Çok acil cevap bekliyorum .

Ailesinden sevgi gormemis insanlar kimseyi sevemiyor ne yazikki yanlarindaki insanlar surekli onlari cekmek zorundaymis gibi dusunuyorlar.ben ailemi silmisim hayatta kimseye baglanmam gibi bir tutumlari var.bir de paraya ve guce sahip olduklarinda cekilmez oluyorlar ona vazgecilmez olmadigini hissetirin bence daha yolun basindayken coluk cocuk yokken eger gercekten ciddiyseniz resti cekin cocuktan sonra her sey daha karmasik oluyor

Bu hafta ortada kalan işler boyutu aştı benim

Valla kimse bursa kumasinin son 1 metresi değil ailemin Nazimla oynadığı günlere bakıyorum bide sevgisiz büyümüş. Aklı fikri yemek yemek gezmek pohpphlanmaya çalışan bu adama bakıyorum yarın biraz tatile çıkacağım haklısınız rest başta çekilmez ilerde dağ olur deniz olur

Herkes parayi kaldiramiyor iste bir anda elit olmaya calisinca bocaliyor bazi eksikliklerini kapatmaya calisiyor parayla.

Ya kabul edip sende gorgusuzce yasamaya alisacaksin yada mahkeme dilekceni vereceksin.

Kocanın psikoloğa gitmesi lazım. Inanılmaz bir aşağılık kompleksi, sonradan görmelik ve asosyallik var. Gerçeklerle yüzleşmek istemediği için psikoloğu da reddedecektir. Onun yerine sen bunları psikoloğa gidip anlatsan belki sana bir yol çizer.

Herkes parayi kaldiramiyor iste bir anda elit olmaya calisinca bocaliyor bazi eksikliklerini kapatmaya calisiyor parayla.

Ya kabul edip sende gorgusuzce yasamaya alisacaksin yada mahkeme dilekceni vereceksin.
Adam dışarıya karşı gorgusuz gibi değil bana yapıyor ne yapıyorsa hatta çevredekiler onu sessiz buluyor .annem bile diyo ki ne sakin çocuk ama birileri varken sadece ben anlıyorum yaptığı tripleri kimse anlamıyor millete iyi numara yapıyor sanki ben dominant karaktermisim gibi izlenir yaratıyor oysaki hep ben alttan alıyorum kıl kıl davranıp canımı sikmasin diye

Psikolog bir arkadaşımdan destek alıyorum ama kendim için çünkü duzelebilmesi için onun ağzından beni dinlemesi lazım yani ona göre ben neyim güven kişisi mi eş mi aşçı mi yardimci mj

Sinir bozucu bir kisi.
Konustunmu hic sen gorgusuz oldun dedinmi.

Bunlara biz diplomalı öküz diyoruz...
Kahrını çekmek zorunda değilsin, çocukta yok hazır etraflıca gözden geçir bence bu ilişkiyi...

Ayrıca araba kullanmayı bilmeyen adam gerçekten tam bir pasiftir, birde heryere ben götürüp getiricem özel şoförü gibi ohhh ne ala memleket...

İşin ilginci boşamiyorda beni . Boşanmak istiyorum şoförünü aşçısını hizmetlisini kaybetmekten korkuyor galiba
Sonradan görmüs şaşırmış. Birde benim hep gözlemlediğim ailesiyle sorunlu insanlar böyle psikolojik olarak normal olmuyor. Ailesi sevmemiş ilgilenmemiş, siz baştacı edince maaş da iyi olunca totosu kalkmış. Yani değişmesi zor, temelde ailesinde gördüğü ilgisizlik ile alakalı bence. Seven sevilen ilgiyle büyüyen bir çocuk olsaydı böyle aşağılık kompleksine girmezdi. Ciddi olup psikolojik tedavi görmesini isteyin , yoksa bir ömür çekmek zor olur böyle bencil adamı.

Ehliyeti olmayan erkek, bana bagimli erkek zatn o kdr eksiki gozumde.
Bari demiyormu bi ehliyet aliyim diye?
Senin o ovundugun meslegin ben varken var pasaam, yoksa dizi kirar evde orgu orersin sen.

Esiniz gercekten anlattiginiz gibiyse kotu. Cunku siz is arkadasi degilsiniz. Statuler bu kadar onemli olmamali. Ama esiniz kendini ezik hissediyorsa da cok hakli. Cunku oyle dusunuyor ve yaziniz boyunca onu eziyorsunuz. Bazi seyler bitmis sanirim aranizda tamamen.

evet kocanın totsunu çok kaldırmışsın ,

o seni eziyorsa sende onu sözlerinle tokatlayacaksın ,

senın gibi sevgisiz büyümekte zor aile sevgisi yok anne baba sevgisi yoktan girmeye başla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…