- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Konu ne olursa olsun suçu kadınlara atmaktan bıkmadınız mı
Yahu siz de kadın değil misiniz nedir bu düşmanlık
İsteyen istediğini giysin, basit veya değil bu kendisini ilgilendirir
Ayrıca kapalı olanlara bakmıyolar mı sanki
Hanzo çok maalesef giyimine dikkat etsen de etmesen de bakıyorlar
Hırsızın hiç mi suçu yok yani
Ayrıca kocişkolarınızın gözünü bağlayın en iyisi
Yoksa kimse sizin kocanız baktı diye giyimini değiştirmez
hani konunun başında açık giyinenleri teşhirclikle suçlayan zihniyet var ya senin yaşadığın da bunun tam tersi işte..bu iki zihniyetinde birbirinden farkı yok,ikisi de kötü ikis de uzak durulması gereken şeyler.
nasıl senin başındaki örtüden,kıyafetinden o kadına ne ise buna karışıp hesap soramazsa sen de ondan pörsümüş göğüslerini açmasının hesabını soramazsın.gerçi bu konuda o kadın tamamen hatalı elle tutulur yanı yok.
ben de açık giyinmem kapalı değilm ama şort,kısa etek,askılı falan giymedim hiç..hayat tarzıma uygun bulmuyorum yoksa başka nedenden değil.ama ne açıklara ne kapalılara da tek laf etmem.
sorun ne giydiğinde değil, sorun zihniyette!!
Eki Görüntüle 783958 !
eğer bakanın varsa sapıklık hamurunda, açıkta hiçbir yerini bırakmasan da fantazi malzemesi olursun...
o tipler herkese karışır. banada bermuda pantalon giydim diye yolumu kesen biri oldu. oda aldı cevabını. ister kapar ister açar kime ne Allaaşkına. birde yolunu kesip haydut gibi karşındakine terbiyesizlik yapmak.rezillik.yazımda da belirttim zaten, banane, insanlar ne giyinirse giyinsin...
ama beni sokak ortasında durdurup yargılayan birine asla ağzının payını vermeden, dönüp arkamı gidemem...
kimsenin kimseye karışma hakkı yok
o tipler herkese karışır. banada bermuda pantalon giydim diye yolumu kesen biri oldu. oda aldı cevabını. ister kapar ister açar kime ne Allaaşkına. birde yolunu kesip haydut gibi karşındakine terbiyesizlik yapmak.rezillik.
yazımda da belirttim zaten, banane, insanlar ne giyinirse giyinsin...
ama beni sokak ortasında durdurup yargılayan birine asla ağzının payını vermeden, dönüp arkamı gidemem...
kimsenin kimseye karışma hakkı yok
o tipler herkese karışır. banada bermuda pantalon giydim diye yolumu kesen biri oldu. oda aldı cevabını. ister kapar ister açar kime ne Allaaşkına. birde yolunu kesip haydut gibi karşındakine terbiyesizlik yapmak.rezillik.
pamukannesi,okypete,cute falan bazı örnekler vermişler şöyle baktım da kadınları taciz eden,laf atan erkekler değil ki yine kadınlar
yani erkeklerin bakmasına gelene kadar önce kadınların ayrımcı zihniyetine bakmak daha doğu bence çünkü erkekleri yetiştiren yine kadınlar.
açık giyinmek bahane zihniyet şahanneee kadesaa
haberlerde görüyoruz ufacık çocukların , yaşlıların , özürlü kızlarımızın başlarına neler geliyoorr
Biz kapalilar, aciklar diye ne de guzel ayrimlastirmissiniz insanlari, sizi bizi..
Cok acik giyinenlerin neden oyle giyindigini biliyoruz da cok kapali giyinenler? Hadi basortusunu, uzun kollunuzu eteginizi anliyorum, saygi da duyuyorum da simsiyah burundugunuz sey ne? Sevap puaniniz mi artiyo? Hele ki bu sicaklarda hic mi sorgulamiyorsunuz bu durumu? Acikcasi cok aciklar nasil goz kirliligi yaratiyorsa, cok kapalilarda yaratiyor..
Burada gunlerdir benzer konularda surekli benzer muhabbetler donuyo. Gercekten cok rahatsiz edici. Kapaliysaniz inanciniz icin, ortaliga yaymaniza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?