini gostermek icin. Koca kadin olmus bilmiyomu egilince arkadan kulotu, onden sutyeni gozukecek.

Bende aynı senin gibiyim bende hemen eşime bakıyorum oysaki o farketmemiş oluyor Açıklara karşı bir düşmanlığım yok ama biz kapalılar yolda giderken azıcık saçının ucu gözükse topa tutarlar arkadan fıs fıs konuşurlar ama kendileri sırf popom gözüksün diye acayip acayip giyinip, tuhaf tuhaf hareket ediyorlar. Birde garip konuşmalar, kahkahalar. Kızdımmıydı medeniyet diyorlar. Onlarınki medeniyetse ben zır cahil kalmak istiyorum

Ben yurtdisinda oturuyorum. Burada cidden cok acik giyiniyorlar, plajlarda hele hep ustsuzler. Canim esim hic bakmiyor. Hatta ben bakip esimi durtuyorum, baksana baksana nasil giyinmis, aa kadina bak ustsuz gibisinden Veya cidden guzel bir bayan gormussem esime de gosteriyorum, aa ne kadar guzel bir kiz di mi diye. Hep ayni cevap, sen daha guzelsin

Katliyorum 100 de 100.
Bakma konusu bendede var.o o farketmiyor..artik o kadar cok ki acik giyenler.basit geliyor her kese

Birazdan damlar birisi siz esinizi kiskaniyosunuz diye biz popomuza kadar giymeyelimmi biseyler kapanalimmi. Nerde bu medeniyet. Tekraarliyorum bende acigim ama teshir boyutunda degil. Saygi duymuyorum oylelerine.

demek ki sen daha güzelsin.maşallah

Gecen kadıkoydeyız ısıklarda arabada bir çift geçiyor soldan eşimde ışıklara bakıyor dedim kıza bak poposu görünüyor ama yemin ederim bir şort giymiş poposunun alt kısmından yanakları görünüyor sonra bir başka acayip bişi geçiyor onu gösterdim tabi eşimin yorumu kısa ve özdü:)) ama ben mi enayiyim gösteriyorum yahu:)
Aman bakarsa baksın demekki en iyisi sensinki senle ben öyle dünüyorum kendine güven

Son düzenleyen: Moderatör:

Bin kere soylense bile duymaya bayildigimiz o sözcük

Size katiliyorum....
Cok aciklik bana estetik gelmiyor...
Kapali oldugum icin falan degil,kardeslerim aciktir..
Et yigini gibi gorunmek hos degil yani...
Guzel olani saklayip korumak nazardan kotu gozden sakinmak gerek diye dusunuyorum...
Tabi ki kimse kimsenin kiyafetine elbette karisamaz sadece dusuncemi paylastim..

Son düzenleme:
Katliyorum 100 de 100.
Bakma konusu bendede var.o o farketmiyor..artik o kadar cok ki acik giyenler.basit geliyor her kese

küçükken hatırlıyorum askılı giyinen biri olsa herkes dikkatle bakardı şimdi kimsenin umurunda değil milletin poposu ortalıkta

Birazdan damlar birisi siz esinizi kiskaniyosunuz diye biz popomuza kadar giymeyelimmi biseyler kapanalimmi. Nerde bu medeniyet. Tekraarliyorum bende acigim ama teshir boyutunda degil. Saygi duymuyorum oylelerine.

Biz batılılardan daha batılı olduk. Müslüman bir ülkede kapalılara yeni yeni insan muamelesi yapıyorlar. Biri gelir vay efendim siz bize hakaret ediyorsunuz demeye başlar tekrar söylüyorum açıklara karşı bir düşmanlığım yok.

önceden bakardı. öyle abaza gibi olmasada bakardı. söyleye söyleye usandırdım ki baya baya bu konudan kavgalarımız olmuştur. artık yanımda bakmıyor. ben yokken bilemem. ama insan üzülüyor yani ben üzülürdüm başka hatunlara benim yanımda baktığı zaman kırıcı birşey.. kadınların açık giyenmesine gelince herkes kendinden sorumlu yanlış birşey demek istemiyorum. ama burda yine iş eşte bitiyor. ne kadar açıkta olsa sekside olsa bakmamalı en azından karısının yanında. erkekler için imkansız olsada

Kilolu bir kadin ince elbise giymis icte tamga. Ama cook belli. Arkasina 15 yaslatinda 3 ergen takilmis gulerek kadini takip ediyolar. Kadi. Kivira kivira yuruyo 50 li yaslardaydi kadin. utandim bee.

karşımdaki kişinin nasıl giyindiği beni ilgilendirmez
yanımdakinin bakmaması lazım.
aksi halde kendime saygısızlık olarak algılarım.
dünyadaki herkesi değiştiremeyiz ne kadar konuşursak konuşalım ama yanımızdaki kişi bakmazsa sorun da yok demektir.

