- 10 Mart 2025
- 150
- 34
- 13
- 19
1 temmuz da gidecem işte öyle mi diyorsunuz inşlh ya çok endişeliyim bende o ihtimali düşünüyorum geç döllenme kese fotosuna baktınız mı nasıl sizceBence geç döllenme olabilir ama 14 değil de 17. Gün yumurtlamışsınız gibi düşünün. Kese göründükten sonra dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Bir haftaya yolk sac oluşur sonraki 1 haftada kalp atışını rahatça ultrasonda dinlersiniz hayırlı olsun
Lekelenmeler bittimiİnşallaaah
8 haftaya kadar kalp atışı için bekleyebilirsiniz doktorlar normal karşılıyor . Zaten çoğunluklu 6+4, 6+6 , 7+3 gibi tarihlerde kalp atışı duyuluyor. Belli olmaz 10 gün sonra da fuyabilirsiniz1 temmuz da gidecem işte öyle mi diyorsunuz inşlh ya çok endişeliyim bende o ihtimali düşünüyorum geç döllenme kese fotosuna baktınız mı nasıl sizce
Biz keseyi gördük ama bebek yoktu heralde erken mi ne8 haftaya kadar kalp atışı için bekleyebilirsiniz doktorlar normal karşılıyor . Zaten çoğunluklu 6+4, 6+6 , 7+3 gibi tarihlerde kalp atışı duyuluyor. Belli olmaz 10 gün sonra da fuyabilirsiniz
Kese 9 mm olmuş geçen hafta 4tüİnşallah çarşamba duyarsın kese kaç cm olmuş
Bizde de kese büyümüş ama bebeyi göremedi doktor, 9 mm olmuş çok mu erken acabaBiz keseyi gördük ama bebek yoktu heralde erken mi ne
İki günde bir akıntıya karışık oluyor artık, eskiden progestanla birlikte kanama da geliyorduLekelenmeler bittimi
9 mm olmuş kese, bebek görünmedi kalp atışı duyulmadı endişelenmeli miyim sizce, doktora boş gebelik olabilir mi dedim yolk kesesini gördüm dedi8 haftaya kadar kalp atışı için bekleyebilirsiniz doktorlar normal karşılıyor . Zaten çoğunluklu 6+4, 6+6 , 7+3 gibi tarihlerde kalp atışı duyuluyor. Belli olmaz 10 gün sonra da fuyabilirsiniz
Yolk sac oluştuysa bebekte oluşuyordur. Önce kese sonra yolk sac daha sonra kalp atışı. Kalp atışı dinlerken bebeğim kalbine ısı verdiği için daha sonra biraz büyüdüğünde bakmak istiyorlar9 mm olmuş kese, bebek görünmedi kalp atışı duyulmadı endişelenmeli miyim sizce, doktora boş gebelik olabilir mi dedim yolk kesesini gördüm dedi
Geç döllenmedir belki bebeği görürsünüz haftayaİki günde bir akıntıya karışık oluyor artık, eskiden progestanla birlikte kanama da geliyordu
Benim kese 19 mm bende bişey anlamadımBizde de kese büyümüş ama bebeyi göremedi doktor, 9 mm olmuş çok mu erken acaba
Neyse bekleyip görelim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaaaahBenim kese 19 mm bende bişey anlamadım
İnşallah ya, zaten 15 mayısta aşılama yapmıştık ve ilk zamanlar çok az arttıGeç döllenmedir belki bebeği görürsünüz haftaya
Yaaa, bunu bilmiyordum. Tehlikeli değildir inşallahYolk sac oluştuysa bebekte oluşuyordur. Önce kese sonra yolk sac daha sonra kalp atışı. Kalp atışı dinlerken bebeğim kalbine ısı verdiği için daha sonra biraz büyüdüğünde bakmak istiyorlar
Yok hayır büyüdükçe sıkıntı yokYaaa, bunu bilmiyordum. Tehlikeli değildir inşallah
Yok hayır büyüdükçe sıkıntı yok
Zaten minicik daha kalbi ne kadardır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?