cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

valla yakışan giysin..bende bakıyorum ama güzel olduğu için bakıyorum seviyorum güzel olan her şeyi :))eşimde bakabilir sakınca yok..rahatsız bakışlar olmadıktan sonra bakınca nikahına alacak değil ya..:))herkesin zevki kimi kapalı olur kimide açık giyinir dekolteyi sever öyle yakıştırıyordur..bir insanın dekolte giymesi beni rahatsız etmez....

bu kouyu hatrlıyorum baya eski. neden hortlamış?
hala mı bakıyormuş konu sahibinin eşi açık kadınlara?

valal biz kadınlar daha dikkatliyz böle giyinenlere karşı. bazen ben diyorum nişanlıma oha kızı gördümü nasıl giyiinmişti diye adam diyorki kızım delimisn beni yoldanmı çıkarmaya çalışıyorsunD yani kocanız eşiniz nişanlınız sevgiliniz öle çok çapkın değilse inanın görmüyorlarD ancaki biz kuduruyoruz aaa baktımı göz ucumu falan diyeDD

herkes bılıyor isteyenin istediği gibi giyincegini burası forum bi sıkıntısını paylasmıs arkadas dekolte giyene laf atıyorum aşağılıyorum dememiş ya hemen tepki verıyosunuz..nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmiyosa kişisel yorumlarda kımseyı ilgilendirmez..

bende izmirdeyim burda acayip açık giyiniyorlar .bende açık bir kadınım ama sınırımı iyi bilirim. eşim sanki hiç görmemiş gibi bakar.birde bana döner nasıl böyle giyiniyolar der.ben çok kıskancım delirecek oluyorum.. eşim kızı gördümü bakmadan kesinlikle geçmez...

Hahaha bende bak bak diyorum bakıyor tıırrt seni görmesinler dikkat et diyor neden diyorum ; Kıskanırlar nazara getirirler diyor.

Hep maşallah der ben erkek gibi oldum her kadını süzüyorum hatta o kıllanmaya başladı hahahaa

Sana ne kardeşim. Millet giyinirken senden onay mı alacak. Bakmasın o kıymetli kocalarınız. Fesubhanallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…