cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

çok tatlısın meleknaz.üşenmeyip konuyu bulmuşsun

Niye sasirdiniz ki?
Bu ulkede gelinini taciz eden kpderleri birakin,
kendi oz kizina tecavuz eden oz babalar var ...
Cunku zihniyetleri bozuk...
Ama biz cok namuslu milletiz ya hepsini yastik alti yapariz...

hımmm acilen tanıdığa ulaşayım,babasının yanına giderken dikkat etsin

kanlı çarşafla bir tutmadım tabi ki, dikkatli okursanız o kadar garip gelenekler var onlara şaşırmıyorum da buna neden şaşırdıysam dedim
eşiniz ailenizin yanına pijamayla çıkmıyor, ama sokağa da pijamayla çıkmıyor değil mi?
benim takıldığım nokta, normalde sokakta şortla dolaşan bir kadın ya da erkek neden x kişinin yanında şort giymesin?
bu düğüne ya da cenazeye şortla gitmek gibi bir şey değil ki,
atıyorum arkadaşımla dolaşmaya çıkmışım şortumla, dönüşte kayınvalidemlere uğrayıp bir merhaba diyemez miyim şortluyum diye?
yani normalde şort giymeyen birinin kayınpederinin yanında da giymemesi normal, ama bakkal amca beni şortlu görürken kayınpederim niye görmesin ki?
neyse sonuçta her davranışta mantık aranmaz bunda da aramıyorum.
dediğim gibi olabilir, ben ilk defa duydum ve garipsedim, ama yapandan banane, kayınpederiyle aynı sofraya oturup yemek yemeyi ayıp gören bile var bu memlekette, herkesin tuhaf adeti kendine

Son düzenleme:
kayınpederiyle aynı sofraya oturup yemek yemeyi ayıp gören bile var bu memlekette, herkesin tuhaf adeti kendine

Yine aynı şeyi yapıyorsunuz:)
Şu son cümleyi eklemeseniz beğen yapıp geçecektim ama siz illaki uç örneklerle aynı kefeye koyuyorsunuz.

Neyse benden bu kadar,yoruldum bu konuya açıklama yazmaktan.

Yine aynı şeyi yapıyorsunuz:)
Şu son cümleyi eklemeseniz beğen yapıp geçecektim ama siz illaki uç örneklerle aynı kefeye koyuyorsunuz.

Neyse benden bu kadar,yoruldum bu konuya açıklama yazmaktan.

aynı kefeye koyduğumu nerden çıkarıyorsunuz?
ikisi de tuhaz birinin az tuhaf birinin çok tuhaf olması ikisinin de tuhaf olduğu gerçeğini değiştirmez
neyse bence de uzatmayalım. 40. kez aynı şeyleri yazıyorum çünkü, mecburen copy paste yapmaya başlayacağım bu konuya yazmaya devam edersem.

hakikaten konu her yönuyle tartışılmış ama bi sonuca varılamamış herkesın yaşadığı ortam farklı ister istemez uygun düşmüyor bazı kıyafetler herkese özgürlük tabıkı ama burası türkiye mahalle baskısı denen bi mevzu var

bu şort mevzusu nasıl başladı kim neyi savunuyor hepsini okuyamadım ama ben yazın eşimin ailesinin yazlığına gittiğimde k.pederimin yanında şort giydim hep beraber plaja da gittik sonuç da ben eşimin ailesi olsa da olmasa da tatilde şort giyiyorum beni tanımadğım adamlar o şekilde görüyor onun için baba dediğim ve bana kızım diyen insanın beni o şekilde görmesinde sakınca yok diye düşünüyorum.tatil dışında şort mini etek giymem zaten. k.pederim karşısına pijama ve gecelikle çıkmamışımdır (neticede o şekilde kimsenin karşısına çıkmıyoruz) yani bişeyi giyoyarsanız zaten giyoyorsunuz ve sizi bi çok kişi görüyor demektir o yüzden kılıktan kılığa girmeye gerek yok.

kesinlikle haklısınız. önce küçüklere saygılı olmalıyızki onlarda bizden saygıyı bu şeklde öğrensin. aksi takdirde saygı değil korkudan dolayı yapmış oluyo çocuklar bazı şeyleri. bizde olmadımı sanki ergen dönemimde hep sinir olurdum malum ozamanlar tepede hepbir ateş topuyla geziyo insan yahu ne diye el aemin elini öpüyorum ne saçma adettir bu bilmem ne diye söylenip dururdum. ama şimdi büyüdüm anne oldum. yaşlı kimi tanıyosam canı gönülden öperim elini. şimdi düşünüyorumda o eli öperek içtenlikle dile dökemediğimiz ne çok şeyi aktarıyoruz karşı tarafa. tabi ergenlik bi döneme kadar sürüyo bu dönemdede yeteri kadar bilinçli bir aileye sahip değilse çocuk bunlar sonsuza kadar saçmalık olarak gelir kendisine. bu dönemde gençler varoluşuna kadar sorgular irdeler çünkü.

