cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

çok açık giyinen bir bayana ister istemez herkesin gözü takılıyor.özellikle sokakta caddede açık alanlarda karşılaşıyorsak.
gözünün takılıp geçmesi başka, gözünü dikip röntgenini çekmek başka:))
gözüyle şöyle bir bakıp geçti diye eşime bişey demem açıkcası.
bu arada konu başka yerlere kaymış doğal olarak.
açık giyinmek= teşhircilik değildir.
ancak teşhir amacı ile normalden çok daha fazla açılıp saçılanlar da var görüyoruz bunu da inkar etmeyelim lütfen.
genelde kişilik yapılarında belirli sıkıntılar olan insanlar bu tip anormal giyim tarzlarına sahip oluyorlar.
ben açık bir insanım.
insanları da giyimine göre değil kişiliğine göre değerlendiririm.
ancak giyinmenin de-soyunmanın da bir sınırı olmalı diye düşünüyorum.
yani sokakta taa poposunun çizgisinde şortla gezmenin mantığını da anlamıyorum.
yani yaşadığım şehir yazlık turistik bir yer değil,gezdiği sokaklar buna uygun değil ama maşallah kızlarımız yakında o şortu da atacaklar diye korkuyorum:))

Suç sizin kocanızda hatta daha çok sizin zihniyetinizde.

Size ne milletin giydiği kıyafetten yahu.

Kocanıza olan güvensizliğinizi hemen hemcinslerinizin sözümona açıklığına ! yormayın.

neresine imza atayım

Lombak'ta bir karikatür vardı.

1. karede annesi kızını sokağa yollarken "aman kızım kafanı yerden kaldırma" diyor.
2. karede kız yolda kafa önce yürüyor.
3. karede kız nereye gittiğini göremediği için erkekler hamamına girmiş.

Böyle karı yada koca zoruyla hareketlerini kısıtlayanları görünce/ duyunca hep bu karikatür aklıma gelir.

Son düzenleme:

yazımda da belirttim zaten, banane, insanlar ne giyinirse giyinsin...
ama beni sokak ortasında durdurup yargılayan birine asla ağzının payını vermeden, dönüp arkamı gidemem...
kimsenin kimseye karışma hakkı yok

sorun ne giydiğinde değil, sorun zihniyette!!

!

eğer bakanın varsa sapıklık hamurunda, açıkta hiçbir yerini bırakmasan da fantazi malzemesi olursun...

Son düzenleme:
Konu sahibi sende açık giyindiğini söylemişsin, bu durumda birilerinin kocası sana baksa, o birileri de teşhirci diye seni suçlasa hoşuna gider miydi?

Bence azıcık empati yap...

Kocanı da bu kadar kısıtlama, senden korkusuna kafasını yukarı kaldıramıyormuş, övünülecek bir yanı yok ki bunun...

açığı, kapalıyı bırakın da baksa ne olacak bakmasa ne olacak.. yada bakarken yakalasanız ne olacak.. siz bakmıyor musunuz? daha 1 hafta önce kağıt toplayan çocuklardan birini Kıvanç Tatlıtuğa benzetip eşime gösterdim.. eh demek ki baktım, hem de birine benzetecek kadar uzun baktım diye öldürse yeriymiş beni takılmayın bu kadar yahu.. yazık kendinizi de, eşinizi de rahat bırakın biraz..

kocalarının göz çapkını olmasına kılıf uydurup, suçu 3. şahıslara yükleyerek "aslında ne masum kocam var da işte şu k.çını başını açan hatunlar yok mu bütün suç onlarda" diyerek kendi içinde huzura ermeye çalışan hemcinslerim var. yazık. gözü takılıyorsa bir anlık, çevirsin kafasını arkadaşım. trene bakar gibi bön bön bakmasın bi zahmet. hadi diyelim yolda sokakta gördüklerimizi engelledik bir şekilde. kimse öyle açık giyinmiyor varsayalım. bakacak olan adam için ohoooooo açar internetini bakar. sürüsüyle var orda. kk'da açılan konulara bakın bi anlarsınız...

o tipler herkese karışır. banada bermuda pantalon giydim diye yolumu kesen biri oldu. oda aldı cevabını. ister kapar ister açar kime ne Allaaşkına. birde yolunu kesip haydut gibi karşındakine terbiyesizlik yapmak.rezillik.

