- 13 Temmuz 2013
- 250
- 17
- 48
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Dogru. Gerçekten.herkes farkli.baziları saçinin bir telini bile yspancilara göstermezken.bazilari neredeyse görsünlr diyye çıplak dolaşiyor
genelde hepsi bakar...
kısa giyinende fazla açık giyineninde kendi tercihleri...
hemen yaftalamak teşhirci ilan etmek hoş değil...
herkes ama herkes kendinden sorumlu..
o istediği yerini açar kendi tercihi, bi erkekte buna bakar veya bakmaz yine kendi tercihi...
Biz kapalilar, aciklar diye ne de guzel ayrimlastirmissiniz insanlari, sizi bizi..
Cok acik giyinenlerin neden oyle giyindigini biliyoruz da cok kapali giyinenler? Hadi basortusunu, uzun kollunuzu eteginizi anliyorum, saygi da duyuyorum da simsiyah burundugunuz sey ne? Sevap puaniniz mi artiyo? Hele ki bu sicaklarda hic mi sorgulamiyorsunuz bu durumu? Acikcasi cok aciklar nasil goz kirliligi yaratiyorsa, cok kapalilarda yaratiyor..
Burada gunlerdir benzer konularda surekli benzer muhabbetler donuyo. Gercekten cok rahatsiz edici. Kapaliysaniz inanciniz icin, ortaliga yaymaniza gerek yok.
Açıklık? Neye göre, kime göre? Antalya'da ortalık Rus kadınlarından geçilmiyor, Allah bu ırk'a çok özel davranmış ki hepsi maşallah pek güzeller. Giyimleri kuşamlarıda son derece bana göre güzel bazı zihniyetlere göre de açık saçık, teşhirci! Bırakın ruslardan geçtim burada bir çok kadın böyle rahat sonuçta turistik bir güney şehri. Bu giyim şeklinin açıklığını ve sınırlarını kafanız mı belirliyor yoksa bir yerde kuralları varda bizim mi haberimiz yok? Bir kadın güzel giyinmeyi sadece kendisini birilerine göstermek için mi sever? Kendisini daha iyi hissettiği için olamaz mı? Nedendir bu ötekileştirme çabası? Bir insan nasıl kendi tarzını oraya koyuyorsa kısa etek giyenlerinde bir tarzı olamaz mı? Erkek çocukları yetiştirirken siz böyle düşünerek onlarında zihniyetlerine daha ufak yaştan yerleştirmiyor musunuz bu bakış açısını? Kimin ne giydiği, nasıl giyineceğini eleştirmek kimseye düşmez, herkesin kendi tercihidir. İster kapatır başını, ister açar k...nı :)
ben tesettürlüyüm..
kimsenin giyimine kuşamına karışmam..herkes kendinden sorumludur..bana karışılmasını da istemem...
bi gün kızılayın ortasında yürürken, kadının biri yaklaştı yanıma...
45, 50 yaşlarında, kısacık şort giymiş, üzerinde de askılı göğüsleri falan hep ortada... ( pörsümüş göğüslerini niye açmış orasını da anlamadım :))
dudurdu beni dedi ki"bunu niye takıyosun ki bu sıcakta, hayır yani takmasan nolur" başörtümü kastediyor.. bi de sinirli sinirli söylüyor....
bende kadına şöyle bi baktım "teyze sende gelmişsin 50 yaşına, peki sen o kocaman k.çını ve yaşlılıktan dolayı deforme olmuş göğüslerini açmasan nolur.. hayır yani göz zevkimizi bozuyosun" dedim
kimseye karışmam normalde, banane....
ama dibime kadar gelip, giyimim hakkında laf söyleyebilme cesaretini gösterene de lafımı hiç esirgemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?