çok acil bir bakar mısınız?

Susma kiz sustukca sira bize gelecek
Kiz pinky o kocana soyle ikinci bi emre kadar eve gelmesin,sucu buyuk koskoca sarma tenceresini yakmis,eve geldiginde de duvar dibinde tek ayak ustunde dursun
Of of sarmaaaaagitmis canim sarmalar tek basina bi tencere yemis biri olarak kiniyorum bende enisteyi bence de ceza sart

Böyle kriz anlarında insana bir sakinlik gelir de çözüm aramaya başlar ya sanırım onu yaşıyor. Bana en son evi su basınca olmuştu.

Misafir ciddi bir kriz olmasa da heba olan bir tencere dolma var. Ben de olsam eşime git bana en güzelinden al gel derdim valla.

Sarma zor ya
Ben hiç tek başıma sarmadım
Annemle sarmışlığım var
200 tane nasıl saydın bi de sarsam
Bakmaya kıyamam
Yakanı yakarım yani gitsin yenisini annesine mi sardırır bi yerden mi bulur alır bulsun derim

Melekeli var sarıyer'de mükemmel ev yemekleri var.dolma mercimek köfte alabilirsin.incirli kurabiye.numarası yok biz alıyorduk.netten gir bulursun

Ay evet kocamla daha sonra ilgilenmem gerek. o kolay bulunur sanıyor, internetten sipariş verirsin diye kartını verdi yalnızca. Bileydi kaç saat aradığımı bulamadığımı. Elçiin bişi dicem ben, sarmalar birazcık yandı galiba. Sonra da hayatım çok özür dilerim dedi gazabıma uğramamak için kaçtı. Resmen kaçtı.

Olsun
La bu koca kisileri maddi manevi zararlar yahala ayni fikirdeyim ikinci bi emre kadar gelmesin eve,gelince de tek ayak uzerinde dursun duvar dibinde

Kocaya değil yalnız ben arkadaşlara saydırdım.
Zaten bu aralar içimde bir canavar var.
Biri konu açmış MERKÜR'ün suçuymuş bunlar hep.
Bir saldırganlık var üzerimde.

20 sıra yaptım en altı, Üstünü de 10 sıra doldurdum :)) tek tek saymadım

Birazcik yanmis mi katletmis resmen korktu dimiii

Tencereyle kapagini firlataydin arkasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…