- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum.bazı şeylerin Allah ile kul arasında olduğunu düşünüyorum bunun değerlendirmesini sen ben yapamayız rabbim yukarda herşeyi görüyor herkesin ibadeti de kapalılığı da açıklığı da kendine. ayrıca dediğin gibi yaşadıkların ve yaşattıkların da önemli.benim üstte bir komşu teyze var sürekli kul hakkından yaptığı ibadetlerden bahseder( ki bana kalırsa ibadetin gizli yapılması daha yerindedir)ama dedikodudan hiç geri durmaz herkesin üstü başı apartmana girme çıkma saati hakkında fikri vardır ve çekinmeden dedikodusunu yapar 1 ay önce banyosu olduğu gibi evime aktı indi baktı hiç bişey yapmadı evim mahvoldu tadilat yaptırdık( onun eviinin borularını değiştirdik) kendi evimide boyattım başımıza dünya masraf çıktı sormadı ne oldu ne kadar verdiniz diye. ee nerde kaldı kul hakkı nerde kaldı helalleşmek.özetle bazılaı bazı şeyleri işine geldiği gibi yaşıyor.Kesinlikle. Bunu inançlı olduğunu ima eden bir insan nasıl söyler? Allah'ın cennetine kavuşmak, cehenneminde sınanmak bu kadar kolay mı, basit mi? Sen ferace giydin geç, sen şort giydin kal.
Yaşadığın yaşattıkların, verdiklerin vermediklerin, sevdiklerin sevmediklerin, iyiliklerin kötülüklerin, sevindirdiklerin üzdüklerin... Bunların hiç önemi yok..
Keşke başörtüsüyle, namaz kılmakla vs. bitseydi.....
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
bakmıyorum diyen yalan söyler bakmakta haklısın erkek bu bi gözü sende bi gözü dışarda olur bukadar güvensiz olma kendini aşağılama diyen arkadaşlarda sanırım polyna oynamak istiyolarki bazı gerçekleri görmek istemiyolar ve kendini kandırarak mutlu oluyolar bukadar güven neden babanızın oğlumu pardonda
bakmıyorum diyen yalan söyler bakmakta haklısın erkek bu bi gözü sende bi gözü dışarda olur bukadar güvensiz olma kendini aşağılama diyen arkadaşlarda sanırım polyna oynamak istiyolarki bazı gerçekleri görmek istemiyolar ve kendini kandırarak mutlu oluyolar bukadar güven neden babanızın oğlumu pardonda
öyle teşhircilerle eşimin hiç işi yoktur. hatta geçenlerde kalabalık biyerdeydik. kadın çok güzel bir elbise giymiş mini ve baya sırt dekoltesi olan. özel günler için ideal ama eminönü meydanındada giyimez. hadi onu geçtim o sırt dekoltesinden pembe leopar üzerine siyah dantelli bir südyen geçiyo baya südyen ortada sırtı komple açık zaten bu arada elbisede lacivert. e o elbiseye bi kombinezon falan gerek içi komple meydanda. kadını yanında bi adam ve çocuklar vardı ama eşi ve çocuklarımı bilemem.saçıda paçoooz gibi toplamış.
kyafet çok güzeldi ama kadının kullanış şekli sayesinde tam bir paçavraya dönüşmüş. eşime dedimki şuna bak ya gördünmü ben gösterince baktı ee nevar südyeni gözüküyo bizene dedi. yani kendisi öyle çıplaklık düşkünü bi adam değildir. ama o kıyafeti yerinde ve giyilmesi gereken şekilde teşhir maksadı olmadan bir bayan giyseydi bakardı eminim. bendende sağlam bir çimdik yerdi :).
çok güzel olan bayanları kıskanmam eşimden ama standart olarak aşşağı yukarı benim gibiyse offff çekeceği var elimden. morartırım çimdikten :). hepte bilirim bakacağı tipdeki bayanları o tarafa bakar bakmaz bana doğruda utangaç bir şekilde çeviri gözünü ve anında yer çmdiği. şapşal çapkın bizimki
mesela biz beraber victoria secret defilelerini zileriz eşim tam bir adriana lima hayranıdır. beraber yorum yaparız giyisi yada mankene bende tasarımcı olduğumdan normal geliyo herhalde. bigün görümcem dediki kıskanmıyomusun böyle oturup sonuna kadar iziyomu bunu dedi. benim cevabım ee nasılsa hiçbirzman adriana yada onun gibi bir bayan abine bakmaz bırak bari zavallı tv de bakıp iyi hissetsin dedim. eşim çok bozuldu ama :)
Ahanda gozunuzaydin! 29. Sayfada soruyordum ya yuzme sporu yapabiliyor musunuz? Siz hic yuzme musabakasina katildiniz mi? cocuklariniza giydikleri mayolar yuzunden sporu yasakladiniz mi yoksa? diye.. Basbakanimiz sizleri dusunmus, Turkiye'de ilk defa kadinlara ve erkeklere ayri ayri olimpik yuzme havuzlari yaptiracakmis Rize'de.. Yakinda ayri spor salonlarimiz da olur, haremlik selamlik... Artik herkes kendi cinsinin musabakasini izlemeye girer. Kimsecikler gunaha girmez, kimseciklerin namusu da bozulmamis olur, ne guzel degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?