- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
çok büyük değiller miydi?Büyük marketlerde gördüm ben de .
Hatta dün Bim'de bile gördüm.
hahahaha süperr olur. Taksime çok yakın oturuyorum atlayıp geleyim :)) Kanaat restorana bir bakayım netten
çok büyük değiller miydi?
çoooooookkk teşekkür ederim! :)Yemek sepetinden baktım taksime aslı börek 600 gr 27 tl , göreme muhallebisici bomonti min paket tutarı 30 tl
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?
e ayağım kırık. Mecbur oturup sardım. pişirmesi ona kaldı. kısık ateşte 45 dakika dedim. Üstüne tabak bile kapatmamışSoru bu değil ama eşine nasıl emanet ettin o dolmaları ya yazık ?!
Bilen vardır umarım.
Santrali aradım buraya servis yapmıyorpinky biz bebek'te oturuyoruz istanbul'da. burada santral sarkuteri var. sarmalari sahane, zeytinyagli tabi.
onun disinda kadikoy tarafinda Sutte tarafinda da ayni kalitede zyetinyagli sarma oldugu kanaatindeyim. bir ara sor.
sutte'yi ara pinkim sen. caddebostan subesini.Santrali aradım buraya servis yapmıyor
e ayağım kırık. Mecbur oturup sardım. pişirmesi ona kaldı. kısık ateşte 45 dakika dedim. Üstüne tabak bile kapatmamışgür ateşte daha kısa sürede pişer sanmış. o sarmalar tencereye yapışmış. temizleyemedim bile. (((
çok haklısın kuzummBim'dekiler kalın geldi gözüme.
Ev sarması gibi olmaz ki zaten kuzum.
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyeceksin artık.
Aslı börek in yaprak sarması güzel oluyor ancak evde olmadığı belli :)Yaprak sarma için sözüm vardıbörek falan da yaptım. Biz egeli olduğumuz için misafirlerim genelde bunu istiyor. Gitti güzelim sarmalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?