- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Bu hafta ortada kalan işler boyutu aştı benimEvliliginize devam edersiniz etmezsiniz sizin kararınız fakat bu kadar cok sorumluluk alırsanız her zaman mutsuz olursunuz. Bırakın herseye yetismeyi. Sorumluluk verin ona da ha yapmıyor mu paşa gönlü bilir ben hic yapmam kalır o iş ortada oylece
Ailesinden sevgi gormemis insanlar kimseyi sevemiyor ne yazikki yanlarindaki insanlar surekli onlari cekmek zorundaymis gibi dusunuyorlar.ben ailemi silmisim hayatta kimseye baglanmam gibi bir tutumlari var.bir de paraya ve guce sahip olduklarinda cekilmez oluyorlar ona vazgecilmez olmadigini hissetirin bence daha yolun basindayken coluk cocuk yokken eger gercekten ciddiyseniz resti cekin cocuktan sonra her sey daha karmasik oluyor
Şimdi siz bi süreliğine bu sığırı bırakın bi başına ailenizin yanına gidin o da evde bi başına yioo yioo diyip dursun
Herkes parayi kaldiramiyor iste bir anda elit olmaya calisinca bocaliyor bazi eksikliklerini kapatmaya calisiyor parayla.Zaten spora gideceğim dedi şirketinde spor salonu var ben gitmek istemiyorum otobüsle dönerim diyince yemedi galiba ısrar etmiyor bir zeka oyununda onu geçtiğim için hırçınlasiyor ev ev değil beyin jimnastik Akademisi hazımsızlık var zekalı ilgili anasınin evinde sahip bekleyen kediyi oysaki ben aldım Puma oldu
Adam dışarıya karşı gorgusuz gibi değil bana yapıyor ne yapıyorsa hatta çevredekiler onu sessiz buluyor .annem bile diyo ki ne sakin çocuk ama birileri varken sadece ben anlıyorum yaptığı tripleri kimse anlamıyor millete iyi numara yapıyor sanki ben dominant karaktermisim gibi izlenir yaratıyor oysaki hep ben alttan alıyorum kıl kıl davranıp canımı sikmasin diyeHerkes parayi kaldiramiyor iste bir anda elit olmaya calisinca bocaliyor bazi eksikliklerini kapatmaya calisiyor parayla.
Ya kabul edip sende gorgusuzce yasamaya alisacaksin yada mahkeme dilekceni vereceksin.
Psikolog bir arkadaşımdan destek alıyorum ama kendim için çünkü duzelebilmesi için onun ağzından beni dinlemesi lazım yani ona göre ben neyim güven kişisi mi eş mi aşçı mi yardimci mjKocanın psikoloğa gitmesi lazım. Inanılmaz bir aşağılık kompleksi, sonradan görmelik ve asosyallik var. Gerçeklerle yüzleşmek istemediği için psikoloğu da reddedecektir. Onun yerine sen bunları psikoloğa gidip anlatsan belki sana bir yol çizer.
Sinir bozucu bir kisi.Adam dışarıya karşı gorgusuz gibi değil bana yapıyor ne yapıyorsa hatta çevredekiler onu sessiz buluyor .annem bile diyo ki ne sakin çocuk ama birileri varken sadece ben anlıyorum yaptığı tripleri kimse anlamıyor millete iyi numara yapıyor sanki ben dominant karaktermisim gibi izlenir yaratıyor oysaki hep ben alttan alıyorum kıl kıl davranıp canımı sikmasin diye
Psikolog bir arkadaşımdan destek alıyorum ama kendim için çünkü duzelebilmesi için onun ağzından beni dinlemesi lazım yani ona göre ben neyim güven kişisi mi eş mi aşçı mi
Peki bütün rahatsız olduğun şeyleri madde madde yazsan ve "ben seni bir süre bunları düşünmen için yalnız bırakıyorum. Süresinin kısa ya da sonsuza kadar olması sana bağlı" diye bir not ilave edip onu bir süreliğine bıraksan?
Sonradan görmüs şaşırmış. Birde benim hep gözlemlediğim ailesiyle sorunlu insanlar böyle psikolojik olarak normal olmuyor. Ailesi sevmemiş ilgilenmemiş, siz baştacı edince maaş da iyi olunca totosu kalkmış. Yani değişmesi zor, temelde ailesinde gördüğü ilgisizlik ile alakalı bence. Seven sevilen ilgiyle büyüyen bir çocuk olsaydı böyle aşağılık kompleksine girmezdi. Ciddi olup psikolojik tedavi görmesini isteyin , yoksa bir ömür çekmek zor olur böyle bencil adamı.İşin ilginci boşamiyorda beni . Boşanmak istiyorum şoförünü aşçısını hizmetlisini kaybetmekten korkuyor galiba
Igne al ve havasini sondur.
Elini beline koy bana bak geldigin yeri unutma arabani kullanmam otobusle gidersin her yere buyuyen burnun bir anda surunmekten kuculur de
Pacoz varos pabucumun muhendiside diyebilirsin ama az elit olalim diye demedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?