Çok acil cevap bekliyorum .

offff sonradan görme adam da hiç çekilmez ya, pis kro, iki yıllıksın ne demek ayrıca, iki yıllık olan kişiler değil okullardır.
kesin türkçesi de bozuktur bunun, kitap okumuyordur, sanattan siyasetten anlamıyordur, varsa yoksa alanında çalışmış tüm kapasiteyi oraya vermiş o yüzden mesleğinde başarılı olmuştur.
sümük gibi ezeceksin böylesini, o zavallı egosunu yerin dibine sokacaksın ki kim olduğunu, nerden geldiğini hatırlasın, haspam sanki paşa torunu

Ehliyeti olmayan erkek, bana bagimli erkek zatn o kdr eksiki gozumde.
Bari demiyormu bi ehliyet aliyim diye?
Senin o ovundugun meslegin ben varken var pasaam, yoksa dizi kirar evde orgu orersin sen.
Ya şu ana araç başına oturması bu yaşına kadar ki araçları varmış baba evinde bende 18 yaşından beri kullanıyorum ama diyor ki sen beni teşvik etmesin almam için o yeteneği görmüyorum ki himbil biri alsa bile garanti oraya buraya çarpar ogrenemez hayatta hersey yoruyor adamı oturmak bile bi çabası yok yani

evet kocanın totsunu çok kaldırmışsın ,

o seni eziyorsa sende onu sözlerinle tokatlayacaksın ,

senın gibi sevgisiz büyümekte zor aile sevgisi yok anne baba sevgisi yoktan girmeye başla,
Eksikliklerini dile getirdigimde özellikle ailesiyle ilgili umrunda değil ki ben de şöyle düşünüyorum sanırım ailesinden cook hakaret yedi işlemiyor artik

Beni sürekli ezmeye çalışan birinden övgüyle bahsedemem ki mesela telefonda bir uygulamayı ondan önce çözersem ve o yapamazsa yaaa bunu gerizekalilarda yapar bunu yapmak mesele değil 2 yıllık lar bile çözer gibi tabirleri kullanıyor şaka yaparken bile benim ezmekten geri kalmiyor

Parayı bulunca k.çı kalkmış işte

Sindirin ablacım siz de

Nerden geldiğini unutma varoş keko seni ben adam ettin cebin para görünce k.çın kalktı indirmesini de bilirim

diceksiniz

Eli bele dayama vaktiniz gelmiş de geçiyor

2 lafından biri 2 yıllık okurken fenalık geçirdim

Cevaben beğenmeyen küçük oğluna almasın derdim yerinizde olsam

Mühendis olmuş ama insan olamamışaklıma yengem geldi, şimdi bizleri begenmiyo iyi mi.. ö harfini ü harfi olarak telaffuz eder kendisi..

Çok yüz vermissin sonra tepene çıkmış. Kendi ezikligini kapatmaya çalışmış belli..durum vahim..totosu daha fazla tavan yapmadan, al eline iğneyi ve pıssssss ..

O konudaki çalışmalarim bu sabah itibariyle başladı bugün yemek yok geldiğinde evde bulamayacak çünkü geziyor olacağım belki kapıda kalırsa anahtarını almaması benim sorumluluğumda değil sorumluluklarını öğreterek birseylere başlamak iyi olacaktır . Havasında benim araçla gezebiliyor olmam ama onun gezememesi almiyorsa artık ne alır ki bilemedim

Sonradan para bozuyor demek ki. Ben oldum artık düşüncesi. Marka takıntısı sonradan oldu diyorsun demek ki artık kaliteli ve pahalı görünmek istiyor. Senin işin zor çünkü bu durum sana dönecek gibi görünüyor. Biraz ayrı kalmakta fayda var hemen boşan diyemem ama. Bi anlık hevestir heyecandır belki anlar vazgeçer. Siz burnunu sürtün ama.

ailenin ve aile eğitiminin önemi burada ortaya çıkıyor. Kocanıza bu sıkıntılarınızı dile getirdiniz mi acaba ?

Söylüyorum tabi ki dit dit konuşarak değil tatlı tatlı ben bu durumdan hiç hoşlanıyorum beni kiriyorsun şeklinde ama adamin umrunda değil yani kendi hariç kimseye Üzülmez ağladığını dahi görmedim diyorum ya içsel birşey Yaşamaz sadece tek zaafinin kimsesiz olmadığı için beni kaybetmek istememesi olduğuna inanıyorum

Psikologlar bu konuda diyor ki insanlar çocukluğunu yasayamadığı zaman yaşlı bile olsalar birgün simarabilecekleri bir ortam bulduklarını o cocukluklarini yaşarlar .ve ben bunu gördüm ailesinin yanında çok mutsuz huzursuz sevgisiz büyüyen adam benim yanımda her istediğini yaptıran adeta küçük bir cocuk

begenmiyorsa boşasın diplomalı eşşek bilmiyormuydu bastan iki yillik oldugunuzuda konusuyo cevrede insan olmayinca hava atacak sizi bulmus heralde
Aynen arkadaşlarıyla görüşmüyor kimseyi aramaz telefonunu ben hariç kimse aramiyor .Ama bana yine artislik hareketler kaldı payıma bende onu diyorum boşa beni iki Yıllığım ben hiç onay vermiyor konuyu degistiriyor

siz ciddi bir tavir almadiginiz surece devam edecek bulunmaz hint kumaşi olmadigini bir kez gosterin hadi ben gidiyorum canim sen ne halin varsa gor egolarinla mutlu ol diyip cikin evden tavirlarina gore bosanip bosanmayacaginiza ozaman karar verin

Kendime tatil ayarladım ve gideceğim önümüzdeki pazartesi haberi yok ama gidince olacak yani oturup Karalar baglayamam

Burda mesela esinize bir suru sey soyleniyor. Bazilari hakaret boyutunda. Bundan rahatsiz olmuyorsaniz neden ayrilmiyorsunuz? Gordugum kadariyla kimseye "yok ya aslinda o kadarda degil. Esim soyle iyi adamdir da bu huylari kotu" gibi bi aciklama yaotiginizi gormedim. Yadirgiyorum, cunku ben bu cumlelerin soylenmesine musaade etsem bi daha yuzune bakamazdim kocamin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…