- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi queenofhaters
-
KıskançOlsun gelmesinlerben gidemiyosam pinkyme kimse gelmesin
Of of sarmaaaaaSusma kizsustukca sira bize gelecek
Kiz pinky o kocana soyle ikinci bi emre kadar eve gelmesin,sucu buyuk koskoca sarma tenceresini yakmis,eve geldiginde de duvar dibinde tek ayak ustunde dursun
Pinky kocan niye böyle rahat ya? Valla ben sinir oldum.
200 sarmayı yakıp bi de sana alternatif yaratmadı mı? Gitsin semt semt gezip en güzelini bulsun.
O işle de sen uğraşıyosun yani.
Ben mi çok şirretim anlamadım.
Ay evet kocamla daha sonra ilgilenmem gerek. o kolay bulunur sanıyor, internetten sipariş verirsin diye kartını verdi yalnızca. Bileydi kaç saat aradığımı bulamadığımı. Elçiin bişi dicem ben, sarmalar birazcık yandı galiba. Sonra da hayatım çok özür dilerim dedi gazabıma uğramamak için kaçtı. Resmen kaçtı.Pinky kocan niye böyle rahat ya? Valla ben sinir oldum.
200 sarmayı yakıp bi de sana alternatif yaratmadı mı? Gitsin semt semt gezip en güzelini bulsun.
O işle de sen uğraşıyosun yani.
Ben mi çok şirretim anlamadım.
Ay sen bi de hamilesinOfff canım çekti ya çıkayım en iyisi ben bu konudan...
Olsun
La bu koca kisileri maddi manevi zararlar yahala ayni fikirdeyim ikinci bi emre kadar gelmesin eve,gelince de tek ayak uzerinde dursun duvar dibinde
Ayşe hanım de.o yapıyor başkasınınkini almaMelekeli var sarıyer'de mükemmel ev yemekleri var.dolma mercimek köfte alabilirsin.incirli kurabiye.numarası yok biz alıyorduk.netten gir bulursun
İnsan sevdiğini kıskanır dostumKıskanç
20 sıra yaptım en altı, Üstünü de 10 sıra doldurdum :)) tek tek saymadımSarma zor ya
Ben hiç tek başıma sarmadım
Annemle sarmışlığım var
200 tane nasıl saydın bi desarsam
Bakmaya kıyamam
Yakanı yakarımyani gitsin yenisini annesine mi sardırır bi yerden mi bulur alır bulsun derim
Birazcik yanmis mi katletmis resmenAy evet kocamla daha sonra ilgilenmem gerek. o kolay bulunur sanıyor, internetten sipariş verirsin diye kartını verdi yalnızca. Bileydi kaç saat aradığımı bulamadığımı. Elçiin bişi dicem ben, sarmalar birazcık yandı galiba. Sonra da hayatım çok özür dilerim dedi gazabıma uğramamak için kaçtı. Resmen kaçtı.
niye kız :) yen, yerler mi öğrendinnO degilde pinky bu konuyu actigin cok iyi oldu yaa
Evetniye kız :) yen, yerler mi öğrendinn
Ay sen bi de hamilesin
Yakında bi yerde varsa git ye lütfen
Tencereyle kapagini firlataydin arkasindanAy evet kocamla daha sonra ilgilenmem gerek. o kolay bulunur sanıyor, internetten sipariş verirsin diye kartını verdi yalnızca. Bileydi kaç saat aradığımı bulamadığımı. Elçiin bişi dicem ben, sarmalar birazcık yandı galiba. Sonra da hayatım çok özür dilerim dedi gazabıma uğramamak için kaçtı. Resmen kaçtı.
realde görmüştüm real yada real tarzı yerlerde satılıyor içli köfte sarma mezeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?