- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Yaprak sarma için sözüm vardıyemek olmak zorunda mı?
madodan ya da aslı börekten falan börek alsan, yanına cacık falan yapsan.
Cigköfteci var mı yakınlarında? Ya da büyük bir fırın? Eve siparis olmasa da onlardan alabilirsin belki. Tadı nasıldır bilmiyorum ama ben ikisinde de görüyorum sarma.Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
mezeciler çok var da, oralarda satılıyor mu bu meret?Mezeci yok mu hiç oralarda ayol?
Yaprak sarma için sözüm vardıbörek falan da yaptım. Biz egeli olduğumuz için misafirlerim genelde bunu istiyor. Gitti güzelim sarmalarım
Ay evet güzel de hem. Yakınsan git @pinkycaramel . Ya da uskudardan Kabataşa geçicem birazdan getireyim sana
üsküdarda kanaat lokantası var, eve sipariş yok ama bir çok zeytinyağlıyı bulmak mümkün.
hahahaha süperr olur. Taksime çok yakın oturuyorum atlayıp geleyim :)) Kanaat restorana bir bakayım nettenAy evet güzel de hem. Yakınsan git @pinkycaramel . Ya da uskudardan Kabataşa geçicem birazdan getireyim sana
Meal box a bir bakin derim istanbulda onlar. LezzetlidirdeLütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
onları makineyle sarıyorlar ya, sarmalar kafam kadar oluyor :)Hayır sarma alıp marketten ben yaptım desen?
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
İzmir'de hep mezecilerde olur zeytinyağlılar...mezeciler çok var da, oralarda satılıyor mu bu meret?
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
Yemeksepeti ne gir orada eve servis yapan çok yer var ..
İzmir'de hep mezecilerde olur zeytinyağlılar...
Sarma,salata vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?