- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Neydi "erkekler parayi bulunca önce arabayi sonra da eşi "diye bir laf varya.
Cuk oturmuş
Zaten çocuk yapmam kendi çocuk daha master yapıyor herseyi kendi ellerimle yaptım sorma iki marka öğrendi iki ışıltılı mekan önceden ciğkofte yiyelim mi diyen insan ne ara böyle oldu inanin anlamadım bide bana 2 yıllıksın demesiEsin apacik sonrada gorme.Ailesinden sevgi gormemiski sana gostersin .Cocugunuz yoksa biraz bekleyin derim..
İşin ilginci boşamiyorda beni . Boşanmak istiyorum şoförünü aşçısını hizmetlisini kaybetmekten korkuyor galiba
Zaten spora gideceğim dedi şirketinde spor salonu var ben gitmek istemiyorum otobüsle dönerim diyince yemedi galiba ısrar etmiyor bir zeka oyununda onu geçtiğim için hırçınlasiyor ev ev değil beyin jimnastik Akademisi hazımsızlık var zekalı ilgili anasınin evinde sahip bekleyen kediyi oysaki ben aldım Puma olduIgne al ve havasini sondur.
Elini beline koy bana bak geldigin yeri unutma arabani kullanmam otobusle gidersin her yere buyuyen burnun bir anda surunmekten kuculur de
Pacoz varos pabucumun muhendiside diyebilirsin ama az elit olalim diye demedim :)
Dedigim gibi tam bir sonradan gorme.Sen olmadan bir yere gidemez esin biraz kendini geri cekte kiymetini bilsin.Bir yere gidelimmi dedigi zaman misal sen git ben yorgunum taksi cagir diyebilirsinZaten çocuk yapmam kendi çocuk daha master yapıyor herseyi kendi ellerimle yaptım sorma iki marka öğrendi iki ışıltılı mekan önceden ciğkofte yiyelim mi diyen insan ne ara böyle oldu inanin anlamadım bide bana 2 yıllıksın demesi
Gitmezsem zaten gidemiyor ki oturuyor kalıyor. Ya adam çok değişik arkadaşlık yaptığım yeni komşular eski komşular iyi davrananlar onemseyenler onemseyenler kimseyi sevmiyor kimseye bir iyiliği dokunun istemiyor...En acıklı film sahnelerinde aglamiyor ki onun ki gibi ailem olsa hergün ağlarım hüngür hüngür ben onu bosarsam bensiz yasayamaz kelebek gibi üç gün sonra ya pislikten ölür ya kahirdan diye dusunuyorumDedigim gibi tam bir sonradan gorme.Sen olmadan bir yere gidemez esin biraz kendini geri cekte kiymetini bilsin.Bir yere gidelimmi dedigi zaman misal sen git ben yorgunum taksi cagir diyebilirsin
O kadar duygusuz biri ise etkilenmemesi lazım siz bırakırsanızBen
Gitmezsem zaten gidemiyor ki oturuyor kalıyor. Ya adam çok değişik arkadaşlık yaptığım yeni komşular eski komşular iyi davrananlar onemseyenler onemseyenler kimseyi sevmiyor kimseye bir iyiliği dokunun istemiyor...En acıklı film sahnelerinde aglamiyor ki onun ki gibi ailem olsa hergün ağlarım hüngür hüngür ben onu bosarsam bensiz yasayamaz kelebek gibi üç gün sonra ya pislikten ölür ya kahirdan diye dusunuyorum
Yüzüne vurdugumda yioooo yioooo diyor insan daha da cildiriyorYüzüne yüzüne vur sonradan görme olduğunu da o başı az bi eğilsin
Pacoz varos pabucumun muhendiside diyebilirsin ama az elit olalim diye demedim :)
Kimsesiz yook çünkü inanin arkadaşı yok ailesi zaten istemiyor görüşmek ama bu eşimle alakali bir şey değil kaynanam insan sevmiyor mus yalnız kalacağından dolayı ölür ya kendi çorabı yerden almak için ayak parmaklarıyla sıkıştırIP almaya çalışan çorabı almaktan aciz gerçekten bunalım yani beli maddi derdim yok araba filan bir çok insanın sahip olmak istediği güç var ama eksiğim hep maneviyat yokO kadar duygusuz biri ise etkilenmemesi lazım siz bırakırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?