Evet oyle.herkes yazmis bende yaziymda kavga cikmasin.acik giyenler kndileribiliecgi is tabii.
Yani gercekten insan rahat edemezki..bide öyle hiyince ne amaçla dikkat cekilir onuda snlamiyorim açikcasi..

Kilolu bir kadin ince elbise giymis icte tamga. Ama cook belli. Arkasina 15 yaslatinda 3 ergen takilmis gulerek kadini takip ediyolar. Kadi. Kivira kivira yuruyo 50 li yaslardaydi kadin. utandim bee.

Ayy öyle valla yaşı geçmiş insanlar daha cesur. Kırmızı saçlar, dikkat çekici makyaj, çok açık bir kıyafet. Yakışmıyorda biraz yaşının kadını ol yahu

Evet oyle.herkes yazmis bende yaziymda kavga cikmasin.acik giyenler kndileribiliecgi is tabii.
Yani gercekten insan rahat edemezki..bide öyle hiyince ne amaçla dikkat cekilir onuda snlamiyorim açikcasi..

İnsanlar bakınca beğeniliyorum sanıyorlar oysaki bakan erkekler kötü düşünüyor, bakan kadınlarda kıskandığından değil ayıpladığından bakıyor yada şaşkınlığından

öyle teşhircilerle eşimin hiç işi yoktur. hatta geçenlerde kalabalık biyerdeydik. kadın çok güzel bir elbise giymiş mini ve baya sırt dekoltesi olan. özel günler için ideal ama eminönü meydanındada giyimez. hadi onu geçtim o sırt dekoltesinden pembe leopar üzerine siyah dantelli bir südyen geçiyo baya südyen ortada sırtı komple açık zaten bu arada elbisede lacivert. e o elbiseye bi kombinezon falan gerek içi komple meydanda. kadını yanında bi adam ve çocuklar vardı ama eşi ve çocuklarımı bilemem.saçıda paçoooz gibi toplamış.

kyafet çok güzeldi ama kadının kullanış şekli sayesinde tam bir paçavraya dönüşmüş. eşime dedimki şuna bak ya gördünmü ben gösterince baktı ee nevar südyeni gözüküyo bizene dedi. yani kendisi öyle çıplaklık düşkünü bi adam değildir. ama o kıyafeti yerinde ve giyilmesi gereken şekilde teşhir maksadı olmadan bir bayan giyseydi bakardı eminim. bendende sağlam bir çimdik yerdi :).

çok güzel olan bayanları kıskanmam eşimden ama standart olarak aşşağı yukarı benim gibiyse offff çekeceği var elimden. morartırım çimdikten :). hepte bilirim bakacağı tipdeki bayanları o tarafa bakar bakmaz bana doğruda utangaç bir şekilde çeviri gözünü ve anında yer çmdiği. şapşal çapkın bizimki

mesela biz beraber victoria secret defilelerini zileriz eşim tam bir adriana lima hayranıdır. beraber yorum yaparız giyisi yada mankene bende tasarımcı olduğumdan normal geliyo herhalde. bigün görümcem dediki kıskanmıyomusun böyle oturup sonuna kadar iziyomu bunu dedi. benim cevabım ee nasılsa hiçbirzman adriana yada onun gibi bir bayan abine bakmaz bırak bari zavallı tv de bakıp iyi hissetsin dedim. eşim çok bozuldu ama :)

Son düzenleme:

Dogru. Gerçekten.herkes farkli.baziları saçinin bir telini bile yspancilara göstermezken.bazilari neredeyse görsünlr diyye çıplak dolaşiyor

aynennnn
et yıgını görmekten daral geldi ya yaz bitse de kurtulsak
beni yasadıgım yerde dizaltı etek giysem bile amcalar sarkıyor bana o yuzden dışarı çıkarken çok sevdigim şortlarımı, elbiselerimi giyemiyorum. Ama giyemiyim ne olacak yani. kilot boyutunda şortler estetik değil, direk seks çagrısı. Ben kız halimde öyle aşırı bacak gördüğümde aha seks diyorum kafamda. çirkin et yani. Arkadaş toplantılarında, tatillerde, sevgilimle geçirecegim zamanda giyilecek birsürü açık kıyafetim var ama bunları elin adamının yanında giymek gibi bir inadım da yok istegim de. Ben çekindigim resimlerimi bile sadece sevgilime atıyorum, feyste paylaşmıyorum. Sevdigim adama ait olmak istiyorum, ona da sahiplik duygusunu aşıladım, çok sevdi.
Açık giyinene tecavüz haktır demiyorum ama açık giyinene öküz gibi bakanların arasında ben de varım ! biz rahatsız oluyoruz sizin bu halinizden, siz de bizim bakışımızdan rahatsız olun ve bir son verin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…