çok acil bir bakar mısınız?

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?

yemek olmak zorunda mı?
madodan ya da aslı börekten falan börek alsan, yanına cacık falan yapsan.

yemek olmak zorunda mı?
madodan ya da aslı börekten falan börek alsan, yanına cacık falan yapsan.
Yaprak sarma için sözüm vardı börek falan da yaptım. Biz egeli olduğumuz için misafirlerim genelde bunu istiyor. Gitti güzelim sarmalarım

Cigköfteci var mı yakınlarında? Ya da büyük bir fırın? Eve siparis olmasa da onlardan alabilirsin belki. Tadı nasıldır bilmiyorum ama ben ikisinde de görüyorum sarma.

Meal box a bir bakin derim istanbulda onlar. Lezzetlidirde

Yemeksepeti ne gir orada eve servis yapan çok yer var ..

Birde 5m migroslarda yaprak sarma,çeşitli mezeler olan standlar oluyor,her daim görüyorum ben,bir iki almıstım,tadıda iyiydi. Bakabilirsiniz bulamazsanız.

Yemeksepetinden söyleyin gelsin ayağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…