- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi queenofhaters
-
İyi ya2 kg sipariş verdim. İnşallah gelir. Bir de hızlı hızlı bunları sardım pişireceğim şimdi. 10 kişi olacağız. Yeter mi?
Evet aldım onları 10 tane falandı. Diğerleri de yanmamış ama nasıl yanık kokmuş anlatamam. Aradan 10 tane kurtarabildim tencerenin üstündenIyi de sarmanin hepsi yanmamistir. Dibi yanmistir. Hemen ustundekileri alsaydiniz bence yenilebilir de. Bi de gelen misafirlerinize sarmam yandi bir daha da yapamadim kusura bakmayin dersiniz..
2 kg sipariş verdim. İnşallah gelir. Bir de hızlı hızlı bunları sardım pişireceğim şimdi. 10 kişi olacağız. Yeter mi?
sen hangi ara kocana döndün kaynanan noldu bunlarla merağımızı gidermeden sarma mevzulara girmişsin pinky ama olmuyo böyleLütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
Kameraya çektiğim resimleri sisteme yükleyemiyorum. Pikseli büyük geliyor. Çektiğim resmi yüklemek için kamera fotoğrafının ekran görüntüsünü almak durumunda kalıyorum.Neden sardiginiz sarmayi ekran goruntusu olarak aldiniz ki? Ya da nasil aldiniz?
umarım gelir sipariş verdimsen hangi ara kocana döndün kaynanan noldu bunlarla merağımızı gidermeden sarma mevzulara girmişsin pinky ama olmuyo böyle
valla istanbulda değilim
https://www.mealbox.com.tr/tum-lezzetler
http://evdepismis.com/
http://dilimborek.com.tr/urun/12196/yaprak-sarma direkt yaprak sarması satışı varmış sarma börek mantı ve baklava bugün gelebiliyor galiba
Mealbox var canim. Internete gir bakLütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
oradan verdim siparişimi. 11. de getireceklerdi ama inşallah gelirMealbox var canim. Internete gir bak
Ay biliyorum orayı. .yıllar öncede vardı hala varmı orası ya?))
üsküdarda kanaat lokantası var, eve sipariş yok ama bir çok zeytinyağlıyı bulmak mümkün.
umarım gelir sipariş verdimsaati dolmak üzere gelmedi
Mealbox'tan akşamları yemek sipariş ediyorum arada, gecikme yaşamadım. Ama yine de arayıp hatırlatmakta fayda var.oradan verdim siparişimi. 11. de getireceklerdi ama inşallah gelir
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?