3 hafta önce cam siliyordum üzerimde kot bir şort vardı kısa ama popom fılan acılmıyor karsıdakı teyze bana utanmıyorsun bırde cocugun var edepsız dıyıp ıcerı kactı
yenı tasındılar
ısımız var bakalım :44:

Bu kadınlara konulan dayatılan sınırlamalardan hoşlanmıyorum. Artık öyle bir zamana geldik ki hamile kadınların sokakta dolaşması ayıp diyecek kadar basit zihniyette insanlarla birlikte yaşar olduk. Çook eskilerde kimsenin kılığına kıyafetine karışılmazdı, sokaklarda çocuklarımız rahatlıkla oynarlardı, kız çocuklarımızı okula gönderirken hele de yatılı okula gönderirken endişelenmezdi annelerimiz, gece sinemaya giderdi rahatlıkla komşu kızları toplanıp...

Şimdi; gece kadın sokağa çıkarsa tü kaka, etek kısa ise teşhirci, hamile ise terbiyesiz oldu..

Ben nasıl kimsenin tesettürüne, etek boyuna, şapkasına bakmıyorsam, kimse de sırf kadın olduğu için sınıflandırılamaz. Eğitimin bile yerle bir edildiği bir dönemde, cemaatlerle yönetilen bir toplum haline dönüştürülüyoruz. 4+4+4 adı altında kılıfına uydurulan bir modelle çocuklarımızı bu çirkin oyunlara alet edenlere ses çıkartamıyoruz, koyun gibi güdülecek bir toplum üretmek için üçer beşer çocuk hikayeleri ile uyutuluyoruz. Bütün bunları düşünmeden yok kocam yoldaki etekli kadına baktı masallarını buraya yazıyoruz.... Bakmasın arkadaşım o zaman, ben birileri bakacak diye kendimden neden ödün vereceğim... Düzgün eğitin çocuklarınızı, kadınlara saygı duymayı, onlarında birer birey olduklarını, toplumda yerleri olduğunu, hakları olduğunu öğretin. Kadının tek gayesinin kocası, çocukları olmadığını hayat gayesinde olduklarını öğretin ki yetiştirdiğimiz yeni nesil en azından yolda bir mini etekli kadın gördüğünde öküz gibi bakmak yerine aklına farklı düşünceler gelsin, bel altına değil yüzüne bakmayı öğrensin!

pamukannesi,okypete,cute falan bazı örnekler vermişler şöyle baktım da kadınları taciz eden,laf atan erkekler değil ki yine kadınlar

yani erkeklerin bakmasına gelene kadar önce kadınların ayrımcı zihniyetine bakmak daha doğu bence çünkü erkekleri yetiştiren yine kadınlar.

Öyle tiplere söylenecek tek kelime var. "Sanane"

Son düzenleme:

açık giyinmek bahane zihniyet şahanneee kadesaa

haberlerde görüyoruz ufacık çocukların , yaşlıların , özürlü kızlarımızın başlarına neler geliyoorr

bu ülkede kadınların ne giydiğine, nasıl davrandığına, ne yaptığına erkeklerden çok kadınlar karışıyor zaten
başka bir topikte biri şort giyen kadınlar için, yaz bitse de et görmekten kurtulsak yazmış... kadını et parçasından ibaret gören yine bir kadın yani.. çok yazık...

açık giyinmek bahane zihniyet şahanneee kadesaa

haberlerde görüyoruz ufacık çocukların , yaşlıların , özürlü kızlarımızın başlarına neler geliyoorr

aynen öyle canım..sadece onların mı bi ördeğin,bi keçinin hatta bi damacananın başına bile mide bulandırıcı şeyler gelebiliyor..zihniyet işte!

Bence adi kapali olup, basortusu kullanarak altina dar ustune bir ton makyaj yapanlar daha itici.
Ciplak gezenlerden daha kotu duruyo...

Aynı tabir ettiğiniz gibi, simsiyah bir ferace giyiyorum.

Sıcağı çokça çekiyor, çokça da bunalıyorum. Peki size ne? Sizi neden bunaltıyor? Ben açılayım o zaman, benim yerime yanacak mısınız cehennemde?

Çok açıklar göz kirliliği değil göz ahengi yaratıyor, kapalıların kirlilik yarattığını düşünmenize yorumum yok.

Lütfen konuşurken saygılı olun.

Kimsenin açık yada kapalı olmasına kimsenin karışma hakkı yoktur. Allah'ın emri belli, isteyen uyar isteyen uymaz.

Hiçbir zaman eşimi incelemem açık bayana bakıyor mu diye, kadın halimle ben bile bakıyorum. Giyen bundan rahatsızlık duymuyorsa kimseye laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…