Ya inşallah bizde yarın kese için gideceğiz umarım güzel haberlerle gelirizKesin bir belirti verir mi bilmiyorum benim de ilk gebeliğim çünkü, ama benimki de çok yavaş yükselmişti burada dış gebelik gibi gözüküyor diyenler de olmuştu ama ben hep benimle olduğunu düşündüm bebeğimin, geçen hafta keseyi gördük yarın da inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz
İnşallaaah güzel haberlerYa inşallah bizde yarın kese için gideceğiz umarım güzel haberlerle geliriz
Bugün o pıt pıt kalp sesini duyacağım inşallaaahBaştakileri okumadım ben iyi de olmuşdurumumuz netleşene kadar moral bozmak yook
haber verin mutlakaaBugün o pıt pıt kalp sesini duyacağım inşallaaah
Kalp atışını duydunuz mu acaba merak ettimİnşallaaah güzel haberler
Gitti mii duydun mu minnoşun pıtpıtınıBugün o pıt pıt kalp sesini duyacağım inşallaaah
Meraktan çatlıycam cevap ver kız artıkBugün o pıt pıt kalp sesini duyacağım inşallaaah
Maalesef kalp atışını duyamadıkMeraktan çatlıycam cevap ver kız artık
DuyamadııkGitti mii duydun mu minnoşun pıtpıtını
Maalesef duyamadık, çarşamba inşallaahKalp atışını duydunuz mu acaba merak ettim
Bugün duyamadık, çarşamba bir daha inşallaahhaber verin mutlakaa
Duyarsınız hiç merak etmeyiinBugün duyamadık, çarşamba bir daha inşallaah
Yolk varsa boş değildir üzülme duyulur kısmetseDuyamadııkkarından baktı artık karından kese görünüyor yolk sac da varmış ama kalp atışını duyamadık, çarşamba inşallaah
İnşallaahDuyarsınız hiç merak etmeyiiniçinizi ferah tutun hep
İnşallaaahYolk varsa boş değildir üzülme duyulur kısmetse
İnşallah çarşamba duyarsın kese kaç cm olmuşMaalesef kalp atışını duyamadık( ama kese büyümüş içinde yolk sac da varmış, kalp atışı için çarşamba tekrar gideceğim (
Duyarsınız inşallah hem yolk sacda görünmüş güzel haberlerini bekliyorumMaalesef duyamadık, çarşamba inşallaah
Canım merhabalar yorumunu okudum da sanırım dış gebelik gecirmissin .Benim son adet tarihim 9 Mayıs adetimin ilk günü yani,2 Haziran'da kasık ve karın ağrısı ile acile giriş yaptım Beta hcg baktı değerlerim ;Benim beta düzenli artmasına rağmen dış gebelikti ama senin öyle olacak diye bir şey yok en büyük belirtisi beta 2 bin üzerindeyse rahim de kese gözükmemesi. Benim önerim alttan muayeneye izin verin çünkü karından gözükmeyen kese alttan gözükebiliyor
Bence geç döllenme olabilir ama 14 değil de 17. Gün yumurtlamışsınız gibi düşünün. Kese göründükten sonra dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Bir haftaya yolk sac oluşur sonraki 1 haftada kalp atışını rahatça ultrasonda dinlersiniz hayırlı olsunCanım merhabalar yorumunu okudum da sanırım dış gebelik gecirmissin .Benim son adet tarihim 9 Mayıs adetimin ilk günü yani,2 Haziran'da kasık ve karın ağrısı ile acile giriş yaptım Beta hcg baktı değerlerim ;
2 Haziran : 93
4 Haziran: 190
15 Haziran : 11311,26
Dün doktor muayenesi oldum karından ultrason bişey görmedi doktor son adet tarihime göre bugün tam 6+1 haftalık Bugün tam 10 gün gecikti adetim neyse muayane oldugumda dediğim gibi karından görmedi bişey, vajinal ultrason baktı keseyi gördü rahim,rahim duvarı arkası mi ne öyle bişey dedi sanırım ondan görmedik karından öyle dedi ve sonra keseyi gördü ama bebek yoktu gibi ya da daha erken mi bilemiyorum kan tahlili istedi+idrar testi ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi sizce geç dolenmemi yoksa düşünmek istemediğim dış gebelik mi çok korkuyorum bilgi verir misiniz ?Dün gebelik testi de yaptım pozitif çıktı paylaşacağım altta fotoları yorumlar mısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?