çok acil bir bakar mısınız?

kayınvalidesi victorias secret çamaşırlarını çalar, kocası savcı istifa eder avusturalya ya yerleşmek için, aynı hafta ayağı kırılır.
eşim, aynı hafta istifa etmedi coco. Konularımı daha dikkatli takip etseydin görürdün. Hem havaya sıkıyorsunuz, hem de işinize gelince anayasa danışmayı biliyorsunuz. Pinkyy sen avukattın sanırııım şunu nasıl yorumluyorsunnn? Yazma o zaman arkadaşım bu kadar basit. Hayır donlarımın resmini sana da mı yollayayım?? yakın arkadaşlarıma yolluyorum çünkü yaptığımın alışverişlerin fotoğraflarını. Şu tip tek yanlı infazdan nefret ederim, hep beni buluyorlar. Napayım kalifiye göçmenlikten mi bahsedeyim sana, anlayamayacağın hukuk terimlerinden mi bahsedeyim. Ya da eskiden videolarını gördüğümüz kişiler gibi ben fake değilim taaam mı diye video mu çekeyim? Fake olduğunu düşünüyorsan yazmayacaksın. Beni tahrik etme. Ben tahmin edemeyeceğin kadar yoğun çalışıyorum coco. Tek meşgalem burası, buradan çıkıp elimdeki işi yapıyorum sonra yeniden dönüyorum. Başka da bir aktivitem yok. Çoğunlukla evdeyim. Özellikle şu aralar. Başıma gelen her şeyi de buraya yazıyorum. Konuşacak arkadaşım kalmadı çünkü yoğunluktan. Seni rahatsız ediyorsa da okumazsın. Burası da artık öyle saldırgan bir hal aldı ki, insanın tahammül edesi kalmıyor. Sen bana özelden yaz. Ben sana tüüüm dökümanlarımı, tüm kanunlarımı, british council IELTS için sınav hazırlıklarımı, gideceğim yeri, bunun için hazırlıklarımı göstereyim. Çamaşırlarımı da atarım istersen ciddiyim. İnsanların canını bu tarz şeylerle sıkmayın. Başkaları tahammül edebilir, ben edemiyorum. Algıyı toplulukta sözel bir şekilde yönetmek çok zordur çünkü. Kendimi ifade edemeyince çıldırıyorum. Mune Abla, lütfen artık şu konuyu kapatabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…