çok acil bir bakar mısınız?

Neyse şimdi seni gaza getirmek istemiyorum :)

Yapsan küçük bi tencere sarma kolay yemek cnm yarım saatlik iş

pinky'nin konularının fake olduğunu, kendisinin fiction olduğunu düşünen bir ben varım sanırım. neyse ben işime bakayım.
Maldivler'de tatil yapabilecek kadar parası olan, yurtdışında yaşamaya karar veren (sonrasında vazgeçildi sanırım) savcı kocası olan bir avukat ama evinin camlarını kendi silen yaprak sarma yapan biri...Çok becerikli bir kadın olduğunu düşünüyorum ben şahsen...

Yurtdışına gitmekten vazgeçmedim nil. Birçok mesajda yardımcının üstüne kendimin yaptığını da belirttim. Benimle alay mı ediyorsunuz?

Hayır alay etmedim, çok becerikli bulduğumu belirttim.
Teşekkür ediyorum, hayatımın her döneminde bi şekilde böyle eleştiriler oluyordu. Saygı duyuyorum. Yapmacık bulanlar, aslında çalışkan olmadığımı hocayla yakın olmadığım için sınıfı geçtiğimi söyleyenler, kocamla iyi kazandığı için evlendiğimi söyleyenler hep hep hep. Sanal ortamda kurgu olduğumı düşünmeleri de beni şaşırtmadı. Olabilir düşünebilirler. Artık her konuda topa tutuluyoruz. Bir tek ben değil, çoğu kişi. Sarma sarabiliyorum. Cam da silebiliyorum. Aynı zamanda istanbul barosunda kayıtlı bir avukatım. Ben bu siteye üye olurken kuzenim üye yaptı. Siteye kendisi de üye idi. Onunla birlikte okuyorduk. Sürekli yorumlarını okuduğum insanlara karşı yazmak da zor değil. Çok değil birkaç ay önce sitede insanlar böyle değildi.
Sarma yaptım yandı misafirim gelecek acil yer önerir misiniz diye açılan bir konu bu... Neden fake olsun ki? Anlamadım.
Arkadaş genel olarak konularımı fake bulduğunu ve kurgu olduğumu düşündüğünü söylemiş. Olabilir. Saygı duyarım. Fake olduğumu düşünüyorsa yazmaz bir daha.

Allah allah yaprak sarma konusundan da fake cikarmislar ya helal olsun komik geldi yani.

kayınvalidesi victorias secret çamaşırlarını çalar, kocası savcı istifa eder avusturalya ya yerleşmek için, aynı hafta ayağı kırılır.

Allah allah yaprak sarma konusundan da fake cikarmislar ya helal olsun komik geldi yani.
yaprak sarmadan çıkmadı kuzum. Arkadaş genel olarak düşündüğünü bu konuya yazmış. Herkes tanımıyor ki beni senin gibi :) ondan böyle düşünebilirler. Ben hayatımdan memnunum. Yalnızca forum geriyor beni artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…