Çok acil cevap bekliyorum .

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Arkadaslar 2 yıllık evliyiz eşim kariyerli bir mühendis büyük bir firmada uzman Müh olarak çalışıyor benimle tanıştığında,Memleketinde küçük bir firmada çalışıyordu .Ailesiyle görüşmüyor eşimin ailesi kimseyi sevmiyor kendi çocuklarını bile baya baya duygusuzlar kimse kimseyle görüşmüyor.Eşim sürekli ben insanları sevmiyorum diyor neyse bu kısımdan daha kötüsü Evlenmemizle birlikte şansı yaver gitti piyasada isim yaptı transfer oldu 2 büyük firma değiştirdi derken derken( ben istanbulda doğdum büyüdüm ilk bulusmamizdan itibaren hep bana hayranlıkla baktigini biliyorum) benim MYO mezunu olup aofde 4.sınıfta olduğumu bile bile he seferinde bir konu olunca kendi eksikliğini kapatmak için bunu yüzüme vuruyor.bu arada biz hep onun çalıştığı şehirlerde oturduk bu sebeple ben is bulamadım zaten piyasadaki işsizlik filan derken önceden marka ayırmayan adam şimdi x markanin posetini taşımıyor. ..Kocam tam bir pasif araba kullanmayı bilmiyor (heryerde ben goturyorum)hayatında alışveriş yapmamış herseyi benden görmesine karşın beni ezmeye çalışıyor. Ailemin ona ilgisini bile oğlum diye hitap etmelerini bile yetersiz bulmaya başladı abimle kendini kiyasliyor....Ben bu pasif adami kendi ellerimle canavara çevirmisim marka öğrendi biraz da yaptığı işi tr de çok az kişi yapabiliyor diye firmalar iletisime çok geçiyor aşırı havalandı pilimi pirtimi toplayıp çocuk yokken henüz gitmek istiyorum evden ne yapmam lazım para benim elimde herşeye ben bakıyorum ama erkek benim kadın o iş konusunda fakat bu durum beni yordu sürekli ezikliyormus gibi ...2 yıllıksın diyip. Duruyor belki babamin evinde ezilseydim bende 4 yıllık kazanirdim ki bizim ailede çocuklar çok değerlidir biz mutlu bir aileyız .ben insanları çok severim Yardımlaşmayı eşim öküz tam bir öküz bir kere ağladığını dahi görmedim benide sevdiğine inancım yok psikoloğa gitmeyi kabul etmiyor ben hem şoför hem aşçı hem temizlikci hem iyi insan olmaktan yoruldummmm ne yapmam lazım

Görümcemin kocasida muhedis Türkiye'de ustune yok onunda akıllara zarar maaş alıyor.
Sizinde öyledir muhtemelen şoför tutsun kendine.
Sonradan görme olmak zor.
Pek bı havalanmış seninki.

Esin apacik sonrada gorme.Ailesinden sevgi gormemiski sana gostersin .Cocugunuz yoksa biraz bekleyin derim..
Zaten çocuk yapmam kendi çocuk daha master yapıyor herseyi kendi ellerimle yaptım sorma iki marka öğrendi iki ışıltılı mekan önceden ciğkofte yiyelim mi diyen insan ne ara böyle oldu inanin anlamadım bide bana 2 yıllıksın demesi

Esinin durumu klasik ,
Dahdan indim sehire birde para buldum cebime diye adlandiriliyor ,
Universite okumakla entel olunmuyor mesleki bilgi verilmis oluyor ,
Adam cahil,ustune gormemis ,ozguven parayla gelince ego tavan ,
Kazandigi para kadar ediyor insanlar inun gozunde ,
Sen ondan cok kazansan kul olurdu ,gozunde degerin artardi ,
Bu adamdan baba olur mu evladina ne verebilir ?
Sen mutlu musun ?
Degilsen bosan ,
Bu psikolokluk bir durum degil cunku ,saglam bir darbe yemesi lazim senden sonra bunu iyice bir ezen bulunur

Zaten spora gideceğim dedi şirketinde spor salonu var ben gitmek istemiyorum otobüsle dönerim diyince yemedi galiba ısrar etmiyor bir zeka oyununda onu geçtiğim için hırçınlasiyor ev ev değil beyin jimnastik Akademisi hazımsızlık var zekalı ilgili anasınin evinde sahip bekleyen kediyi oysaki ben aldım Puma oldu

Dedigim gibi tam bir sonradan gorme.Sen olmadan bir yere gidemez esin biraz kendini geri cekte kiymetini bilsin.Bir yere gidelimmi dedigi zaman misal sen git ben yorgunum taksi cagir diyebilirsin

Ben
Dedigim gibi tam bir sonradan gorme.Sen olmadan bir yere gidemez esin biraz kendini geri cekte kiymetini bilsin.Bir yere gidelimmi dedigi zaman misal sen git ben yorgunum taksi cagir diyebilirsin
Gitmezsem zaten gidemiyor ki oturuyor kalıyor. Ya adam çok değişik arkadaşlık yaptığım yeni komşular eski komşular iyi davrananlar onemseyenler onemseyenler kimseyi sevmiyor kimseye bir iyiliği dokunun istemiyor...En acıklı film sahnelerinde aglamiyor ki onun ki gibi ailem olsa hergün ağlarım hüngür hüngür ben onu bosarsam bensiz yasayamaz kelebek gibi üç gün sonra ya pislikten ölür ya kahirdan diye dusunuyorum

Evliliginize devam edersiniz etmezsiniz sizin kararınız fakat bu kadar cok sorumluluk alırsanız her zaman mutsuz olursunuz. Bırakın herseye yetismeyi. Sorumluluk verin ona da ha yapmıyor mu paşa gönlü bilir ben hic yapmam kalır o iş ortada oylece

O kadar duygusuz biri ise etkilenmemesi lazım siz bırakırsanız

O kadar duygusuz biri ise etkilenmemesi lazım siz bırakırsanız
Kimsesiz yook çünkü inanin arkadaşı yok ailesi zaten istemiyor görüşmek ama bu eşimle alakali bir şey değil kaynanam insan sevmiyor mus yalnız kalacağından dolayı ölür ya kendi çorabı yerden almak için ayak parmaklarıyla sıkıştırIP almaya çalışan çorabı almaktan aciz gerçekten bunalım yani beli maddi derdim yok araba filan bir çok insanın sahip olmak istediği güç var ama eksiğim hep maneviyat yok

Bazı insanların gerçek yüzünü görmek için onlara fırsat vermen gerekir,
O fırsatları bulduklarında amiyane tabirle biti kanlandıklarında içlerindeki öz çıkar.
Bunun suçlusu ailesi veya başka dış kaynaklar değildir.
Nasıl her babasından dayak yiyen kendi çocuğunu dövmüyorsa,her olayı her duruma olduğu gibi aktaramayız.
Sizinki böyle bir adammış.
Kendisini keşfedilmeyi bekleyen bir cevher gibi hissediyormuş içten içe keşfedilince gerçekten nimetten saymış ve çevresinde onu oraya getirenlerin ona hizmet etmek için yaratıldıklarını düşünüyor.
Sizden ayrılmak istememe sebebi de bu.
Ayrılık için ciddi adım attığınızda elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davrandığını,hatta küçüldüğünü göreceksiniz.
Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…