ahhh ahh başıma gelenler sen gel burda yok efendim yerine göre giyinmek gerek bilmem ne diye konuş. eşin gelsin işarkadaşımın kızının düğünü var desin. bende öyle normal bi düğün salonu çıkıştada sahile ineriz diye rahat rahat giyineyim. eşinde seni alsın balo salonuna götürsün. zaten kendisi nerde ne giyeceğini bilmez. de ben öyle biyer olduğunu bilsem salonu bi gördüm uzaktan pısırdım resmen içime kaçtım küçücük oldum en diplere oturdum gidene kadar kalkmadım. malum diğer bayanların heeepsi döktürmüş. bide dağmat güzellik salonu sahibi müşterilerin heepsi gelmiş. kendimi en son katolk çekimi için manken seçimi yaparken 2 metre boyundaki 20 güzzel kızın arasında ayakta dururken hissetmiştim :)
ayrıca sevgili kocam hiiç birine bakmadı sen çuvalda giysen bu salonun en güzel bayanısın dedi. buda benim fakir tesellim oldu :)))))))))

Son düzenleme:
Bu erkeklerde gözkapaksiz mi doguyor ne
Onlar günah kazanmasin, onlar bakmasin, onlar görmesin diye kadin hep dikkat edecek.
Günahsa bakanada günah. Kapatsin gözkapagini gözüne, görmez.

Ayrica kendi fikrimi yazacak olursam.
Kapaklilikta carsaf giyip. yüzüne pece, eline eldiven takilarak hic biryeri görünmeyecek sekilde siyahlara bürünen kadinda bana abes geliyor, tanga vari sort ile büstiyer vari spaghetti top giyenlerde bana abes geliyor.

Ikisi de itici geliyor.
Tabiki herkesin kendi tercigi, benim ki sadece giyimde en uclara gidenlerin gözüme verdigi rahatsizlik.

Ben anlatamadim sanirim

Demek istedigim ;
Benim kendi insiyatifimle yapmadigim seyleri
baska bir insan yapiyorsa onu yadirgamam,
yargilamam...
Isteyen istedigi seyi istedigi yerde giyer diyoruz ,
ama sonra ortamina gore giyinmek diye bir sey var diyoruz .
Evet ortamina gore giyinmek diye bir sey var,
bizim bunlara dikkat etmemiz
baska bir insanin dikkat etmemesi, ortamina gore giyinmemesi
bizim ona tepki vermemize bahane degil ...

Savundugumuz dusunce isteyen istedigini giyerse tepki neden?

O konuda nisanli ve kv rahatsiz degil,
kp rahatsiz
Neden? Cunku nedeni artniyet...
Cunku zihniyet, bakis acisi kotu ...

Ben kendimle celismiyorum
celisenlere hatirlatma yapmak istemistim sadece ....

inan biz de çelişmiyoruz sevgili cudana.. ailemizin içine aldığımız insanlara potansiyel sapık gözüyle bakma adetimiz olmadığından olsa gerek, karşıdakine saygı göstererek ona uygun giyinilmesini öneriyoruz.. işe giderken de şort giyemezsin, bu patronun sapık olma olasılığından kaynaklanmaz değil mi? (bu arada aman aman işe giderken şort giyenler okumasın benim mesajlarımı ne olur ne olmaz ) ama hatırlatman için teşekkür ederiz yine de.. gereksiz oldu biraz ama olsun

Açıklar hidayetsiz değilde senin gibi düşünenler olabilir bende senin gibi düşünenlere dua edicem bol bol

size katılıyorum...
insanın aile büyüklerinin yanında biraz dikkat etmesi gerektiğini düşünüorum..
bunun karşında ki insanın art niyetli olmasıyla hiç alakası yok...
benim dedem 90 yaşında, hacca gitmiş gelmiş adam..
en başta bizim içimiz rahat etmiyor onun karşısına bi yerlerimiz görünür vaziyette çıkmaya...
bunun sapıklıkla,art niyetle hiç ama hiç alakası yok bence..
bu saygıdır...
şimdi bazıları dicek ki ne yani saygı kıyafetle mi oluo, misal ben kb nın yanında mini etekle bacak bacak üstüne atmış olsam saygısız mı oluyorum
evet oluyosun
dikkat edilmesi gerek die düşünüorum ben...

siz kim oluyorsunuz da benim yada bir başkasının açık olduğu için cehennemde yanacağına kanaat getiriyorsunuz? açılınca cehennemde yanacağınıza nasıl kanaat getiriyorsunuz? akıl alır gibi değil. siz mi yargılıyorsunuz? siz mi karar veriyorsunuz cehenneme alınacaklara? inancınız doğrultusunda giyindiğiniz kadar, inancınız doğrultusunda konuşun.

feracenize güvenmeyin. Allah sizi ıslah etsin.

bunları sadece rabbim bilir ama arkadaş kendince kanaat getirmiş olsa gerek. ne diyelim arkadaş cennet ve cehenneme gidecekleri kendi tayin edecek sanıyor galiba...

bunları sadece rabbim bilir ama arkadaş kendince kanaat getirmiş olsa gerek. ne diyelim arkadaş cennet ve cehenneme gidecekleri kendi tayin edecek sanıyor galiba...

Kesinlikle. Bunu inançlı olduğunu ima eden bir insan nasıl söyler? Allah'ın cennetine kavuşmak, cehenneminde sınanmak bu kadar kolay mı, basit mi? Sen ferace giydin geç, sen şort giydin kal.

Yaşadığın yaşattıkların, verdiklerin vermediklerin, sevdiklerin sevmediklerin, iyiliklerin kötülüklerin, sevindirdiklerin üzdüklerin... Bunların hiç önemi yok..

Keşke başörtüsüyle, namaz kılmakla vs. bitseydi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…